איזה מיקסר אתם מציעים?

  • פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך

שורילי

משתמש רשום
מצחיק לשבח קנוודים מלפני למעלה מ10 שנים, כאשר את התוצרת של קנווד היום הרבה מכירים...
משתמשת בבוש, מרוצה מאוד. (למדתי את קנווד על הגב של אחרים).
 

LF4

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
טכנאי טוב אמר לנו שהקנוודים של היום, המנוע שלהם לא שווה כלום. וגם כאשר קונים בוש צריך לדעת מאיפה הוא מגיע, יש את הסיני שהוא לא טוב בכלל, ויש מ... לא זוכרת אולי אטליה, שהוא מעולה!!!!!!!!
במיוחד לבצקים שצריך מנוע חזק.
 

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש לבוש קערת נרוסטה מיוחדת שמעולה לבצקים, שידית הלישה יוצא מלמטה, והיא מעולה!!
 

שלמה

משתמש מקצוען
אמממ.

האמהות או החמות יגידו רק קנווד, כי זה הדבר הכי נפוץ בארץ וזה מה שהיה פעם.
קנווד כבודה במקומה מונח. ויש כבוד

בחו"ל אוהבים את בוש הגרמנית.

לדעתי, שניהם עושים את העבודה נאמנה, כמובן שזה תלוי בכמות הנפח של הקערה ובכוח של המכונה (WAT).

ההבדל המהותי בין המכונות הוא בסגנון העבודה.

בקנווד מערבל הבצק מגיע מלמעלה, מה שזה אומר שאי אפשר לכסות את הקערה בזמן הלישה, קרי, לכלוך בזמן העבודה ו'ההעפת' חלקי בצק מחוץ לקערה (טוב, על נפח קערה דברנו).

אני מכיר כאלו שמכסים עם מגבת וכיו"ב, אבל זה לא זה.

בבוש המנוע מגיע מלמטה, דהיינו מאמצע הקערה, כך שהקערה מכוסה בכיסוי כל זמן הלישה.

החיסרון הגדול של בוש, זה שאם הבצק דליל מדי ונכנס בצק עם שמרים לתוך פנים הקערה וקשה לנקות את הקערה.

סיכום:
קנווד; נקיון השטח.
בוש; נקיון הקערה.
כל המכונות טובות לפי המחיר...

אני בע"ה מחכה לקניית מערבל בצק חצי תעשייתי מנירוסטה.
 

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
לא מסכימה.
עם הקנווד הסביבה יותר נקיה משום שהקערה יותר עמוקה.
עם הבוש הקמח בורח סביב עם המכסה, מנסיון!
 

שלמה

משתמש מקצוען
לכל מכונות הערבול למניהן,יש קערה שנמדדת בליטרים.

לקנווד אין מכסה.
לבוש יש 2 מכסים מפלסטיק.:)
 

שלמה

משתמש מקצוען
עוד משהוא חשוב
קונים מיד 2 קערות!
זה מקל בהקצפת עוגות.
 

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י שלמה;260562:
לכל מכונות הערבול למניהן,יש קערה שנמדדת בליטרים.

לקנווד אין מכסה.
לבוש יש 2 מכסים מפלסטיק.:)

ע"ז בדיוק אני מדברת,
יש לי בוש, וכל פעם בתחילת הלישה עם שני המכסים הקמח בורח סביב סביב.
בעוד שבעבר כשעבדתי עם הקנווד מכיון שהקערה עמוקה לא היתה כל בעיה.
 

שלמה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י בננה;260579:

לא רוצה לגלוש לנושא אחר..
להעביר תכולת החלמונים מקערת הערבול לקערה אחרת שבמטבח, לשטוף את הקערה ולנגב היטיב ממים בשביל הקצפת החלבונים.

קצפת טובה ושעומדת תלויה גם בגורם הזמן ובשיטת העבודה..
מה כאן העצלנות?
 

שלמה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י mig;260589:
ע"ז בדיוק אני מדברת,
יש לי בוש, וכל פעם בתחילת הלישה עם שני המכסים הקמח בורח סביב סביב.
בעוד שבעבר כשעבדתי עם הקנווד מכיון שהקערה עמוקה לא היתה כל בעיה.

גם במהירות נמוכה?
מה כמות הקמח?
 

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
מהירות הנמוכה ביותר,
2 קילו.
 

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
mig
לעשות 2 קג קמח ביחד, בתדירות גבוהה, זה לגמור לך את המיקסר, כל טכנאי יגיד לך את זה, זה מאמץ את המנוע בטרוף.
אני שמעתי על פטנט מאחת שאופה חלות מעולות מידי שבוע, שהיא שמה קודם כל את כל הנוזלים עם חצי מכמות הקמח ולשה היטב היטב, ורק לקראת הסוף מוסיפה את מחצית הקמח, ויוצא לה מעולה! כך כבר כמה שנים טובות, ואז המנוע הרבה פחות מתאמץ.
 

שלמה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י start;260627:
mig
לעשות 2 קג קמח ביחד, בתדירות גבוהה, זה לגמור לך את המיקסר, כל טכנאי יגיד לך את זה, זה מאמץ את המנוע בטרוף.
אני שמעתי על פטנט מאחת שאופה חלות מעולות מידי שבוע, שהיא שמה קודם כל את כל הנוזלים עם חצי מכמות הקמח ולשה היטב היטב, ורק לקראת הסוף מוסיפה את מחצית הקמח, ויוצא לה מעולה! כך כבר כמה שנים טובות, ואז המנוע הרבה פחות מתאמץ.


אני גם חושב ש2 קילו של קמח +נוזלים זה מאמץ מכשירים שלא מתאימים לכמות כזו.
אם אין מכשיר מתאים, עדיף לערבל קילו קילו. גם ככה הם 'יחכו' בתור לאפייה.


לשים את כל הנוזלים בתחילה זה לא מדוייק, בגלל שאין כמות מדוייקת של מיים, זה הכול ביחס לסוג הקמח ותנאי מזג האויר.
בלי נדר אבדוק את הרעיון בשימת רוב הנוזלים בתחילה.

נ.ב. אחד מהסודות של בצק שמרים מוצלח, הוא ערבול ממושך. לקישור כל החומרים יחד.
(שמן וסוכר גם קטגוריית 'חומרים מקשרים')
 

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י start;260627:
mig
לעשות 2 קג קמח ביחד, בתדירות גבוהה, זה לגמור לך את המיקסר, כל טכנאי יגיד לך את זה, זה מאמץ את המנוע בטרוף.
quote]

ככה עושים אצלינו שנים,
ערוב כל החומרים מלבד המים.
להוסיף את המים,להניח מעל את הקמח (שני קילו)
מוסיפים את השמרים ומפעילים את המיקסר.

אצל אימי הקנווד חי ונושם כבר 8 שנים יוסיף לו ה' בריאות ושנים, הבוש נקרא יותר חזק כך שלא זה החשש שלי,
 

לו יצוייר

משתמש סופר מקצוען
בעקרון קערת המתכת של בוש, מיועדת ל-2 ק"ג קמח, כך שאין סיבה לא לעשות זאת, אם בהוראות כתוב שאפשר ללוש 2 ק"ג, ואפילו מעט יותר, היצרן לוקח אחריות על מה שהוא כותב.
 

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י לו יצוייר;260651:
בעקרון קערת המתכת של בוש, מיועדת ל-2 ק"ג קמח, כך שאין סיבה לא לעשות זאת, אם בהוראות כתוב שאפשר ללוש 2 ק"ג, ואפילו מעט יותר, היצרן לוקח אחריות על מה שהוא כותב.

מה שכתבתי על עורב חצי מהקמח זה בקערה הרגילה! אז זרועות הלישה הן למעלה, במתכת זה אפשר ילעשו ת2 ק"ג וזה מיועד לכך!
 

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י mig;260647:
נכתב ע"י start;260627:
ככה עושים אצלינו שנים,
ערוב כל החומרים מלבד המים.
להוסיף את המים,להניח מעל את הקמח (שני קילו)
מוסיפים את השמרים ומפעילים את המיקסר.

אצל אימי הקנווד חי ונושם כבר 8 שנים יוסיף לו ה' בריאות ושנים, הבוש נקרא יותר חזק כך שלא זה החשש שלי,

הייתי ממליצה לך כן לחשוש, או לשאול טכנאי מוסמך על כך.
 

imb

משתמש מקצוען
הבוש מעצבן, אי אפשר לנקות את הקערה, נשאר תמיד בצק או קצף בפנים כי הבסיס לא ישר. היא כבדה כמו שלושים קערות של קנווד. המנוע באמצע מפריע לערבוב, כך שצריך להחליף קערות כל הזמן.
סתם אגב, קערה נוספת של קנווד עולה בסביבות ה-80 ש"ח. קערה של בוש בערך 250 ש"ח, או יותר, לא זוכרת...
אני מאוכזבת קשות מהבוש...:(
מישהו ממאוכזבי קנווד רוצה להחליף איתי???:)
 

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים
טוב, אני אכתוב את דעתי: (אני אשתו של ישראל)

יש לי את שניהם,
לדעתי בשביל הקצפה כמו שכבר אמרו אין כמו קנווד, עושה עבודה בחצי מהזמן שבוש עושה אותה,
את הצורה של הבוש אני לא אוהבת עם המוט המעצבן באמצע,

יש לי קנווד (מיג'ור), הוא נקנה ראשון,
אבל עשיתי כמות חלות של 3 ק"ג וזה הרס לי את המנוע שכמעט מת,
אחרי התיקון בעלי החליט שזה לא שווה להרוס את זה בשביל זה אז הוא קנה לי את הבוש עם קערת הנירוסטה שלו ששם אפשר לעשות בצק ממש גדול,
אבל החסרון שלו בבצק, שאחרי שהבצק מתגבש ורוצים להוסיף עוד מים הוא לא נבלע בבצק אלא נשאר בחוץ סביבו,

אני אוהבת לעבוד עם הקנווד

עד כאן בינתיים.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה