אמממ.
האמהות או החמות יגידו רק קנווד, כי זה הדבר הכי נפוץ בארץ וזה מה שהיה פעם.
קנווד כבודה במקומה מונח. ויש כבוד
בחו"ל אוהבים את בוש הגרמנית.
לדעתי, שניהם עושים את העבודה נאמנה, כמובן שזה תלוי בכמות הנפח של הקערה ובכוח של המכונה (WAT).
ההבדל המהותי בין המכונות הוא בסגנון העבודה.
בקנווד מערבל הבצק מגיע מלמעלה, מה שזה אומר שאי אפשר לכסות את הקערה בזמן הלישה, קרי, לכלוך בזמן העבודה ו'ההעפת' חלקי בצק מחוץ לקערה (טוב, על נפח קערה דברנו
.
אני מכיר כאלו שמכסים עם מגבת וכיו"ב, אבל זה לא זה.
בבוש המנוע מגיע מלמטה, דהיינו מאמצע הקערה, כך שהקערה מכוסה בכיסוי כל זמן הלישה.
החיסרון הגדול של בוש, זה שאם הבצק דליל מדי ונכנס בצק עם שמרים לתוך פנים הקערה וקשה לנקות את הקערה.
סיכום:
קנווד; נקיון השטח.
בוש; נקיון הקערה.
כל המכונות טובות לפי המחיר...
אני בע"ה מחכה לקניית מערבל בצק חצי תעשייתי מנירוסטה.