לא ברור, יש לי קנווד כבר למעלה מ-8 שנים. והוא בלע"ר מתפקד פנטסטי.נכתב ע"י bhj;454123:אז ככה,
בסוף באמת קנינו קנווד גדול נרוסטה (אולי כמו של חסידה?!)
ואני לא ממש מרוצה עד הגג
אבל הוא עובד ב"ה,
לש בכיף קילו וחצי כמעט כל שבוע,
בעוגות לפעמים נשאר בתחתית חלקים לא מעובדים
מקציף מהמם
אבל הבלנדר מזעזע!!!!!
נתקע עם גרגרי חומוס
לא מרסק פירות לרסק אלא לחתיכות קטנטנות
ומעצבן ביותר!
יש למישהו מידע בנושא או משהו שיעזור לי?
יש ענין להתלונן בכלל?
תודה!
כל כ ךמעודד לשמוע שיש נשים ששלוש פעמים בשבוע מכינות בצק שמרים וקרמים שונים.נכתב ע"י dvory;454366:לא ברור, יש לי קנווד כבר למעלה מ-8 שנים. והוא בלע"ר מתפקד פנטסטי.
ההקצפה שלו מעולה, ובצקי הקרמים השונים (בוו גיטרה) ובצקי השמרים יוצאים מדהים, אם להסתמך על שימוש של 3 פעמים בשבוע, לפחות.
.
נכתב ע"י אילנית;455601:תבררי איזה גיר זה והאם הוא עשוי מפלסטיק או לא.
QUOTE]
ממה הגיר האיכותי אמור להיות עשוי?
נכתב ע"י אברימי;455626:אפשר לפתוח אשכול כזה על כל מוצר חשמלי - החל ממקרר וכלה במכונת כביסה
נכתב ע"י RCpro;455473:שם המשחק הוא:
ביזור ביזור ביזור.
השם השני הוא כסף.
כשיש לך מספיק כסף המטבח שלך והשיש מספיק גדול כדי להשאיר הכל על השיש ולא לעשות כושר בלהעמיס אותו לארון...
רוצים לטחון חומוס - במעבד מזון. מג'ימיקס בבקשה.
רוצים להכין בצק - במיקסר.
ראשית, קיצ'נאייד מיובא ע"י ניופאן, מה שמבטיח שירות טוב.
שנית, הוא אמריקאי... (אין על הצרפתים - בגלל שהם רוצים אוכל טוב, והאמריקאים - כי הם רוצים נוח).
למעשה, פעם פעם היה קנווד. היום אין. אין מיקסר טוב.
עד שיבוא היום שיתחילו לייבא את cuisinart, ואז גם יהיו לנו מעבדי מזון נורמליים וגם מיקסרים שעובדים. ומעל הכל - נוחים לשימוש.
נכתב ע"י אילנית;455601:מיקסר בוש -
אם מיבאים לך את החלק מארה"ב אז כדאי לתקן.
עד כמה שידוע לי אין חלקים איכותיים של בוש בארץ. תבררי איזה גיר זה והאם הוא עשוי מפלסטיק או לא.
בעיקרון - גיר הוא העיקר במיקסר. 500 ש"ח זה יותר זול מ900 ש"ח שזה המחיר של מיקסר חדש. אבל גיר חדש שיוצר בשנה האחרונה הוא גם לא שווה. זאת הבעיה לכן הכי טוב לנסות להשיג מארה"ב שם עדיין מצויים גירים מהטיב האיכותי ותר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: