איזה מיקסר אתם מציעים?

  • פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
קיצ'נייד: מניסיוני: לא מגיע עד תחתית הקערה ומשאיר הרבה חומר לא מעורבב. כבד בצורה לא הגיונית.
 

sarit_f

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
אני קניתי את הקנווד KMIX. מרוצה ממנו מאד. לשתי בו בכיף בצק של קילו.
לא ניסיתי 2 קילו (אני לא מתכוונת לנסות - לא לוקחת סיכונים. מקסימום מחלקים את הבצק ל-2)

לא ניסיתי מיקסר אחר.
 

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
בשלי אפשר לשים קילו, יותר מזה המטבח הופך לשדה תעופה
 

ברבצ

משתמש רשום
קיצ'נאייד כבד בצורה לא שפויה!! אימי קנתה אותו, וכיוון שאין מקום מיותר על השיש הוא מאוכסן בארון בדר"כ, והרבה פעמים היא מעדיפה ללוש ביד מאשר המאמץ הפיזי ההזוי שנדרש כדי להרים ולהזיז אותו.
 

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
בוש טוב אך ורק לבצק, קצף לא כל כך מוצלח, ולצערינו ניקוי מסייט.
בצק - פשוט מעולה מעולה, מי שבעיקר עושה חלות ובצק פריך וכד' - מומלץ.
 

חסידה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
12 שנים החזיק הקנווד הישן שלנו, שבכל יום שישי לש 2 קילו בצק, כל קילו בנפרד. אבל כמו כל מכשיר, תם זמנו והוא עבר לעולם שכולו טוב...
מתוך אמון בקנווד, קנינו שוב את הקנווד החדש התעשיתי, נרוסטה גדול, יקר, מרשים והיינו בטוחים שנהיה מרוצים. אבל הוא, שלא כמו אחיו הגדול לא החזיק מעמד אפילו לא שנה וחצי! בכל שבועיים שלוש הוא ביקר אצל הטכנאי עד שגם לו לא היה מה לעשות. ולכל מי שמעוניין, יש לי לתרום קנווד חדש "ואיכותי".
בלי ברירה קנינו את הבוש. תופס המון מקום, קשה לנקיון, בלי הרבה עוצמה, אבל הוא עובד! (עד 120)
 

bhj

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אז ככה,
בסוף באמת קנינו קנווד גדול נרוסטה (אולי כמו של חסידה?!)
ואני לא ממש מרוצה עד הגג
אבל הוא עובד ב"ה,
לש בכיף קילו וחצי כמעט כל שבוע,
בעוגות לפעמים נשאר בתחתית חלקים לא מעובדים
מקציף מהמם
אבל הבלנדר מזעזע!!!!!
נתקע עם גרגרי חומוס
לא מרסק פירות לרסק אלא לחתיכות קטנטנות
ומעצבן ביותר!
יש למישהו מידע בנושא או משהו שיעזור לי?
יש ענין להתלונן בכלל?
תודה!
 

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הבלנדר של בוש מקסים לחלוטין, שכחתי לציין את זה...
 

dvory

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
נכתב ע"י bhj;454123:
אז ככה,
בסוף באמת קנינו קנווד גדול נרוסטה (אולי כמו של חסידה?!)
ואני לא ממש מרוצה עד הגג
אבל הוא עובד ב"ה,
לש בכיף קילו וחצי כמעט כל שבוע,
בעוגות לפעמים נשאר בתחתית חלקים לא מעובדים
מקציף מהמם
אבל הבלנדר מזעזע!!!!!
נתקע עם גרגרי חומוס
לא מרסק פירות לרסק אלא לחתיכות קטנטנות
ומעצבן ביותר!
יש למישהו מידע בנושא או משהו שיעזור לי?
יש ענין להתלונן בכלל?
תודה!
לא ברור, יש לי קנווד כבר למעלה מ-8 שנים. והוא בלע"ר מתפקד פנטסטי.
ההקצפה שלו מעולה, ובצקי הקרמים השונים (בוו גיטרה) ובצקי השמרים יוצאים מדהים, אם להסתמך על שימוש של 3 פעמים בשבוע, לפחות.
אם נשארים חלקים לא מעובדים- אז אולי זה בגלל שרמת המהירות לא תואמת לתוכנית. לדוגמא בוו של השמרים (איך קוראים לו באמת?) חייבים מהירות של 1 בהמשך לאחר שהחומרים מתגבשים. פחות מזה אכן משאירה חלקים לא מעובדים.
ודרך אגב, גם הבלנדר שלו מצוין.
סליחה על השיר ושבח שאני נושאת לקנווד. אבל הוא פשוט השף האמיתי במטבח שלנו.
לא נתקלתי בבעייה עם הבלנדר, לא עם ריסוק פירות ולא עם ערבוב קרמים, שזה כולל ריסוק ביסקויטים, מרגרינה וכו'.
הדבר היחיד שלא שרד, זה מטחנת הבשר שהתקלקלה אחרי שנתיים.
 

bhj

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
דבורי,
את מדברת על הקנווד הישן וזה ההבדל!
השאלה היא האם הבלנדר גם השתנה או שמה שדפוק זה רק אצלי?
כי גם אני ניסיתי את הבלנדר של בוש (משכנה)
והוא עובד מצוין ממש!!!

אז מה עושים עם בלנדר מעצבן??
מישהו עוד נתקל בזה? בקנווד החדש הגדול נרוסטה?
 

RCpro

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
שם המשחק הוא:
ביזור ביזור ביזור.

השם השני הוא כסף.

כשיש לך מספיק כסף המטבח שלך והשיש מספיק גדול כדי להשאיר הכל על השיש ולא לעשות כושר בלהעמיס אותו לארון...

רוצים לטחון חומוס - במעבד מזון. מג'ימיקס בבקשה.
רוצים להכין בצק - במיקסר.

ראשית, קיצ'נאייד מיובא ע"י ניופאן, מה שמבטיח שירות טוב.
שנית, הוא אמריקאי... (אין על הצרפתים - בגלל שהם רוצים אוכל טוב, והאמריקאים - כי הם רוצים נוח).

למעשה, פעם פעם היה קנווד. היום אין. אין מיקסר טוב.
עד שיבוא היום שיתחילו לייבא את cuisinart, ואז גם יהיו לנו מעבדי מזון נורמליים וגם מיקסרים שעובדים. ומעל הכל - נוחים לשימוש.
 

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י dvory;454366:
לא ברור, יש לי קנווד כבר למעלה מ-8 שנים. והוא בלע"ר מתפקד פנטסטי.
ההקצפה שלו מעולה, ובצקי הקרמים השונים (בוו גיטרה) ובצקי השמרים יוצאים מדהים, אם להסתמך על שימוש של 3 פעמים בשבוע, לפחות.
.
כל כ ךמעודד לשמוע שיש נשים ששלוש פעמים בשבוע מכינות בצק שמרים וקרמים שונים.
זה ממש מזקיף את הגב!
:)
 

Designer

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אם כבר דנים בנושא. הגיר בבוש הישן שלי הלך התיקון עולה בערך 500 ש"ח האם מומלץ לתקן או לקנות חדש?
 

אילנית

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מיקסר בוש -
אם מיבאים לך את החלק מארה"ב אז כדאי לתקן.
עד כמה שידוע לי אין חלקים איכותיים של בוש בארץ. תבררי איזה גיר זה והאם הוא עשוי מפלסטיק או לא.
בעיקרון - גיר הוא העיקר במיקסר. 500 ש"ח זה יותר זול מ900 ש"ח שזה המחיר של מיקסר חדש. אבל גיר חדש שיוצר בשנה האחרונה הוא גם לא שווה. זאת הבעיה לכן הכי טוב לנסות להשיג מארה"ב שם עדיין מצויים גירים מהטיב האיכותי ותר.
 

Designer

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י אילנית;455601:
תבררי איזה גיר זה והאם הוא עשוי מפלסטיק או לא.
QUOTE]

ממה הגיר האיכותי אמור להיות עשוי?
 

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
אפשר לפתוח אשכול כזה על כל מוצר חשמלי - החל ממקרר וכלה במכונת כביסה שהמשווקים כבר אומרים בפה מלא שהם הפכו להיות "ניץ און שמיץ" קורפוריישן. פעם ייצרו לעשרים שנה, היום משתדלים לייצר לחמש שנים וגם לא כל כך מצליחים. אבל המחיר בהתאם.
ואיקיאה תוכיח. במחירים כאלה תהיו עסוקים כל הזמן בקניות, מה שישאיר אתכם חברים של כל בעלי החנויות, ומסוכסכים עם הנהלת הבנק.
 

פרסום דובדבן

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י אברימי;455626:
אפשר לפתוח אשכול כזה על כל מוצר חשמלי - החל ממקרר וכלה במכונת כביסה

וכמספר החברות כך מספר הדעות...

היום כמעט הכל מיוצר בסין או בטורקיה והתוצאה בהתאם.

לפני כ-5 שנים קבלתי לחתונה מיקסר בוש מתוצרת אירופה (גרמניה נראה לי) עובד בלי עין הרע, הנקיון קצת קשה אבל זה כלום ביחס לבצקים ולעוגות שיוצאות לי ממנו - הכל יוצא פרפקט.

הדבר היחיד שנשבר לי בו בהתחלה, והוא בשימוש המון, זה הקערה הצרה של הבלנדר שנשברה באשמתי הבלעדית - הכנסתי לשם שוקולד שהיה קפוא לגמרי ע"מ לרסקו... (טעות של ירוקה...) - כל השאר - בלי עין הרע.
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
נכתב ע"י RCpro;455473:
שם המשחק הוא:
ביזור ביזור ביזור.

השם השני הוא כסף.

כשיש לך מספיק כסף המטבח שלך והשיש מספיק גדול כדי להשאיר הכל על השיש ולא לעשות כושר בלהעמיס אותו לארון...

רוצים לטחון חומוס - במעבד מזון. מג'ימיקס בבקשה.
רוצים להכין בצק - במיקסר.

ראשית, קיצ'נאייד מיובא ע"י ניופאן, מה שמבטיח שירות טוב.
שנית, הוא אמריקאי... (אין על הצרפתים - בגלל שהם רוצים אוכל טוב, והאמריקאים - כי הם רוצים נוח).

למעשה, פעם פעם היה קנווד. היום אין. אין מיקסר טוב.
עד שיבוא היום שיתחילו לייבא את cuisinart, ואז גם יהיו לנו מעבדי מזון נורמליים וגם מיקסרים שעובדים. ומעל הכל - נוחים לשימוש.

ישנו בארץ מכשיר מעולה, מולטי פונקציונלי, שהוא החלום של כל עקרת בית עמלת מטבח, אך דא עקא- מחירו יקר בטירוף (כמה אלפים טובים).

המכשיר, שנקרא 'תרמומיקס', משמש על תקן מעבד מזון, מיקסר, בלנדר, משקל, מסחטת מיצים, מאדה, סיר ומחבת.

בהחלט חוסך מקום על השיש, אבל גם ככה רק בעלי ממון למטבח מרווח יכולים לקנות אותו (שש- שבע אלף שקל והוא שלכם).
 

Designer

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י אילנית;455601:
מיקסר בוש -
אם מיבאים לך את החלק מארה"ב אז כדאי לתקן.
עד כמה שידוע לי אין חלקים איכותיים של בוש בארץ. תבררי איזה גיר זה והאם הוא עשוי מפלסטיק או לא.
בעיקרון - גיר הוא העיקר במיקסר. 500 ש"ח זה יותר זול מ900 ש"ח שזה המחיר של מיקסר חדש. אבל גיר חדש שיוצר בשנה האחרונה הוא גם לא שווה. זאת הבעיה לכן הכי טוב לנסות להשיג מארה"ב שם עדיין מצויים גירים מהטיב האיכותי ותר.

הם אמרו שהחלק מגרמניה, זה טוב? ממה הגיר האיכותי אמור להיות עשוי?
 

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בקשר למיקסריםלפי מיטב ידיעתי:
מיקסר בוש אלוף הבצקים וקנווד אלוף הקצף..
וזה לא יעזור כל אחת תקנה את מה שהיא רגילה...
לי יש בוש כבר 8 שנים, ואני מרוצה ממנו מאד... רק שכבר פעמיים נשבר הגיר (באשמתי) שמתי 2 ק"ג ותיקנתי ב600 ש"ח גיר חדש...
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה