יש כולל ריצני דף היומייש כולל ליבו חפץ יש כמה כוללים הלכה יש סורוצקין אתרוג לוינשטין אברמוב ועוד מלא קטנים יש מלא כוללים בערב מדף היומי עד עמוד היומי דרך ליבו חפץ והלכה חוץ מזה יש כולל לעובדים של עיתים
סדדר א וסדר ב
יש כולל ריצני דף היומייש כולל ליבו חפץ יש כמה כוללים הלכה יש סורוצקין אתרוג לוינשטין אברמוב ועוד מלא קטנים יש מלא כוללים בערב מדף היומי עד עמוד היומי דרך ליבו חפץ והלכה חוץ מזה יש כולל לעובדים של עיתים
כןאתה שואל?
משיחה עם חבר שקנה בנאות אחיסמך שם התברר שכל ענין המפרט הגבוה שווה לתוספת של סכום זניח ביותר במחיר הדירה,אבל זה נחשב רמה יותר גבוהה כגון מזגן vrf בכל דירה.
אני לא יודע איזה מזגנים הם שמים אבל אני יודע שהקבלן שם מזגן זה לא רק המזגן זה חוסך לך את כל ההתקנה אחרי שזה סיוט כי יש צנרת לניקוז ויש צנרת לבחוץ ושקעים שזה כאב ראש ענק.משיחה עם חבר שקנה בנאות אחיסמך שם התברר שכל ענין המפרט הגבוה שווה לתוספת של סכום זניח ביותר במחיר הדירה,
אפילו ההבטחה הגדולה של מזגנים ע"ח החברה התבררה כהתקנת מזגנים סיניים מאיזו חברה כלשהי...
@צחי קרמר
אולי אתה יודע פרטים?
נכון, אבל אם שמים לך מזגן סיני ששוה לכפרות, אחרי כמה שנים אתה צריך לעשות בעצמך את הכל שוב...אני לא יודע איזה מזגנים הם שמים אבל אני יודע שהקבלן שם מזגן זה לא רק המזגן זה חוסך לך את כל ההתקנה אחרי שזה סיוט כי יש צנרת לניקוז ויש צנרת לבחוץ ושקעים שזה כאב ראש ענק.
אין מחסן, אין מעלית לחניון, אין חדר עגלות, ואין מזגניםבפסטורל על הפארק רוב הדברים שהזכרת קיימים
אין מחסן. אין חניה מוצמדת. ואין מעלית מהחניון התחתון ישירות לבניין.בפסטורל על הפארק יש, חוץ ממזגנים.
כך נאמר לי
דומני שאתה טועה,אין מחסן. אין חניה מוצמדת. ואין מעלית מהחניון התחתון ישירות לבניין.
בפסטורל על הפארק רוב הדברים שהזכרת קיימים
בפסטורל על הפארק יש, חוץ ממזגנים.
כך נאמר לי
אתה כנראה מתבלבל עם פסטורל על הנחל ששם יש מחסן ויש מעלית עד החניון אבל בפסטורל על הפארק אין לא מחסן ולא מיזוג אויר ולא מעלית עד החניון.דומני שאתה טועה,
יש הבדל בין פסטורל לפסטורל על הפארק, ומה שמשווק כעת זה פסטורל על הפארק שם המבנה שונה לחלוטין עם חניון מתחת הבנין וכו' , אבל אברר את זה.
בררתי וזה מה שאני יודע.דומני שאתה טועה,
יש הבדל בין פסטורל לפסטורל על הפארק, ומה שמשווק כעת זה פסטורל על הפארק שם המבנה שונה לחלוטין עם חניון מתחת הבנין וכו' , אבל אברר את זה.
אפילו אחד לא?ממש ממש לא.
אוקי,שאלתי מישהו מהרוכשים מה החברת מזגנים כשיהיה לו תשובה אכתוב כאן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: