את יודעת...למי לכתוב?
יש פה מישו מההנהלה?
מאז שהלכת, אין לי מה להכין
רציני!
(בלי לזלזל בכותבות שם. אהבתי ת'סגנון שלך!)
יצא מוצלח מאוד.צפה בקובץ המצורף 551065
עוגת שכבות טורט חום לבן
לטורט הלבן
10 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 כפות שמן
3 כפות מיץ לימון
1 כוס קמח
לטורט החום
6 ביצים
שליש כוס סוכר (5 כפות)
1 כף שמן
2 כפות קקאו
שליש כוס קמח (4 כפות)
1 כפית אבקת אפיה
לקרם שוקולד
3/4 כוס סוכר
125 גרם שוקולד מריר
1 כף קקאו
3/4 כוס מים חמים
1 כפית אבקת נס קפה
1 מרגרינה
לציפוי
1 ריצ'
1 חבילת שוקולד מריר
אופן ההכנה:
מכינים את הטורטים הלבנים: מקציפים חלבונים עם הסוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים
מחלקים את הכמות ל2 תבניות גודל תנור משומנות היטב ואופים 20 דק' על 160 מעלות
מכינים את הטורט החום מקציפים חלבונים עם סוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים
ואופים בתבנית גודל תנורמשומנת היטב 20 דק' על 160 מעלות
אחרי שהעוגות אפיות מכינים את קרם השוקולד בסיר קטן בלי המרגרינה ואחרי שמוכן מוסיפים מרגרינה ומערבבים עד שנמס
מרכיבים את העוגה
מניחים טורט לבן ועליו מחצית מכמות הקרם ועליו טורט חום ואז את מחצית הקרם השניה ואז שוב טורט לבן
מכינים את ציפוי השוקולד ושופכים מעל הטורט הלבן...
לקרר את העוגה היטב ולחתוך
למי שאין כח לעשות שתי קרמים
יכולה פשוט להכפיל את הגאנש ולהשתמש רק בו בתור קרם
הכנתי היום.חזה עוף בטמפורה ורוטב צ’ילי מתוק- צפה בקובץ המצורף 550000
שווה את העבודה! טעים ברמות על! הילדים והאורחים וכל מי שטעם, לא גמר לשבח!
האמת, לא חשבתי על זה.את יודעת...
אבל מי אמר שאני רוצה?
כתבתי שהתמונה לא שליאיזו אסתטיקה!
מגרה ממש!
אופס.לא שמתי לב.כתבתי שהתמונה לא שלי
סכוי גדול ...אני לא רואה סיבה לא לאפות בחום סטנדרטי 180 מעלותבמתכון הזה רשום לאפות על 10 מעלות יש סיכוי שזה טעות
התמונה חסומהhttps://www.foodisgood.co.il/recipe/mini-focaccia-with-meat/
הכנתי את הבצק הזה
מילוי המצאי לבד
טיגנתי בצל עם מעט שמן +2 עגבניות
הוספתי 1/2 קילו עוף טחון
פוררתי ופיזרתי מעל הפוקאצות
כבר הכנתי נגלה אחת של הבצק לפוקצות חלביות ואפיתי על 20 מעלות
במתכון הזה רשום לאפות על 10 מעלות יש סיכוי שזה טעות
מר אני מתכוונת לאפות אותם
מה אעשה?
צפה בקובץ המצורף 551626
גם אני חיפשתי ריץ' בכל האיזור... כבר חשבתי שמחסור החמאה הגדול התקדם גם לריץ'...יצא מוצלח מאוד.
רק משום מה לא מצאתי ריץ . אז עשיתי ציפוי של שוקולד ושמן...
אני ישמח לקבל!נמחק איכשהו הכותרת.
הבורקסים הללו הם ללא גלוטן.
למי שמעונינת במתכון, בשמחה.
אצלנו יש מלא ריצ'.גם אני חיפשתי ריץ' בכל האיזור... כבר חשבתי שמחסור החמאה הגדול התקדם גם לריץ'...
מילא מחפשים חמאה, אבל לרוץ לחפש ריץ'? הרגשתי מטופש...
אהמ...@hbecker
עד כמה ריצ' לא בריא?
חברתי עשתה לי רע החג הזה.......
הלחיצה נורא על כל קינוח שהכנתי........
אהמ...
בן דוד ראשון ואפילו קרוב מזה של המרגרינה....
אפשר להמיר בשמן קוקוס וחלב סויה. העליתי מתכון כזה. מוס מנגו.
אבל הוא דליל יותר מריצ'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: