קרית גת אינני מכיר.יש לך טלפון של מורה?
ואגב האם שם זול יותר מהמרכז?
עוד שאלה.. האם שוה ביחס למה שאמרו כאן שגם קרית גת קל כי זה כפול דרך הנסיעה לאופקים מבית שמש מאשר לקרית גת.
אני שוקלת לעבור מירושלים,עברתי מירושלים לקרית גת ונושעתי
ממליץ לכל אחד, שווה את המאמץ
מורה ממש מומלץ (באופקים).הנה מספר של מורה קוראים אותו שאול.
0522-621-773
הוא לוקח 170 ש"ח לשיעור (רק קצת יותר זול מרוב המורים במרכז).
דמי רישום לבי"ס שם זה 250 ש"ח (בפ"ת שילמתי 200 בזמנו...... אולי זה יקר יותר היום.
ירושלים יותר קשה בכל הפרמטריםאני שוקלת לעבור מירושלים,
על מי אתם ממליצים?
למה בק. גת יותר נח?
תודה רבה.
ישנם מורי נהיגה רבים שכל הזמן מורידים את הביטחון-עצמי של הלומד.קרה לכם שאחרי שיעור נהיגה הרגשתם הרגשה שאתם דפוקים ממש???
זה מה שקורה לי בשיעורים האחרונים, המורת נהיגה שלי, מהממת, אך לא מפרגנת כלל.......
אני מרגישה שאני מתקדמת בידע וביטחון , אבל היא מעירה ונוגעת בהגה לא מעט.
זה תפקידה, אבל מרגישה שרגשית אני יוצאת מהשעור ללא ביטחון כלל!
עד שבא לי להפסיק........ :
הכי מוכר בעולם. אם את לא עוברת מורה, אז ליצור קשר עם עוד תלמידה אצלה. חייבים את הכתף לבכות עליה. מנסיון.קרה לכם שאחרי שיעור נהיגה הרגשתם הרגשה שאתם דפוקים ממש???
זה מה שקורה לי בשיעורים האחרונים, המורת נהיגה שלי, מהממת, אך לא מפרגנת כלל.......
אני מרגישה שאני מתקדמת בידע וביטחון , אבל היא מעירה ונוגעת בהגה לא מעט.
זה תפקידה, אבל מרגישה שרגשית אני יוצאת מהשעור ללא ביטחון כלל!
עד שבא לי להפסיק........ :
אם כבר לעבור מירושלים עדיף למודיעין , גם קרוב וגם נוח לדוגמה בטסט שלי לא היה רמזורים .אני שוקלת לעבור מירושלים,
על מי אתם ממליצים?
למה בק. גת יותר נח?
בהחלט.... הרבה טילים.אופקים זה מקום טיל!
צודקת! נראה שהמורה היא טיפוס לא מפרגן כלל.הכי מוכר בעולם. אם את לא עוברת מורה, אז ליצור קשר עם עוד תלמידה אצלה. חייבים את הכתף לבכות עליה. מנסיון.
ממליץ בחום ממש לכל מי שמתקשה לעבור. עברתי אליו אחרי שלא עברתי בירושלים וכמוני עוד חברים רובינו עברו אצלו בראשון וחלק בשני. שווה את הנסיעות חד משמעית.הנה מספר של מורה קוראים אותו שאול.
0522-621-773
הוא לוקח 170 ש"ח לשיעור (רק קצת יותר זול מרוב המורים במרכז).
דמי רישום לבי"ס שם זה 250 ש"ח (בפ"ת שילמתי 200 בזמנו...... אולי זה יקר יותר היום.
וואי ממש קשה!עשיתי יותר מידי טסטים בפתח תקווה
ולא מצליחה לעבור
דיי מה עושים??? קשה לי ממש!! זה מייאש!!!
ממליצים לעבור לעיר אחרת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: