השאלה איך יצא הטעםמה הבעיה?
שזה בשרי?
זה יצא טעים?
השאלה איך יצא הטעםמה הבעיה?
שזה בשרי?
אמממממ.. תנסי להוסיף קצת אבקת מרק בצל, מקסימום.....השאלה איך יצא הטעם
זה יצא טעים?
לא נורא.הלפ!!!
שמתי אבקת מרק עוף במקום אבקת מרק בצל
מה אומרים לזרוק הכל??
יש מה לעשות?
תודהלא נורא.
יהיה טעם אחר.
אבל טעים
אפשר לוותר\להמיר? כרגע חסר לי...1/3 כוס רוטב טריאקי
יש לך סויה?
טעים לכם!!!@מבורכת לא ממש הצלחתי להבין, אבל נירא שיש לך בעיה עם קופסאות מיותרות של שימורי אפרסקים?
אם כן, מה הבעיה לאכול אותם ככה?
אצלי אני מחביאה אותם כי הילדים(ואני) פותחים ואוכלים אותם לפני שאני מספיקה להתקרב לבלנדר להכין קוקטייל או משהו...
טעים לכם!!!
אצלי זה לא הולך ככה בטבעי.
אבל נחכה לאורחים בעז"ה שאולי הם יהיו הקונים, ונכין מזה סלט פרות מרענן.....
הכנתי את הלחםלחם ביתי
1 1/2 כפות מלח
ק"ג קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
2 1/2 כוסות מים חמימים
3/4 כוס שמן
שמים בקערה את כל המרכיבים לפי הסדר ומשאירים למנוחה כ10 דקות
לשים היטב ומתפיחים כ 1/2 שעה
יוצרים צורות של כיכר קטנה ומכסים במגבת לחה ל1/4 שעה מקמחים ועושים חריצים,
אופים כ25 דקות ויוצא מושלםםםםם!!!צפה בקובץ המצורף 551850
חזה עוף בטמפורה ורוטב צ’ילי מתוק- צפה בקובץ המצורף 550000
שווה את העבודה! טעים ברמות על! הילדים והאורחים וכל מי שטעם, לא גמר לשבח!
על ידי אילנית בניזרי https://www.foodisgood.co.il/recipe/tempura-chicken-in-chili-sauce/
את המתכון הבא כדאי להכין לצהריים לילדים וגם למבוגרים. קוביות חזה עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי מתוק משודרג. אין אחד שלא יתלהב מהמנה. כדאי להכפיל כמויות.
מצרכים למתכון
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
- 2 סועדים
2 פרפרי חזה עוף פרוסים לקוביות
לטמפורה ביתית
1 כוס קמח מנופה
1/2 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת סודה לשתייה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 ביצה
כוס מים קרים
לרוטב צ'ילי
2 שיני שום כתושות
כף פפריקה מתוקה
כף סילאן
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
כף מים חמים
מלח ופלפל לפי הטעם
שומשום
הוראות הכנה
הכנת חזה העוף בטמפורה
בקערה גדולה ובעזרת מטרפה ידנית נערבב את הקמח עם קורנפלור, סודה לשתייה, מלח ופלפל, ביצה ומים קרים עד לבלילה חלקה וללא גושים.
את קוביות חזה העוף נכניס לקערת הבלילה, נכסה בניילון נצמד ונקרר במקרר במשך חצי שעה.
לאחר חצי שעה, נחמם שמן עמוק במחבת ונטגן את קוביות חזה העוף בטמפורה עד להזהבה.
הכנת רוטב צ'ילי משודרג
במחבת קטנה נחמם מעט שמן ובו נטגן את שיני השום עד לרתיחת השמן.
נוסיף למחבת פפריקה, סילאן, רוטב צ'ילי וכף מים חמים. נערבב היטב ונוסיף מלח ופלפל.
נבשל 5 דקות על אש נמוכה, נכניס את קוביות חזה העוף בטמפורה, נערבב בעדינות לאיחוד העוף והרוטב ונבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה.
לסיום נפזר שומשום בנדיבת.
חורצים חריצים עם סכין ובתנור זה מתרחב?הכנתי את הלחם
יצא מוווווווושששששששלםםםםםם!!!
כולם אהבו
מתכון פשוט ומוצלח
תודה רבה!
ממליצה בכל פה לכולם!
צפה בקובץ המצורף 737326
שמחההכנתי היום.
טעים ביותר. מעולה!!!
ממליצה לכולם!!!
בהחלט
מעדכנתתודה
פחדתי לקחת ריזיקות...
בכל אופן הילידם רעבים (תמיד...)
שטפתי את התפוחי אדמה ושמתי אבקת בצל
כמה כיכרות יצא לך?בהחלט
חורצים חריצים ואז כשמעבירים לתבנית זה מתרחב וגם באפיה זה מתרחב.
אני השתמשתי בכוס מדידה- 200 מ"ל, יצא מושלם!
חעברע, רוצו להכין למחר, אחד השווים!!!!חזה עוף ממולא באורז
8 מנות
2 פרפרי חזה עוף דפוקים דק ופרוסים לחתיכות ברוחב של בערך 7 ס"מ אורך כאורך הפרפר. תמיד יש מנות פחות יפות אבל זה בסדר.
מכינים את האורז:
3 כפות שמן
1 כוס אורז בסמטי [אפשר גם אורז זול יותר. חי בבית יש רק בסמטי]
2 כפות מלח
1 בצל קצוץ דק
2 כפות אבקת מרק בצל [אפשר בלי, אבל מוסיף טעם]
מעט כורכום [לא חובה]
1/2כפית כמון
2.5 כוסות מים
מחממים את השמן ומטגנים קלות את האורז. מוסיפים את יתר הרכיבים למעט המים ומערבבים היטב. מוסיפים את המים ומבשלי עד שנוצרים מעין חורים בקצה העליון של האורז, מה שמראה שלא נשאר מים כמעט. טועמים. אם לא מוכן מוסיפים עוד קצת מים ומבשלים עוד מספר דקות.
מסננים במסננת. ומקררים.
מכינים את הגלילים
מנות חזה עוף
פירורי לחם עדיף מוזהבים
4 ביצים
3 כפות טריאקי
2 כפות תבלין לפרגיות או 2 כפות פפריקה וכפית כמון
משטחים היטב מנת עוף ומניחים לאורכה תלולית נמוכה של אורז. מגלגלים את המנה. אם קצת אורז "בורח" זה בסדר.
מכינים כך את כל המנות.
טובלים בפירורי לחם ולאחר מכן בביצה ושוב בפירורי לחם.
מכינים כך את כל המנות.
מחממים שמן במחבת ומטגנים מכל צד להשחמה. לא צריך טיגון שלם כי העוף יכנס לתנור.
מכינים רוטב
באותה מחבת מטגנים פלפל אדום ברצועות, פלפל צהוב ברצועות, 2 בצלים בחצאי טבעות דקים, 5 שיני שום פרוסים. מטגנים מעט ומוסיפים מלח, פלפל, 2 כפות רוטב טריאקי, 1/2 כוס קטשופ, 2/3 כוס מים, 3 כפות סוכר חום
מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
מסדרים את מנות העוף בתבנית מרופדת בניר אפיה ויוצקים את הרוטב מעל. הרוטב לא מכסה את הגלילים. דואגים שיהיו ירקות מעל כל הגלילים.
מכסים ואופים בתנור כ-45 דקות.
צפה בקובץ המצורף 551481
צפה בקובץ המצורף 551482
צפה בקובץ המצורף 551483
בתיאבון
עוד מתכונים בעז"ה בהמשך החג
אני ממש שמחה לשמועחעברע, רוצו להכין למחר, אחד השווים!!!!
הכנתי היום והתלקקנו.
אגב, הכנתי בערב יו"כ את התפוחי אדמה שלך עם א.מרק בצל, יצא מ-ש-ג-ע!!!(ואנחנו בד"כ שונאים תפוחי אדמה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: