איפה?המתכון שהיא כתבה
איפה?המתכון שהיא כתבה
אם ממילא את תקועה עם האפרסים- לדעתי שווה ניסיון.הגיוני להמיר את האננס באפרסק או שזה הזיה....?!
כי גיליתי קופ' אננס אחת למול 9 קופ' אפרסקים
@מבורכתכתוב כאן בכותרת :עם תמונות בלבד.....
רק אני ממושמעת כאן???
אז הנה כמה דברים טריים מהיום
מוקפץ סיני דיאטתי ומתאים לתוספת בשר/דגים וסתם כך לנישנוש.....
לאדות בצל סגול ולהוסיף:
פטריות
פלפלים צבעוניים
אחרי רבע שעה להוסיף
שעועית ירוקה
שומשום
תבלינים לפי הטעם
קצת רוטב סויה
ולאדות עד שהשעועית מתרככת
והנה התוצאה והטעם......
(עם פלאש ובלי....)צפה בקובץ המצורף 731595צפה בקובץ המצורף 731596
המטבעות שוקולד האלו שמוכרים בחניות למוצרי אפיה את מתכוונת?אני משתמשת במטבעות שנראות כמו מטבעות שוקולד עם עובי. מדוייקות. בצבע נוטה לשמנת. נמס מעולה.
במידה ולא השגתי- שוקולד צ'יפס של אופנהיימר או כרמית.
לא. ממש לא.המטבעות שוקולד האלו שמוכרים בחניות למוצרי אפיה את מתכוונת?
כי אם כן אז זה ממש על הפנים בהמסה. כמה שתשרי במים זה נשאר נוקשה ומתקשה ברגע תו"כ זילוף!!
@תהילוששהכנתי אתמול, בתור קינוח לחג ו-ידיים קטנות העלימו הכול!!!!!
בראוניז שוקולד ולוטוס-מלכי אדלר- טעיםםםםםםםםםםם
אפשר להמיר את הלוטוס במחית נוגט או חמאת בוטנים
30 בראוניז
תבנית שקעים מרובעים (15 שקעים בתבנית)
חומרים:
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה /מרגרינה
180 גרם (כוס פחות כף) סוכר
45 גרם (4 כפות) קקאו
60 גרם (4 כפות) קמח
3 ביצים M
כפית נס קפה
צנצנת ממרח לוטוס
4-5 עוגיות לוטוס
אופן ההכנה
צפה בקובץ המצורף 735864
- ממיסים את החמאה/המרגרינה, סוכר והשוקולד במיקרו או על בן מרי
- מוסיפים קמח, קפה וקקאו ומערבבים
- מוסיפים את הביצים זו אחר זו ומערבבים
- מזלפים לתבנית שקעים 1/3 גובה, שמים חצי כפית ממרח לוטוס ומכסים בעוד בלילת בראוניז עד 3/4 מגובה השקע
- מפוררים עוגיות לוטוס ומפזרים מעל
- אופים 190 מעלות 10-12 דק'
נראה טובבב!!!!!!!@תהילושש
תודה!! בזכותך הכנו לחג ויצא מקסים
השתמשתי בחמאת בוטנים ובעוגיות רגילות, כיוון שזה מה שהיה זמין ויצא מעולה.
צפה בקובץ המצורף 736959
הכנתי עכשיו את האורז והוא נורא נורא מלוח.חזה עוף ממולא באורז
8 מנות
2 פרפרי חזה עוף דפוקים דק ופרוסים לחתיכות ברוחב של בערך 7 ס"מ אורך כאורך הפרפר. תמיד יש מנות פחות יפות אבל זה בסדר.
מכינים את האורז:
3 כפות שמן
1 כוס אורז בסמטי [אפשר גם אורז זול יותר. חי בבית יש רק בסמטי]
2 כפות מלח
1 בצל קצוץ דק
2 כפות אבקת מרק בצל [אפשר בלי, אבל מוסיף טעם]
מעט כורכום [לא חובה]
1/2כפית כמון
2.5 כוסות מים
מחממים את השמן ומטגנים קלות את האורז. מוסיפים את יתר הרכיבים למעט המים ומערבבים היטב. מוסיפים את המים ומבשלי עד שנוצרים מעין חורים בקצה העליון של האורז, מה שמראה שלא נשאר מים כמעט. טועמים. אם לא מוכן מוסיפים עוד קצת מים ומבשלים עוד מספר דקות.
מסננים במסננת. ומקררים.
מכינים את הגלילים
מנות חזה עוף
פירורי לחם עדיף מוזהבים
4 ביצים
3 כפות טריאקי
2 כפות תבלין לפרגיות או 2 כפות פפריקה וכפית כמון
משטחים היטב מנת עוף ומניחים לאורכה תלולית נמוכה של אורז. מגלגלים את המנה. אם קצת אורז "בורח" זה בסדר.
מכינים כך את כל המנות.
טובלים בפירורי לחם ולאחר מכן בביצה ושוב בפירורי לחם.
מכינים כך את כל המנות.
מחממים שמן במחבת ומטגנים מכל צד להשחמה. לא צריך טיגון שלם כי העוף יכנס לתנור.
מכינים רוטב
באותה מחבת מטגנים פלפל אדום ברצועות, פלפל צהוב ברצועות, 2 בצלים בחצאי טבעות דקים, 5 שיני שום פרוסים. מטגנים מעט ומוסיפים מלח, פלפל, 2 כפות רוטב טריאקי, 1/2 כוס קטשופ, 2/3 כוס מים, 3 כפות סוכר חום
מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
מסדרים את מנות העוף בתבנית מרופדת בניר אפיה ויוצקים את הרוטב מעל. הרוטב לא מכסה את הגלילים. דואגים שיהיו ירקות מעל כל הגלילים.
מכסים ואופים בתנור כ-45 דקות.
צפה בקובץ המצורף 551481
צפה בקובץ המצורף 551482
צפה בקובץ המצורף 551483
בתיאבון
עוד מתכונים בעז"ה בהמשך החג
כפות שטוחות....הכנתי עכשיו את האורז והוא נורא נורא מלוח.
צריך 2 כפות מלח?
בינתיים מרוב בהלה, שטפתי במסננת, ת'כלס האורז יצא מעדן אחרי השטיפה והסינון, מקווה שזה בסדר.כפות שטוחות....
הוא לא אמור לצאת מלוח.
אבל אם יצא לך מלוח מדי, תכיני עוד קצת ותוסיפי.
רציתי להציע לך לשטוף. אבל חששתי שתעשי לו מקלחת רצינית ותורידי ממנו את כל הטעםבינתיים מרוב בהלה, שטפתי במסננת, ת'כלס האורז יצא מעדן אחרי השטיפה והסינון, מקווה שזה בסדר.
גם אני באותה בעיה.אמנם כתבת את זה מזמן.. אבל יש אולי תחליף לחמאת בוטנים? (אלרגיה)
קרם קרמל הוא מעולה.גם אני באותה בעיה.
לוטוס יכול ממש להוות תחליף למרות שהוא מתוק, אז צריך להוריד קצת מהמתיקות של הסוכר במתכונים.
ולאחרונה מצאתי גם קרם קרמל שהוא ממש לא אותו טעם כמו לוטוס, הוא טעם אחר לגמרי, ולדעתי הוא יכול להוות תחליף מצוין.
כי הלוטוס, טעים מאד אבל טעם נורא חזק, חיפשתי משהו יותר עדין, ונראה לי שהקרם קרמל יהיה טוב . אמנם לא ניסיתי עדין, אבל כשטעמתי מיד ידעתי שאני הולכת להשתמש בו והרבה.
הלפ!!!6 תפו"א גדולים חתוכים לאצבעות לא גדולות מדי
1/3 כוס שמן
פלפל שחור
מעט שום כתוש
1/2-3/4 כוס אבקת מרק בצל
מערבבים הכל בתבנית.
אופים מכוסה כשעה וחצי.
מדי פעם מערבבים. אחרי כ 3/4 שעה מוסיפים 1 כוס מים.
10 דקות אחרונות מגולה.
אם התפו"א עדיין לא רכים אופים עוד קצת
מה הבעיה?הלפ!!!
שמתי אבקת מרק עוף במקום אבקת מרק בצל
מה אומרים לזרוק הכל??
יש מה לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: