חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

יאט

משתמש פעיל
תודה על המשוב
אני לא מאסטרית בבישול סתם חובבת, אבל יכולה לכתוב מה שאולי שייך,
בטח יהיו כאן כאלה שיחכימו יותר.
- לשים לב שבערבוב לא נשאר קמח בתחתית הקערה, הקמח יותר כבד ואם לא התערבב טוב ונשאר קמח בבלילה ואז הוסיפו לאותה קערה את השוקולד ואותו שפכו- הוא יותר כבד ולכאורה ישקע.
- לחמם תנור מראש ככה שכשמכניסים את העוגה היא מיד מתחילה להאפות ולא מחכה והשוקולד בינתיים שוקע.
בהצלחה!
את הביצים להפריד ?
 

שירונת

משתמש סופר מקצוען
תודה על המשוב
אני לא מאסטרית בבישול סתם חובבת, אבל יכולה לכתוב מה שאולי שייך,
בטח יהיו כאן כאלה שיחכימו יותר.
- לשים לב שבערבוב לא נשאר קמח בתחתית הקערה, הקמח יותר כבד ואם לא התערבב טוב ונשאר קמח בבלילה ואז הוסיפו לאותה קערה את השוקולד ואותו שפכו- הוא יותר כבד ולכאורה ישקע.
- לחמם תנור מראש ככה שכשמכניסים את העוגה היא מיד מתחילה להאפות ולא מחכה והשוקולד בינתיים שוקע.
בהצלחה!
תודה!
ניסיתי שוב והפעם יצא מעולה!
השתדלתי להכניס במהירות לתנור חם, וגם שקלתי את הכמות שיהיה חצי חצי במדויק.
לא יודעת מה היה הסיבה העיקר שיצא טוב :)
שבת שלום!
 

מגנום

משתמש סופר מקצוען
@מגנום
אשמח למתכון לסורבה פירות יער.
תודה!
ואו לא זוכרת
לא זכרתי אפילו מקיומו

השנה הכנתי סורבה מתותים קפואים, בטח אפשר גם עם פירות יער
אבל זה יוצא במרקם של גלידה
500 גרם פרי
4 כפות סוכר
7 כפות ריץ
הכל במעבד מזון ולהקפיא
 

יוני יולי

משתמש צעיר
רעיון למנה אחרונה :
נשיקות מרנג עם נגיעות שוקולד ( המקור זה שני גרסאות של רון יוחננוב ושל תמי פיליפ ושיניתי קצת )
כמות - בערך 40 יחידות .
6 חלבונים
קצת מלח

להקציף עד שנהיה תפוח
להוסיף לאט
510 גר' אבקת סוכר
עד שנהיה יציב.
לחמם תנור על 150
לוקחים שני כפות ויוצרים נשיקות על תבנית תנור.
ממיסים במיקרוגל :
200 גר' שוקולד מריר
עם קצת שמן

מעל כל נשיקה שמים כפית שוקולד מומס ומיד משיישים עם קיסם \ סכין ( אפשר לשים את השוקולד בתוך שקית אוכל או דיספנסר של בלילה וכך לשים את השוקולד .)
אופים למשך 20 -
30 דק'
יוצא שעדיין רטוב קצת בפנים , אפשר לאפות ליותר זמן ויצא יבש יותר .
חג שמח !
צפה בקובץ המצורף IMG_4608.JPG
צפה בקובץ המצורף IMG_4607.JPG
 

קבצים מצורפים

  • IMG_4609.JPG
    6.1 MB · צפיות: 139

לא אני

משתמש סופר מקצוען
טוב.. אז דקה לפני שאני במיטה
מתכון לשמרים חלבי הכי טוב שהכרתי(ותאמינו, ניסיתי הרבה)

לבצק:
1
ק"ג קמח
2 חמאה (200 גרם)
1 כוס שמן
2 כפות שמרים (50 גרם)
2 וחצי מים פושרים
3/4 כוס סוכר

לערבב הכל
לחלק ל-9 כדורים

מילוי
800 גרם גבינה
1 וחצי חבילת אינסטנט וניל
4 ביצים
3 כפות קמח
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 חמאה

לערבב את כל חומרי המילוי

להכין את פסי 9 פסי השמרים בפנים מילוי הגבינה
אפשר למרוח לפני כן מילוי אוכמניות מעט, או דובדבנים
פעם שמתי שוקולד ציפס שחור או לבן

פרורים למעלה:

רבע מרגרינה
שליש כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
לערבב הכל ביד ולפורר על 9 הפסים
לאפות עד להזהבה

זהו. מהר להקפיא אחרת לא ישאר

אפשר לעשות מזה גם גביניות- זה טעים במיוחד ומאד הונגרי.
הכנתי כבר פעם ויצא מעולה, אבל לא זוכרת הוראות הכנה, התפחה כרגיל?
 

saralulu

משתמש מקצוען
מחפשת מתכון של מורן פינטו שפורסם בעיתון פנינה לפני בערך שנה, סיגרים במילוי בשר טחון ובמילוי יש בצל ירוק קצוץ דק.
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
ממליצה בחום על זה:
הספיק לי ל-2 ארוחות עם אורחים
שווה במיוחד.
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען

מתייעצת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פוקאצות בשריות- מהוות מנה ראשונה או עיקרית? בכלל, כל ממולאי הבשר יכולים להיות עיקרית? נמאס לראות עוף על כל צורותיו, מחפשת גיוון לצהריים , לא בשר- שומרת אותו לשמחת תורה. יש רעיונות?
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פוקאצות בשריות- מהוות מנה ראשונה או עיקרית? בכלל, כל ממולאי הבשר יכולים להיות עיקרית? נמאס לראות עוף על כל צורותיו, מחפשת גיוון לצהריים , לא בשר- שומרת אותו לשמחת תורה. יש רעיונות?
שניצל על שיפוד
פרגיות ממולא
חזה בטמפורה וצילי
שניצל מגולגל ופרוס של @כוס קקאו
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
אפשר להכין סורבה אפרסקים טעים וקליל להגשה מידית.

להקפיא שימורי אפרסק עם הנוזלים.
(אני פותחת את השימורים מחלקת ל-4 ומקפיאה)
לטחון במעבד מזון.
להגיש בכוסיות.

בהצלחה.
אפשר להוסיף קצף שמנת פרוה.
 

דנידין246

משתמש צעיר
טוב.. אז דקה לפני שאני במיטה
מתכון לשמרים חלבי הכי טוב שהכרתי(ותאמינו, ניסיתי הרבה)

לבצק:
1
ק"ג קמח
2 חמאה (200 גרם)
1 כוס שמן
2 כפות שמרים (50 גרם)
2 וחצי מים פושרים
3/4 כוס סוכר

לערבב הכל
לחלק ל-9 כדורים

מילוי
800 גרם גבינה
1 וחצי חבילת אינסטנט וניל
4 ביצים
3 כפות קמח
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 חמאה

לערבב את כל חומרי המילוי

להכין את פסי 9 פסי השמרים בפנים מילוי הגבינה
אפשר למרוח לפני כן מילוי אוכמניות מעט, או דובדבנים
פעם שמתי שוקולד ציפס שחור או לבן

פרורים למעלה:

רבע מרגרינה
שליש כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
לערבב הכל ביד ולפורר על 9 הפסים
לאפות עד להזהבה

זהו. מהר להקפיא אחרת לא ישאר

אפשר לעשות מזה גם גביניות- זה טעים במיוחד ומאד הונגרי.
איזה גודל כוס?
 

משתמש Pרוג

משתמש צעיר
@dm אני חיבת להודות לך על הרעיון של האורז
זה היה מרשים ונפלא.
וכל כך קל להכנה
אולי לא יצא לי מדויק כמוך. אבל זה עשה את זה
הנה דוגמאות:צפה בקובץ המצורף 969888

במנה הראשונה - סיגר ממולא בשר ברוטב פטריות סמיך וקרפלעך ממולא כבד מטוגן
במנה השניה האורז המעוצב ו'מגולגל' חתוך
@כוס קקאו
הקפצה..
חייבת את המתכונים של המנה ראשונה
נראה מגרההה

יש לך בקלות? אשמח.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה