לי רופא המליץ על משחה בשם LIPICAR
הוא קרם טוב באמת. גם אני שמעתי עליו דברים טובים ממש אבל הוא יותר שמירה על מצב קיים מאשר ריפוי...לי רופא המליץ על משחה בשם LIPICAR
את יודעת שאלוקום זה עם סטוריאידים, כן?!הרופא המליץ לנו למרוח את זה בנוסף לאלוקום ובהמשך לבד
הגיוני לגמרי.יודעת גם יודעת
אבל הגענו למצב שאין ברירה
וכמו שאני נותנת אקמול כשיש חום
אני נותנת סטרואידים כשיש עור מגורה ופצוע ויכול להגיע למצב של זיהום
אני ממש לא מדברת על ימים יבשים...על איזה ימים יבשים את מדברת?...
בבני ברק הכל רטוב...
אני לא ראיתי את העזרה הגדולה של השיבולת שועל באטופיק, אני כן יודעת שהוא מאד עוזר לסבוריאה.אף אחד כאן לא הזכיר שיבולת שועל. אצלינו זה קרם חיוני (של ד''ר פישר).
בעבר היה לו גם חלב אמבט על אותו בסיס אבל הפסיקו לייצר, אנחנו מנסים כרגע לייצר תחליף אורגינל לבד...
זה מאד עוזר להרגיע. כמובן שבשעת הצורך צריך גם משחה עם סטרודיאים, אין מה לעשות. אבל בכללי הקרם מצוין!
ללייפיקר יש מוצרים רבים, יש את הידועים יותר שהם הקרם, הסבון והשמן אני אישית לא ממליצה על השמן.לי רופא המליץ על משחה בשם LIPICAR
זה אינדיבידואלי, כמו כל דבר באטופיק. יש הורים שמנסיונם ממליצים ממש בחום.אני לא ראיתי את העזרה הגדולה של השיבולת שועל באטופיק, אני כן יודעת שהוא מאד עוזר לסבוריאה.
מאד ממליצה לך להוסיף לטיפול סיקפלאסט פעם ביוםהרופא המליץ לנו למרוח את זה בנוסף לאלוקום ובהמשך לבד
כאמור, זה קרם לחות שמכיל פרוביוטיקה, וגם מים ממעיינות מרפא.לא קראתי תגובות קודמות רק את הכותרת
אולי יעזור למישהו
מנסיון, במקרה של אטופיק במצב קשה שכל הפנים היו גלדי דם מרוב גירודים
קיבל את כל המשחות של קופת חולים ושמנים וכלום לא עזר לתקופה
יש משחה שנמכרת בבית מרקחת, מאושרת ממשרד הבריאות (טוענים שהיא טבעית, מקווים שנכון)
עזרה פלאים! 90% עבר ונעלם והגירודים ג"כ
אני יודעת שיש אנשים שמיואשים ולא מאמינים בכלום, את זה שווה לכם לנסות
קוראים לה XERA CALM
רפואה שלימה
הבאת נקודות מאד חשובות.אני אמא לילדה בת 9 שסובלת מאטופיק כמעט 9 שנים.
אין לרפואה ידע ברור על כל הנושא.
כל ילד עם אטופיק צורך טיפול שונה מילד אחר, יש את האלה שטוב להם שמן ויש את אלה שצריכים יותר יבש.
מה שבטוח שכמה שפחות בגדים סינטטים- עדיף רק כותנה (רק לא צמר- רחמים),
לא לייבש את הילד במגבת אחרי אמבטיה, אלא רק לדפוק בעדינות עם המגבת.
לא לתת לילד לגרד - תמיד לתת תרופות להרגעה (פחות מסוכן מגירודים שאפשר להגיע לזיהומים וכו')
אני מורחת על הפצעים בטא קורטן G וברגע שהמצב טוב יותר מורחת אותה בפרוטופיק (ללא סטרואידים).
אמבטית קלי מאד עוזרת (על הרעיון של חיטוי כמו אקונומיקה פחות אכזרי)
ד"ר בן אמיתי אמר לי שלא טוב לילדים עם אטופיק מזגן כי זה מייבש את החדר- עדיף מאוורר.
רק שתדעו שילד שלא מקבל תרופות להרגעת גירוד לא ישן טוב בלילה, לא יכול לשבת בריכוז, בשיעור. לדעתי זה פשוט לאמלל את הילד.
אל תשכחו להחליף מצעים לפחות פעם בשבוע עדיף על 60 מעלות כדי לחטא את קרדיט האבק, וכן לנקות את הבית מהאבק. כמעט כל ילד שסובל מאטופיק סובל מזה.
כל שינוי, לחץ ופחד של הילד גורם למחלה להתפרץ.
מאחלת לכולם רפואה שלימה במהרה
אמא שמאד כואבת.
על בסיס מה המשחה הזו?מאד ממליצה לך להוסיף לטיפול סיקפלאסט פעם ביום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: