שופץ לאחרונה והוגדלאיך חוף חדרה?
מתי שיפצו שם ?שופץ לאחרונה והוגדל
מאוד חמוד
נכון זה נראה לי החוף הכי נקי ואתה צודק בכניסה יש בעיה של פריצותמכל החופים הכי נהנתי מבת ים אבל הייתי שם לפני כמה שנים וראו מרחוק את השוחים בחוף המעורב
אולי כבר סידרו את זה מאז?
החוף היה מאוד מטופח ומאורגן טוב
גם החוף עצמו מלוכלך אני הייתי פעם אחר והיה שם ממש מלוכלך וגם מאוד רחוקהייתי באשקלון והתאכזבתי קשות. דבר ראשון היה דגל שחור לא נתנו להכנס למים אולי קצת לשכשך את הרגלים, היה פקחים ושוטרים על החוף שאכפו את הענין. אין כמעט מקלחות וגם מה שיש זרם חלש נורא, השירותים היה מוצף בריכת מים לא היה שייך להכנס גם לא לברזים... לא ראיתי ברזים לניקוי רגלים כמו בכל חוף
זה בתשלום העובדים פשוט לא אספו את הכיסאות אחרי שהשתמשו..בשרתון היו מפוזרים בכל החוף כמויות של שמשיות וכסאות.
כך זה תמיד בחינם או רק ביום שהייתי?
בת ים הוא חוף ממש טובאיזה חוף נפרד הכי מומלץ? שרתון, אשדוד, בת ים או אשקלון?
תודה רבה
הוא הכי טוב זה נכוןבת ים הוא חוף ממש טוב
הגישה נוחה, הוא לא כל כך עמוס והוא תמיד נקי ומסודר
אין שוברי גלים וכל מיני חוטים באמצע הים כמו באשדוד
באשדוד לא אהבתי, הרבה אנשים, בלי גלים, מלוכלך ובכל מטר יש חציצות, מצופים וחוטים...
מה אפשרות חניה בבת- ים ?בת ים הוא חוף ממש טוב
הגישה נוחה, הוא לא כל כך עמוס והוא תמיד נקי ומסודר
אין שוברי גלים וכל מיני חוטים באמצע הים כמו באשדוד
באשדוד לא אהבתי, הרבה אנשים, בלי גלים, מלוכלך ובכל מטר יש חציצות, מצופים וחוטים...
יש חניה באיזור ?ראשון לציון חוף מושלם בלי הרבה אנשים
יש חניה בתשלום מחיר עירוני הנחה נראה לי רק לבעלי כרטיס תושב!מה אפשרות חניה בבת- ים ?
ומה בחופים אחרים באיזור ?
מסכימה עם הנ"ל.הייתי באשקלון והתאכזבתי קשות. דבר ראשון היה דגל שחור לא נתנו להכנס למים אולי קצת לשכשך את הרגלים, היה פקחים ושוטרים על החוף שאכפו את הענין. אין כמעט מקלחות וגם מה שיש זרם חלש נורא, השירותים היה מוצף בריכת מים לא היה שייך להכנס גם לא לברזים... לא ראיתי ברזים לניקוי רגלים כמו בכל חוף
אומנם לא השנה, אבל שיפצו ממש יפה את החוף הנפרד בחדרה שנה שעברה.מישהו יודע האם נעשה השנה שיפור באחד מהחופים הנפרדים?!
האם באמת יש בכל יום שעות לגברים ונשים-חצאי ימים?אומנם לא השנה, אבל שיפצו ממש יפה את החוף הנפרד בחדרה שנה שעברה.
חוף יחסית קטן אבל די ריק. מומלץ!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: