תראי פהשאלה נוספת,
תכלס קניות: גרביים / כיפות / סרטים לשיער / ספרים / משחקים לילדים / אלקטרוניקה - אביזרים לפלאפון או מחשב / מוסך וכל זה - יש? או שלהכל צריך לנסוע?
תראי פהשאלה נוספת,
תכלס קניות: גרביים / כיפות / סרטים לשיער / ספרים / משחקים לילדים / אלקטרוניקה - אביזרים לפלאפון או מחשב / מוסך וכל זה - יש? או שלהכל צריך לנסוע?
כמו שכתבו כעיקרון הרבה התחילו כמכירות ביתיות בבתיםתודה רבה, הסתכלתי ובאמת נראה יש הכל,
אבל אני מבינה שזה לא חנויות אלא מכירות בבתים פרטיים?
וכל השכונה יודעת שלויתי דיקלקטין או קניתי חפתים מתנה לבעל?
וזה מכירות נורמליות כולל פתקי החלפה ואחריות?
סליחה אם זה שאלות של בורות אבל באמת חשוב לי לדעת...
תודה רבה
את כל זה עשינו,
מה שהבנו שיש קהילתיות, רעות, ומשפחה גם קצת...
קצת חסר פרטיות ברוב הדירות, תחב"צ לא מידי זמינה.
מוסדות עדיין בהקמה. איכות בניה בערך כמו של קליטת עליה.
למרות זאת, המחשבה הבסיסית היא של לעבור,
ומצד שני מי יודע מה נפסיד אם נעזוב את הרעש...
באמת ששמענו שאין מתחרטים כמעט.
רוצים לשמוע עוד חסרונות ויתרונות ממי שעבר או חזר..
מחפשת מידע על פרויקטים חדשים בשכונה שמוכרים דירות במחירים הגיוניים
(לפסטורל על הפארק נשאר דירות לאכלוס בעוד שנה וחצי במחיר 2.3 מיליון...)
מה שאני רואה, מי שיש לו דירה יותר גדולה, לא יותר מרווח לו, אלא יש לו יותר מקומות אחסון בבית ש"מנצלים" את השטח.אני אסביר,
הסיבה למחשבה לעבור אכן היא,
הצפיפות בלי אופק, כלומר אי אפשר לדמיין אפילו דירת ששה חדרים לפי מה שיש לי.
זו הסיבה העיקרית.
מאוד מתחברים לבני ברק, בני ברקים מלידה.
אחרי זה חושבים עוד סיבות...
אולי השקט יהיה טוב לנו ולילדים דוקא.
הניקיון יעשה לנו טוב, אולי?
אברכים לומדים יותר טוב שם?
כל בני ברק עמודי ברזל לאחרונה, באופן מוגזם.
פשוט הפך לאתר בניה אחד גדול.
וכמובן לא לדבר על המכרסמים שסוגרים עלינו...
[ה'פרוייקט להדברת העיר' הופסק עקב חוסר תקציב, כן הזוי כמו שזה נשמע, כל הכסף הלך לפרסום כנראה].
אמורה להיות תחנה באזור בית המשפט המחוזיהאם המטרו שעתיד להיות יעבור איפהשהו באזור אחיסמך?
ראיתי שיש 5 תחנות באזור לוד.
מישהו יודע?
אין שיווק עכשיו בנאות אחיסמך.נאות אחיסמך
0525902567
טועה טועההעכברים הם בעיקר בבניינים הישנים עם חצרות מוזנחות בכניסה, ולא בבניינים חדשים (תקנו אותי אם אני טועה).
מה זה נאות אחיסמך?חוזרים לעבודה בראש חודש חשוון
מחיר כמו בפסטורל,מה זה נאות אחיסמך?
יש לך מושג כמה לוקחים שם על דירה 5 חדרים?
יש יתרונות וחסרונות.משפחה צעירה בת ששה נפשות ממש זקוקים לעזרה,
כבר אין לנו כח לחשוב,
מה עדיף? אנחנו כיום בדירה פשוטה מאוד בתוך בני ברק, 4 חדרים.
האם כדאי לעבור לחמישה או שישה חדרים חדשה באחיסמך?
נשמח לבעלי נסיון שיתנו מחשבות לכאן או לכאן.
בבקשה תשאירו את האשכול רק בשתי האופציות האלו, תודהה.
לדעתי גינות דוד או איילת השחר (אחרי הגשר ואחרי שיושלם הפיתוח) או פרויקטים חדשים בתוך בני ברק, נתונים איכות חיים הרבה יותר גבוהה. מבחר מוסדות ציבור ועסקים במרחק קצר מהבית זה גם סוג של איכות חיים, כמובן לא חייבים לגור בתוך העסקים, אבל כל בני ברק הרבה יותר קרובה לעסקים נורמאליים מאחיסמך.איכות חיים גבוהה מבני ברק
עם פקקים בערך 50 דק'.אחיסמך קרובה מאוד לבני ברק ונמצאת ממש בלב מרכז הארץ ומרחק הנסיעה לת"א ובני ברק ללא פקקים הוא כרבע שעה
בבני ברק אין שום איכות חיים ואני כותב את זה כבני ברקי.לדעתי גינות דוד או איילת השחר (אחרי הגשר ואחרי שיושלם הפיתוח) או פרויקטים חדשים בתוך בני ברק, נתונים איכות חיים הרבה יותר גבוהה. מבחר מוסדות ציבור ועסקים במרחק קצר מהבית זה גם סוג של איכות חיים, כמובן לא חייבים לגור בתוך העסקים, אבל כל בני ברק הרבה יותר קרובה לעסקים נורמאליים מאחיסמך.
עם פקקים בערך 50 דק'.
אתה גר בגינות דוד או משהו כזה? כי אם לא-אז אני דיברתי על "שכונות" חדשות בבני ברק.בבני ברק אין שום איכות חיים ואני כותב את זה כבני ברקי.
נכון וזו בדיוק הבעיה שבאחיסמך בשביל רוב הדברים צריך לנסוע לבני ברק ולהיתקע בפקקים האלו, לעומת תושבי בני ברק שלרובם יש עסקים במרחק הליכה. באופן כללי לדעתי מי שסובל מהפקקים בבני ברק הם יותר תושבי ערים אחרות שמגיעים לבני ברק, מאשר תושבי בני ברק עצמם.בשעות הפקקים, גם להגיע מתחילת רבי עקיבא - מכון מור לקוקה קולה ייקח לך 30 דקות.
לכל אחד יש איכות חיים אחרת וצריך לעשות את השיקולים מה יותר חשוב לו...לדעתי גינות דוד או איילת השחר (אחרי הגשר ואחרי שיושלם הפיתוח) או פרויקטים חדשים בתוך בני ברק, נתונים איכות חיים הרבה יותר גבוהה. מבחר מוסדות ציבור ועסקים במרחק קצר מהבית זה גם סוג של איכות חיים, כמובן לא חייבים לגור בתוך העסקים, אבל כל בני ברק הרבה יותר קרובה לעסקים נורמאליים מאחיסמך.
מה זה נאות אחיסמך?
2.4 +יש לך מושג כמה לוקחים שם על דירה 5 חדרים?
מחיר כמו בפסטורל,
אבל זה נחשב רמה יותר גבוהה כגון מזגן vrf בכל דירה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: