משתדלת לשמוח
משתמש רשום
נתח 2 יכול לצאת יבש בחמין?ממש לא יבש זה תלןי איך עושים, אני ספציפית אוהבת בשר רך מאוד אבל בלי שומן
איך את מבשלת אותו שלא ייצא יבש?
נתח 2 יכול לצאת יבש בחמין?ממש לא יבש זה תלןי איך עושים, אני ספציפית אוהבת בשר רך מאוד אבל בלי שומן
?נתח 2 יכול לצאת יבש בחמין?
איך את מבשלת אותו שלא ייצא יבש?
בישול ארוך כמה שעות טובות על להבה נמוכה.או בתנור. מקררת ופורסת. ואז שמה בטשולנט. חשוב שיהיה מכוסה במספיק נוזלים.
לא כדאי לחתוך ולבשל ביחד עם הטשולנט?בישול ארוך כמה שעות טובות על להבה נמוכה.או בתנור. מקררת ופורסת. ואז שמה בטשולנט. חשוב שיהיה מכוסה במספיק נוזלים.
מאמינה שאפשר. במיוחד בחורף שזה הרבה שעות. אולי תטגני קודם את הקוביות.לא כדאי לחתוך ולבשל ביחד עם הטשולנט?
ממש לא!!אז אם יש לי קוביות של בשר לחמין לא מעובד הלך על הטשולנט שלי?
אסדו ופלאנקן זה אותו המוצר רק יש עם עצם ויש בלי עצםיש 1 הכי מוצלח ראוש
2 לחי
3 אסדו
4 פלאנקן
עד כמה שאני יודע ראש זה ראשאיזה מס' זה ראש?
בודאי שאפשר, אבל אם תבשלי את הבשר קודם, זה יצא לך רך בטירוף וטעים בטירוףמאמינה שאפשר. במיוחד בחורף שזה הרבה שעות. אולי תטגני קודם את הקוביות.
ממש לא, לדעתי זה אחד מהבשרים הטובים ג"כ לטשולנט, כי יש בזה הרבה שומן וזה גם יוצא מאוד רך בבישול, במידה מסוימת לדעתי זה יותר טוב מרוב סוגי הבשר שיש, אולי מלבד אסאדו או פלנקאן ו8 ו2אז אם יש לי קוביות של בשר לחמין לא מעובד הלך על הטשולנט שלי?
אסאדו זה עם עצם או בלי עצם וכמו גוש אחד של בשר, ופלנקאן זה רצועות בשר.אסדו ופלאנקן זה אותו המוצר רק יש עם עצם ויש בלי עצם
אולי לזה התכוונת
2 יותר מידי יבש ניראה לי או שמיתיבש מאוד מהר בקשר לפלנקן ןאסדו אסדו זה עם עצם פלנקן זה חתיכותלפי מה שאני בדקתי . ובדקתי כמעט כל חלק
לחמין, 8 לא נראה לי רע אבל...
2 ביחד עם קצת אסאדו זה מושלם
כמובן שאסדו לבד גם מושלם
בכלל אומר שצריך שיהיה שומן
הביעה שאיין הרבה בשר רק מלא שומןאנחנו שמים בשר 8 ו 9 שזה נקרא אסדו, השומן מוסיף טעם לעילא ולעילא, כדאי לנסות...
לכבוד שבת קודש...
טעות, אין שום הבדל בין זה לסיר עצמו שהוא מכסה האוכל מכל הצדדים, דוקרק כדאי לבדוק עם מורה הוראה שזה מותר ואין כאן חשש של איסור טומן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: