חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אבקת מרק עוף היא הרבה יותר מלוחה מבצל, לדעתי היה יוצא לה מלוח בטירוף..
נכון, יותר מרוכזת.
תפו"א יכולים לספוג המון מלח.
במרק שיוצא בטעות מדי מלוח שמים תפו"א והוא סופג את המלח. והטעם משלו עדיין לא מדי מלוח. אלא אם כן זה בהגזמה ממש.

קרה לי פעם.
יצא בסדר.
 

L1234

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
@מבורכת , בשבילך!
פשטידת אננס

כוס ורבע קמח
קופסת אננס ללא המים
כוס סוכר
4 ביצים
א. אפיה
2 סוכר וניל
כוס שמן

לטחון הכל בבלנדר יד/מג'ימיקס, ולאפות עד שקיסם יוצא יבש.
המתכון מתאים לשתי תבניות אינגליש קצרות.
או באישיות כמובן.

אפשר למרוח מעל מלית אוכמניות + טיפה מים.
משדרג את הטעם והמראה מאוד.
 

sth

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
@נס שאני כאן נס שאת כאן. עשיתי אתמול את החזה עוף בטמפורה- אין דברים כאלה!! טעים ברמות קשות!
@hbecker הכנתי את התפו"א עם האבקת מרק בצל לליל שבת-חג, יצא טעים נורא! בד"כ אני לא אוהבת להכין תפו"א אפויים לליל שבת כי יש לזה טעם לא מספיק טרי, אחרי שזה יושב על הפלטה (במפונקים עסקינן), אבל המתכון הנ"ל יצא מעולה ממש! נכנס לתפריט הקבוע.
@photos by h לא הוגנת העוגה 'ליגה' שלך. היא כבר נגמרה, בעוד העוגות האחרות עומדות מבוישות במקפיא, והעם דורש שאני אכין אותה שוב.
 

עמליה 098

משתמש מקצוען
@נס שאני כאן נס שאת כאן. עשיתי אתמול את החזה עוף בטמפורה- אין דברים כאלה!! טעים ברמות קשות!
@hbecker הכנתי את התפו"א עם האבקת מרק בצל לליל שבת-חג, יצא טעים נורא! בד"כ אני לא אוהבת להכין תפו"א אפויים לליל שבת כי יש לזה טעם לא מספיק טרי, אחרי שזה יושב על הפלטה (במפונקים עסקינן), אבל המתכון הנ"ל יצא מעולה ממש! נכנס לתפריט הקבוע.
@photos by h לא הוגנת העוגה 'ליגה' שלך. היא כבר נגמרה, בעוד העוגות האחרות עומדות מבוישות במקפיא, והעם דורש שאני אכין אותה שוב.
איפה המתכון של העוגה ליגה? לא מצאתי
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

2359

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
כתוב כאן בכותרת :עם תמונות בלבד.....
רק אני ממושמעת כאן??? ;)

אז הנה כמה דברים טריים מהיום
מוקפץ סיני דיאטתי ומתאים לתוספת בשר/דגים וסתם כך לנישנוש.....
תודה על המתכון והתמונות המגרות.
את יודעת האם זה טוב בהקפאה?
וכן האם את מוסיפה מים
וכמה זמן הבשול
תודה רבה
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
תודה על המתכון והתמונות המגרות.
את יודעת האם זה טוב בהקפאה?
וכן האם את מוסיפה מים
וכמה זמן הבשול
תודה רבה
מקפיאה ודאי-רק צריך לחמם שוב והטעם נשאר מצוין.
לא הוספתי מים,אבל אפשר להוסיף אם זה נראה יבש.
הבישול -הוא עד שאת טועמת ורואה שזה רך ומוכן.
זה תלוי על איזו להבה ואיזה מחבת
אצלי זה מאד מהר מתבשל.
בתאבון
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לא הבנתי
אמרת שמחלקים לשני טורטים
ומורחים מלית על הטורט השני
מה עם הראשון?
ולמה לא רואים שני טורטים בתמונה?

הטורט השני מתרסק יחד עם הקרם החום (המלית) שהופך להיות כמו בצק.
תקראי טוב את המתכון
 

אלישבע וי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני התמקדתי בחלק של כותרת האשכול עם המילים- תמונות בלבד
הנה כמה שהכנתי שיתן קצת השראה
אם תרצו מתכונים, אשתדל להעלות
 

קבצים מצורפים

  • P1270545.JPG
    P1270545.JPG
    KB 274.4 · צפיות: 480
  • P1270549.JPG
    P1270549.JPG
    KB 298.2 · צפיות: 480
  • P1270555.JPG
    P1270555.JPG
    KB 359.2 · צפיות: 476
  • P1270679.JPG
    P1270679.JPG
    KB 333.5 · צפיות: 504
  • P1270656.JPG
    P1270656.JPG
    KB 370.2 · צפיות: 499
  • P1270624.JPG
    P1270624.JPG
    KB 265.6 · צפיות: 484
  • P1270439.JPG
    P1270439.JPG
    KB 362.1 · צפיות: 489
  • P1270485.JPG
    P1270485.JPG
    KB 324.2 · צפיות: 477
  • P1270673.JPG
    P1270673.JPG
    KB 361 · צפיות: 457

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
אני התמקדתי בחלק של כותרת האשכול עם המילים- תמונות בלבד
הנה כמה שהכנתי שיתן קצת השראה
אם תרצו מתכונים, אשתדל להעלות
וואו נראות ארוחות מושקעות, מה זה בתמונה עם החביתה, סוג של לחם מטוגן עם ירק?
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
שלחתי לשכנה - גיסה כמה מהעוגות שהכנתי בערב החג, מכולן היא הייתה חייבת את המתכון של העוגת שכבות "ליגה" של @photos by h , אין מי שטעם אותה ולא התמכר!!!
 

אלישבע וי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
וואו נראות ארוחות מושקעות, מה זה בתמונה עם החביתה, סוג של לחם מטוגן עם ירק?
חביתת ירק
מטגנים בצל, מוסיפים פרוסות דקות של פלפל ירוק חריף(אנחנו אוהבים, יוצא חריף עסיסי) אח"כ פרוסות דקות של עגבניות שרי, שופכים את הביצה ומעטרים בכוסברה קצוצה, הופכים צד כמובן וזהו.. מוכן
ציק צק וממש טעים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  16  פעמים

לוח מודעות

למעלה