חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
IMG_6005.JPG


בורקס בשר ובורקס תפו"א.
המתכון המקורי מצו"ב למעלה.
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
פשטידת תפו"ע

6-7 תפו"ע גרנד לגרד גס
3 ביצים
1/2 כוס שמן
כוס קמח
כוס סוכר
1 ס' וניל
1 אפיון
כפית קינמון

לאחד הכל ולאפות כשעה

מלמעלה ניתן לפורר פירורים של:
3/4 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1/4 מרגרינה רכה (50 ג')

לערבב היטב ולפורר מעל.
מצוין בהקפאה.
 

קבצים מצורפים

  • IMG_5814.JPG
    5.4 MB · צפיות: 284
  • IMG_5815.JPG
    5.4 MB · צפיות: 152

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
דג סלומון מתובל -ישר לתנור.......

בצלוחית לערבב:
שמן זית ,מלח פלפל גריל דג למרוח על הדג.
מלמעלה לפזר שמיר קצוץ.
לאפות כחצי שעה מכוסה
ו 10 דק' פתוח.

חוץ מהעור-לא נשאר פירור..........

(בתמונה זה לפני אפיה. כעת מכניסה לתנור)
 

קבצים מצורפים

  • IMG_5809.JPG
    5.2 MB · צפיות: 325
  • IMG_5812.JPG
    5.3 MB · צפיות: 203

carambola

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צפה בקובץ המצורף 551065
עוגת שכבות טורט חום לבן


לטורט הלבן

10 ביצים

כוס וחצי סוכר

2 כפות שמן

3 כפות מיץ לימון

1 כוס קמח


לטורט החום

6 ביצים

שליש כוס סוכר (5 כפות)

1 כף שמן

2 כפות קקאו

שליש כוס קמח (4 כפות)

1 כפית אבקת אפיה

לקרם שוקולד

3/4 כוס סוכר

125 גרם שוקולד מריר

1 כף קקאו

3/4 כוס מים חמים

1 כפית אבקת נס קפה

1 מרגרינה

לציפוי

1 ריצ'

1 חבילת שוקולד מריר

אופן ההכנה:

מכינים את הטורטים הלבנים: מקציפים חלבונים עם הסוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים

מחלקים את הכמות ל2 תבניות גודל תנור משומנות היטב ואופים 20 דק' על 160 מעלות

מכינים את הטורט החום מקציפים חלבונים עם סוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים

ואופים בתבנית גודל תנורמשומנת היטב 20 דק' על 160 מעלות

אחרי שהעוגות אפיות מכינים את קרם השוקולד בסיר קטן בלי המרגרינה ואחרי שמוכן מוסיפים מרגרינה ומערבבים עד שנמס

מרכיבים את העוגה

מניחים טורט לבן ועליו מחצית מכמות הקרם ועליו טורט חום ואז את מחצית הקרם השניה ואז שוב טורט לבן

מכינים את ציפוי השוקולד ושופכים מעל הטורט הלבן...

לקרר את העוגה היטב ולחתוך


למי שאין כח לעשות שתי קרמים
יכולה פשוט להכפיל את הגאנש ולהשתמש רק בו בתור קרם
יצא מוצלח מאוד.
רק משום מה לא מצאתי ריץ :( . אז עשיתי ציפוי של שוקולד ושמן...
 

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
https://www.foodisgood.co.il/recipe/mini-focaccia-with-meat/

הכנתי את הבצק הזה
מילוי המצאי לבד
טיגנתי בצל עם מעט שמן +2 עגבניות
הוספתי 1/2 קילו עוף טחון
פוררתי ופיזרתי מעל הפוקאצות

כבר הכנתי נגלה אחת של הבצק לפוקצות חלביות ואפיתי על 20 מעלות
במתכון הזה רשום לאפות על 10 מעלות יש סיכוי שזה טעות
מר אני מתכוונת לאפות אותם
מה אעשה?


20191016_003908.jpg
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
במתכון הזה רשום לאפות על 10 מעלות יש סיכוי שזה טעות
סכוי גדול ...אני לא רואה סיבה לא לאפות בחום סטנדרטי 180 מעלות
את בטח לא מעוניינת שזה יאפה במשך יומיים בתנור ;)
 
נערך לאחרונה ב:

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
https://www.foodisgood.co.il/recipe/mini-focaccia-with-meat/

הכנתי את הבצק הזה
מילוי המצאי לבד
טיגנתי בצל עם מעט שמן +2 עגבניות
הוספתי 1/2 קילו עוף טחון
פוררתי ופיזרתי מעל הפוקאצות

כבר הכנתי נגלה אחת של הבצק לפוקצות חלביות ואפיתי על 20 מעלות
במתכון הזה רשום לאפות על 10 מעלות יש סיכוי שזה טעות
מר אני מתכוונת לאפות אותם
מה אעשה?


צפה בקובץ המצורף 551626
התמונה חסומה :(
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
קיש פטריות ובצל / פשטידות פטריות ובצל אישיות
IMG_1950.JPG


IMG_1955.JPG



לקלתית הקיש:
[2 פאי עגולים קטנים, או 2 מלבניים כמו בתמונה שלי]

בצק פריך מלוח
2 כוסות קמח
200 גרם מרגרינה קרה או 1 כוס שמן [הבצק יהיה שביר יותר- כמו בתמונה שלי...]
1 ביצה
1 כפית מלח
3 כפות מים קרים

שמים הכל במעבד מזון בלהב מתכת. מפעילים. בתחילה יראה שהבצק לא מתגבש אבל אחרי כמה דקות הבצק יתגבש לבצק רך ונעים. אם הבצק מתפורר ולא מצליח להתגבש- מוסיפים עוד מעט מים.

עוטפים בניילון ומקררים כשעה במקרר.
לפני השימוש מניחים מספר דקות על השיש ואז מרדדים על משטח מקומח.
מרפדים בבצק תבנית פאי מרופדת בניר אפיה מהדקים היטב לתחתית ולדפנות ונפטרים משאריות הבצק שמעבר לקצה הדפנות.

מכינים מלית:

3 כפות שמן
2 בצלים גדולים קצוצים
3 קופסאות שימורי פטריות או 3 סלסלאות טריות
1 כף מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3 ביצים
3/4 כוס קמח
2 כפות אבקת מרק בצל או פטריות
1/2 כוס חלב סויה
1/2 כוס שמנת פרווה לבישול

מטגנים בצל בשמן ומוסיפים פטריות. מטגנים להשחמה. מוסיפים תבלינים חלב סויה ושמנת. מכבים את האש ומוסיפים בערבוב קמח וביצים.
מערבבים היטב עד שאין גושי קמח
יוצקים לתבנית בתוך הקלתית.
אופים ב 180 מעלות כ 1/2 שעה עד שהפאי מתגבש ואינו רוטט.

אם רוצים לחסוך זמן, ממלאים מהמלית בתבנית שקעים מסיליקון ואופים כפשטידות אישיות, או בתבנית אינגלית כפשטידה גדולה. שמו האפיה בפשטידה גדולה כשעה.
 

ליצ'י

משתמש מקצוען
יצא מוצלח מאוד.
רק משום מה לא מצאתי ריץ :( . אז עשיתי ציפוי של שוקולד ושמן...
גם אני חיפשתי ריץ' בכל האיזור... כבר חשבתי שמחסור החמאה הגדול התקדם גם לריץ'...
מילא מחפשים חמאה, אבל לרוץ לחפש ריץ'? הרגשתי מטופש...
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
@hbecker
עד כמה ריצ' לא בריא?
חברתי עשתה לי רע החג הזה.......
הלחיצה נורא על כל קינוח שהכנתי........
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@hbecker
עד כמה ריצ' לא בריא?
חברתי עשתה לי רע החג הזה.......
הלחיצה נורא על כל קינוח שהכנתי........
אהמ...
בן דוד ראשון ואפילו קרוב מזה של המרגרינה....
אפשר להמיר בשמן קוקוס וחלב סויה. העליתי מתכון כזה. מוס מנגו.
אבל הוא דליל יותר מריצ'
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אהמ...
בן דוד ראשון ואפילו קרוב מזה של המרגרינה....
אפשר להמיר בשמן קוקוס וחלב סויה. העליתי מתכון כזה. מוס מנגו.
אבל הוא דליל יותר מריצ'

למשל המתכון של הריצ' המוקצף עם 20 ג' שוקולד מריר וכוס חמאת בוטנים.
איך יוצא עם שמן קוקוס??
לא מריח טוב......
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה