לימוד נהיגה אחרי כמה טסטים מתייאשים?

זזזז

משתמש פעיל
וואי ממש קשה!
בזמנו (לפני יותר מ-20 שנה) גם אני כמעט והפסקתי את הלימודים האלה. כדאי להתגבר ולנסות שוב.

סליחה מראש..
השאלה אם הנהיגה טובה ונכונה, שבעיר אחרת עם מורה קליל יותר יוכל לטאטא בעיות שחלילה יוכלו להזיק לנוסעי הכביש?!

אני קבלתי על עצמי בהוראת רב פלוני שפגשתי והבטיח לי שאעבור מיד אם אקבל ע"ע לנהוג כפי כללי החוק ואכן עברתי.

אין יאוש בעולם כלל!!!!!!!!
לפי מה שהמורה אומרת אני נוהגת מצוין! והיא הייתה מביאה לי רשיון כבר
כל טסט יש טעות אחרת שהיא לא באמת טעות קריטית הטסטר לא נגע לי בהגה או בלם
מרגיש שמחפשים בציציות
השאלה אם באמת כרגע מישהו היה בפתח תקווה ועבר לעיר אחרת והרגיש שיותר קל?

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
לפי מה שהמורה אומרת אני נוהגת מצוין! והיא הייתה מביאה לי רשיון כבר
כל טסט יש טעות אחרת שהיא לא באמת טעות קריטית הטסטר לא נגע לי בהגה או בלם
מרגיש שמחפשים בציציות
השאלה אם באמת כרגע מישהו היה בפתח תקווה ועבר לעיר אחרת והרגיש שיותר קל?
לא מכיר בפתח תקוה אבל יש מציאות כזו..
גיסתי למדה אצל מורה שבאה כל יום מהצפון נ"ל. הבנתי מורה ממש טובה ומעבירה מהר.
רוצה פרטים?

שלוחא דרבנן

משתמש חדש
בשלב שהוא נמצא עכשיו שווה לו לעשות עוד 6 טסטים בירושלים ולא לעבור למודיעין, גם כלכלית וגם טכנית.

ואגב גם במודיעין, נכון שבאופן כללי זה יותר קל, אבל זה לא הוקוס פוקוס.
נכון שבמודיעין הכבישים יותר פשוטים, אבל גם שם מנסיון הטסטרים רואים חרדי ומפילים אותו בגלל שהוא בא טוב בעין...
מנסיון אישי

שלוחא דרבנן

משתמש חדש
הכי קשה בעולם
אני נוהג מצויין אבל נכשלתי בגלל נהג משאית שהתפרץ לצומת ולא נתן לי זכות קדימה הטסטר נלחץ ובלם אותי שנייה לפני שאני עשיתי את זה
זה יכול לקרות בכל מקום ואגב אני נכשלתי בגלל שהטסטר לחץ על הברקס אפי' שהספקתי ללחוץ לפניו (במודיעין)

HODAYAK

משתמש צעיר
הפקות ואירועים
שאלה דחופה-
אני לומדת בעיר גדולה במקום מגורי, ורוצה לעשות את הטסט בעיר אחרת קטנה יותר ששם קל יותר לעבור טסט,
מה אתם אומרים כמה שיעורים לפני הטסט כדאי לתרגל באותו מקום? ואם משחקים בין שני ערים זה מבלבל או להיפך נותן ניסיון בכל המצבים?

שלוחא דרבנן

משתמש חדש
שאלה דחופה-
אני לומדת בעיר גדולה במקום מגורי, ורוצה לעשות את הטסט בעיר אחרת קטנה יותר ששם קל יותר לעבור טסט,
מה אתם אומרים כמה שיעורים לפני הטסט כדאי לתרגל באותו מקום? ואם משחקים בין שני ערים זה מבלבל או להיפך נותן ניסיון בכל המצבים?
זה לא אמור לבלבל
ולא בהכרח צריך לעשות יותר משיעור אחד בשביל להכיר את המקום, מקסימום אפשר להגיע עצמאית אפי' בלי לנהוג כדי להכיר צמתים תמרורים וכו' במקום.
זה כמובן אם את הנהיגה עצמה לא צריכה שיפור

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
זה לא אמור לבלבל
ולא בהכרח צריך לעשות יותר משיעור אחד בשביל להכיר את המקום, מקסימום אפשר להגיע עצמאית אפי' בלי לנהוג כדי להכיר צמתים תמרורים וכו' במקום.
זה כמובן אם את הנהיגה עצמה לא צריכה שיפור
לא מדוייק
בכל עיר יש דגשים אחרים לטסטרים (ברור לך שבטסט בקרית ארבע לא בודקים את אותם דברים כמו בטסט בירושלים...), וגם יש נקודות תורפה מסוגים שונים כמו תדירות הולכי רגל, רחובות שמתחלפים, כיכרות פקוקים, ועוד.
אני לא מדבר על זה שאם למורה השני יש רכב מדגם אחר, זה לבד דורש מספר שיעורים כדי לשלוט בו.

HODAYAK

משתמש צעיר
הפקות ואירועים
לא מדוייק
בכל עיר יש דגשים אחרים לטסטרים (ברור לך שבטסט בקרית ארבע לא בודקים את אותם דברים כמו בטסט בירושלים...), וגם יש נקודות תורפה מסוגים שונים כמו תדירות הולכי רגל, רחובות שמתחלפים, כיכרות פקוקים, ועוד.
אני לא מדבר על זה שאם למורה השני יש רכב מדגם אחר, זה לבד דורש מספר שיעורים כדי לשלוט בו.
זה עם אותו מורה!
אני באמצע השיעורים , הנהיגה שלי לא משהו ועוד בעיר הגדולה, ולכן היא המליצה לעבור לעיר קלה יותר. ניסתי וזה באמת קל הרבה יותר! השאלה אם כדאי לתמרן בין שני הערים או רק מקום אחד? כמה שיעורים לקראת הטסט להתמקד במקום אחד?
האם צריך לחשוש בשיעורים מעיר גדולה או שאדרבה זה חשוב לקראת הטסט?!

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
זה עם אותו מורה!
אני באמצע השיעורים , הנהיגה שלי לא משהו ועוד בעיר הגדולה, ולכן היא המליצה לעבור לעיר קלה יותר. ניסתי וזה באמת קל הרבה יותר! השאלה אם כדאי לתמרן בין שני הערים או רק מקום אחד? כמה שיעורים לקראת הטסט להתמקד במקום אחד?
האם צריך לחשוש בשיעורים מעיר גדולה או שאדרבה זה חשוב לקראת הטסט?!
שיעורים רק במקום שאתה חושב לעשות את הטסט, בשלב שלך השיעורים נסובים בעיקר סביב זה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה