עשיתי את זה גם, מוצלח מאוד!!7. אורז חגיגי עם תוספות
מתכון מתעימות יצא שלמות. באמת מיוחד (מתכון מצורף בתמונה מהעיתון)
צפה בקובץ המצורף 551413 צפה בקובץ המצורף 551414
עשיתי בלי הפיסטוקים, לא היה לי..
עשיתי את זה גם, מוצלח מאוד!!7. אורז חגיגי עם תוספות
מתכון מתעימות יצא שלמות. באמת מיוחד (מתכון מצורף בתמונה מהעיתון)
צפה בקובץ המצורף 551413 צפה בקובץ המצורף 551414
את??סופלה
כן!!!את??
אפשר?סופלה מושלם ברמות אחרות לפי @m a r g a l i t - לא מההכי קלים שיש, אבל שווה את המאמץ
וגם את זה!אבל הכנתי סלמון לפי מתכון של @דיני פיטרקובסקי (מינוס רוב הסוכר) ויצא סוף.... הדרך
לכאורה כןדבש גם יעשה את העבודה אם אין לי סילאן?
הכי נח, עד שיקומו יוכלו שוב לשתות קפהכן, ב 2:30 לפנות בוקר התיישבו פה על בשרי.
על כזה בשרי גם אני הייתי יושבתרצועות חזה עוף בטמפורה עם רוטב חמות מתוק. מנה ראשונה מעולה על מצע של חבה
צפה בקובץ המצורף 551437
צפה בקובץ המצורף 551438
גלילי חזה עוף ממולאים באורז ברוטב מדהים
צפה בקובץ המצורף 551439
צפה בקובץ המצורף 551440
צפה בקובץ המצורף 551441
צפה בקובץ המצורף 551442
אם תרצו מתכונים אקליד בכיף. מתכונים שלי כמובן ולא מספר או אתר.
הכנתי הלילה. למחר. חצי כבר נחטף....כן, ב 2:30 לפנות בוקר התיישבו פה על בשרי.
נראה לי שעדיף את הא.א. להכניס אחרי ההשהיה, כי היא מאבדת את האפקטץאחרי שאני מכינה את העיסה, אני משהה אותה כ4-5 שעות עד שהבצל שבתוכה הופך לפחות קשה ויותר רך, והפשטידה הופכת למאפינס אוורירי ולא לפשטידת בצל עם בצל נגיס בתוכה, ואח"כ שולחת לאפיה
רצועות חזה עוף בטמפורה עם רוטב חמות מתוק. מנה ראשונה מעולה על מצע של חבה
צפה בקובץ המצורף 551437
צפה בקובץ המצורף 551438
גלילי חזה עוף ממולאים באורז ברוטב מדהים
צפה בקובץ המצורף 551439
צפה בקובץ המצורף 551440
צפה בקובץ המצורף 551441
צפה בקובץ המצורף 551442
אם תרצו מתכונים אקליד בכיף. מתכונים שלי כמובן ולא מספר או אתר.
הכנתי הלילה. למחר. חצי כבר נחטף....כן, ב 2:30 לפנות בוקר התיישבו פה על בשרי.
בכיף -אפשר?
וגם את זה!
מהר מהר תקלידי בכיף, מהר מהר מהר...רצועות חזה עוף בטמפורה עם רוטב חמות מתוק. מנה ראשונה מעולה על מצע של חבה
צפה בקובץ המצורף 551437
צפה בקובץ המצורף 551438
גלילי חזה עוף ממולאים באורז ברוטב מדהים
צפה בקובץ המצורף 551439
צפה בקובץ המצורף 551440
צפה בקובץ המצורף 551441
צפה בקובץ המצורף 551442
אם תרצו מתכונים אקליד בכיף. מתכונים שלי כמובן ולא מספר או אתר.
הכנתי הלילה. למחר. חצי כבר נחטף....כן, ב 2:30 לפנות בוקר התיישבו פה על בשרי.
במיוחד בשביל האשכול הזה צלמתי כמה שיותר לפני החג
מעלה כל מה שהספקתי לצלם
1. בורקס בשר
אני מכינה את בורקס בשר המון פעמים
מגוונת במתכונים ובסגנונות
זה מתכון חדש שמצאתי החג והיה אחד הטובים והשווים
הגשתי עם רוטב פטריות יצא מעולה.
(מקור - יונית צוקרמן, עם שינויים קלילים)
https://www.yonit-tzukerman.co.il/uncategorized/בורקס-בשר/
רכיבים:
1 חבילה של בצק פילאס תורכי מעדנות
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
1 קופסא של פטריות טריות חתוכות
500 גרם בשר טחון
מלח פלפל ופפריקה
ביצה ושומשום להברשה וקישוט.
הוראות הכנה:
לטגן בצל לשקיפות, להוסיף שום ואחרי דקה את הפטריות לטגן עוד כמה דקות
מוסיפים בשר עד שמחליף את צבעו.
מוסיפים טיבול ומכבים את האש.
מניחים מלית ומגלגלים
מורחים ביצה ושומשום
אופים על 180 מעלות עד הזהבה
צפה בקובץ המצורף 551379
חשבת שלא?רצועות חזה עוף בטמפורה עם רוטב חמות מתוק. מנה ראשונה מעולה על מצע של חבה
צפה בקובץ המצורף 551437
צפה בקובץ המצורף 551438
גלילי חזה עוף ממולאים באורז ברוטב מדהים
צפה בקובץ המצורף 551439
צפה בקובץ המצורף 551440
צפה בקובץ המצורף 551441
צפה בקובץ המצורף 551442
אם תרצו מתכונים אקליד בכיף. מתכונים שלי כמובן ולא מספר או אתר.
הכנתי הלילה. למחר. חצי כבר נחטף....כן, ב 2:30 לפנות בוקר התיישבו פה על בשרי.
רצועות חזה עוף בטמפורה עם רוטב חמות מתוק. מנה ראשונה מעולה על מצע של חבה
צפה בקובץ המצורף 551437
צפה בקובץ המצורף 551438
גלילי חזה עוף ממולאים באורז ברוטב מדהים
צפה בקובץ המצורף 551439
צפה בקובץ המצורף 551440
צפה בקובץ המצורף 551441
צפה בקובץ המצורף 551442
אם תרצו מתכונים אקליד בכיף. מתכונים שלי כמובן ולא מספר או אתר.
הכנתי הלילה. למחר. חצי כבר נחטף....כן, ב 2:30 לפנות בוקר התיישבו פה על בשרי.
בתאבון מאד, שמחה לשמוע ד"ש...בכיף -
הסלמון -
מעתיקה את ההודעה ההיא של דיני:
משהו אחר ושונה, טעים מעדן!
אוכלים קר ומכינים אפילו יומיים מראש - רק משתבח!
מבשלים את הסלמון במי מלח 20-30 דקות,
מפזרים טבעות בצל חי על תבנית ומניחים מעל את הדגים המבושלים,
שמים בבלנדר:
חצי חבילת שמיר,
5 כפות מיונז,
כף חרדל,
1/3 כוס חומץ,
כף מלח שטוחה,
פלפל שחור,
סוכר לפי הטעם,
שום כתוש/שום גבישי
כוס שמן,
מרסקים כמה דקות טובות עד שנהיה רוטב ירוק עז יפיפה, טועמים,
צריך שיצא רוטב מתקתק חמצמץ בטעם שמיר.
שופכים על הדגים, מכסים ומכניסים למקרר.
משרים ולא אוכלים מיד, הבצל מפריש מיץ.
יוצא דג ורוד עם רוטב ירוק חי.
מצוין לסעודות בבוקר ולכל זמן,
להיט! אין מי שטעם ולא לקח את המתכון!
הערותי: במתכון המקורי נכתב לשים 3/4 כוס סוכר ואפילו יותר,
לטעמי זה המון - לא רק בקטע של בריאות, אלא הטעם
יותר מתוק ממה שאני עשיתי - היה לי כבר לא טעים, ושמתי מעט.
והוספתי שום!! הכי מתבקש לרוטב שמיר, זה שיהפוך לשום-שמיר
במתכון המקורי אין, אז למי שלא אוהב שום - שישמיט.
הטעם מתקבל כמו דג כבוש כזה, סגנון הערינג, מתוק חריף חמצמץ.
בתאבון!
יש מצב למתכון?החזה עוף כבר מופשר על השיש הבשרי, מחכה בסבלנות.
וזה לבוקר;
בצק שמרים רגיל, שהיה כל הלילה במקרר
קוביות ירקות שאפיתי חלקית בתנור
וגבינה צהובה
צפה בקובץ המצורף 551466
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: