ביום שישי היה לא הרבה אבל היהאשדוד זה ים מאוד נקי ויפה!
ממליצה...
בינתיים אין ממש מדוזות
אין מדוזות?????.אשדוד זה ים מאוד נקי ויפה!
ממליצה...
בינתיים אין ממש מדוזות
הייתי שבוע שעבר לא זוכר מה עכשיואין מדוזות?????.
הייתי בראשון והיה מלאאאא
הי, אשמח להסבר איך מגיעים מירושלים לחוף בראשון ועד איזה שעה יש אוטובוסים חזור?החוף הכי מומלץ זה ראשון לציון ואם אין הסעות אז אפשר להגיע לשם ברכבת אני יכולה להסביר בכיף אם משהו רוצה
וזה חוף מושלם שקט ויפהה
החוף נפרד?החוף הכי מומלץ זה ראשון לציון ואם אין הסעות אז אפשר להגיע לשם ברכבת אני יכולה להסביר בכיף אם משהו רוצה
וזה חוף מושלם שקט ויפהה
שרותים מחרידים ומלוכלכיםהחוף הכי מומלץ זה ראשון לציון ואם אין הסעות אז אפשר להגיע לשם ברכבת אני יכולה להסביר בכיף אם משהו רוצה
וזה חוף מושלם שקט ויפהה
אשמחהחוף הכי מומלץ זה ראשון לציון ואם אין הסעות אז אפשר להגיע לשם ברכבת אני יכולה להסביר בכיף אם משהו רוצה
וזה חוף מושלם שקט ויפהה
הוא באמת חוף נקי ושקט,החוף הכי מומלץ זה ראשון לציון ואם אין הסעות אז אפשר להגיע לשם ברכבת אני יכולה להסביר בכיף אם משהו רוצה
וזה חוף מושלם שקט ויפהה
נתניהלמי יש המלצה לחוף שקט לזוג חרדי מרחק נסיעה מירושלים לראות את השקיעה וקצת להיכנס למים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: