חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
למשל המתכון של הריצ' המוקצף עם 20 ג' שוקולד מריר וכוס חמאת בוטנים.
איך יוצא עם שמן קוקוס??
לא מריח טוב......
לא מאוד מרגישים את טעם הקוקוס
ודוקא בגלל שזה חמאת בוטנים ושוקולד שהם מייצבים טובים יכול להיות שיצא טוב
תראי במתכון של המוס מנגו איך מכינים "ריצ'" כזה
 

דבורה לוינסון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מועדים לשמחה! לא הספקתי לצלם:(.
סופלה בלי גלוטן וכמעט בלי סוכר:
5 ביצים
2.5 כוסות שקדים טחונים
כוס סילאן
4 כפות גדושות קקאו
כף אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
חצי כוס שוקולד 70% קצוץ /שוקולד ציפס 70%

לערבב הכל חוץ מהשוקולד הקצוץ, להוסיף אותו, בתבניות מאפינס לאפות בערך 15 דק על 160 מעלות.
יצא טעים ושוקולדי. (לא אובר מתוק:)).
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
התמונה חסומה :(
20191016_003908.jpg
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
אשמח מאד לקבל מתכון לבלינצעס.
הדרישות:
1. מתוק (חלבי..)
2. עם הרבה רוטב.
תודה רבה מאד!
 

תמי פ

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני עשיתי אתמול משהו עם חלב סויה לראשונה, וטענו שממש דומה לטעם חלבי
אשמח מאד לקבל מתכון לבלינצעס.
הדרישות:
1. מתוק (חלבי..)
2. עם הרבה רוטב.
תודה רבה מאד!
http://www.10dakot.co.il/בלינצס-גבינה/
אתמול הכנתי את זה.
ולרוטב אני מרתיחה שמנת מתוקה עם שוקולד חלבי (גאנש) יוצא יאמיייי,
ככל שהשוקולד יותר משובח כך זה יותר טעים:p
ואין לי כ"כ איך לעזור לך אם יחס עושה לפי העין, אבל נראה לי על 250 מ"ל שמנת 100-150 גר' שוקולד
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אני אשמח, תודה.


את המתכון המקורי של הבשר -תחפשי באשכול כמדומני עמ' 8
הבצק עצמו הוא מלאוח שהפשרתי בחוץ.
קצת רדדתי ומלאתי בפירה עם תבלינים ומלמעלה ביצה ושמשום.
נאפה בתנור כ20 דק'.
הבת שלי מאד אהבה.
גם עם מילוי תפו"א וגם עם מילוי בשר.
את המלאוח מכרו במכירה של "צליאק בקהילה"
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
חזה עוף ממולא באורז

8 מנות
2 פרפרי חזה עוף דפוקים דק ופרוסים לחתיכות ברוחב של בערך 7 ס"מ אורך כאורך הפרפר. תמיד יש מנות פחות יפות אבל זה בסדר.

מכינים את האורז:
3 כפות שמן
1 כוס אורז בסמטי [אפשר גם אורז זול יותר. חי בבית יש רק בסמטי]
2 כפות מלח
1 בצל קצוץ דק
2 כפות אבקת מרק בצל [אפשר בלי, אבל מוסיף טעם]
מעט כורכום [לא חובה]
1/2כפית כמון
2.5 כוסות מים

מחממים את השמן ומטגנים קלות את האורז. מוסיפים את יתר הרכיבים למעט המים ומערבבים היטב. מוסיפים את המים ומבשלי עד שנוצרים מעין חורים בקצה העליון של האורז, מה שמראה שלא נשאר מים כמעט. טועמים. אם לא מוכן מוסיפים עוד קצת מים ומבשלים עוד מספר דקות.
מסננים במסננת. ומקררים.

מכינים את הגלילים
מנות חזה עוף
פירורי לחם עדיף מוזהבים
4 ביצים
3 כפרות טריאקי
2 כפות תבלין לפרגיות או 2 כפות פפריקה וכפית כמון

משטחים היטב מנת עוף ומניחים לאורכה תלולית נמוכה של אורז. מגלגלים את המנה. אם קצת אורז "בורח" זה בסדר.
מכינים כך את כל המנות.

טובלים בפירורי לחם ולאחר מכן בביצה ושוב בפירורי לחם.
מכינים כך את כל המנות.

מחממים שמן במחבת ומטגנים מכל צד להשחמה. לא צריך טיגון שלם כי העוף יכנס לתנור.

מכינים רוטב
באותה מחבת מטגנים פלפל אדום ברצועות, פלפל צהוב ברצועות, 2 בצלים בחצאי טבעות דקים, 5 שיני שום פרוסים. מטגנים מעט ומוסיפים מלח, פלפל, 2 כפות רוטב טריאקי, 1/2 כוס קטשופ, 2/3 כוס מים, 3 כפות סוכר חום
מביאים לרתיחה ומכבים את האש.

מסדרים את מנות העוף בתבנית מרופדת בניר אפיה ויוצקים את הרוטב מעל. הרוטב לא מכסה את הגלילים. דואגים שיהיו ירקות מעל כל הגלילים.
מכסים ואופים בתנור כ-45 דקות.

צפה בקובץ המצורף 551481

צפה בקובץ המצורף 551482

צפה בקובץ המצורף 551483

בתיאבון


עוד מתכונים בעז"ה בהמשך החג
יצא מושלםםםםם!
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פוקצה עם עוף טחון,
התמונה חסומה??

לפני אפיה עדיין
מילוי המצאתי לבד
טיגנתי בצל עם מעט שמן +2 עגבניות
הוספתי 1/2 קילו עוף טחון
פוררתי ופיזרתי מעל הפוקאצות




אחרי אפיה
שפכתי קצת סלט ערבי שנשאר משבת
 

קבצים מצורפים

  • 20191016_155748.jpg
    20191016_155748.jpg
    KB 696 · צפיות: 284

פ.צ.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
היום הלכנו על ארוחה קצת שונה ומגוונת, לא יכולה לראות כבר עוף ובשר.
מנה ראשונה בורקס פסטרמה של @hbecker
https://www.prog.co.il/threads/מנה-ראשונה-לשבע-ברכות.378800/page-2#post-5715118


עם רוטב חמוץ אדום מהחזה של העני גם, היה טעים ומושלם, העני תודה!
https://www.prog.co.il/threads/אז-מה-את-מכינה-לסוכות-אשכול-תפריט-לסוכות-המשותף-עם-תמונות-בלבד.485031/page-7#post-6939786

מנה עיקרית, אם יש ביקוש למתכונים אני ארשום.
כדורי בשר ברוטב אדום
upload_2019-10-16_17-32-9.png


חזה מוקפץ עם פלפלים
upload_2019-10-16_17-32-35.png

פירה
ואטריות בצל
upload_2019-10-16_17-33-4.png
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
היום הלכנו על ארוחה קצת שונה ומגוונת, לא יכולה לראות כבר עוף ובשר.
מנה ראשונה בורקס פסטרמה של @hbecker
https://www.prog.co.il/threads/מנה-ראשונה-לשבע-ברכות.378800/page-2#post-5715118


עם רוטב חמוץ אדום מהחזה של העני גם, היה טעים ומושלם, העני תודה!
https://www.prog.co.il/threads/אז-מה-את-מכינה-לסוכות-אשכול-תפריט-לסוכות-המשותף-עם-תמונות-בלבד.485031/page-7#post-6939786

מנה עיקרית, אם יש ביקוש למתכונים אני ארשום.
כדורי בשר ברוטב אדום
צפה בקובץ המצורף 551728

חזה מוקפץ עם פלפלים
צפה בקובץ המצורף 551729
פירה
ואטריות בצל
צפה בקובץ המצורף 551730
מה זה אטריות בצל?
 
  • תודה
Reactions: GRN

פ.צ.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
מה זה אטריות בצל?
לטגן רצועות בצל עד להשחמה
להוסיף פלפל שחור, מלח מעט כורכום- לערבב
להוסיף אטריות דקיקות
לערבב טוב עד שהאטריות מקבלות צבע חום
להוסיף מים רתוחים שהאטריות יהיו מכוסות במים , לא יותר. (אפשר מים ממרק)
לסגור את הסיר, להנמיך את האש. לבשל כמה דקות.
 

ליבי קליין

משתמש סופר מקצוען
רצועות חזה עוף בטמפורה עם רוטב חמוץ-מתוק

כמות למנה ראשונה ל 6-8 סועדים

3 פרפרי חזה עוף דפוקים לעובדי של בערך 1 ס"מ וחתוכים לרצועות

לטמפורה:

1 כוס קמח תפו"א/קורנפלור
1.5 כוסות קמח
2 כוסות מים
מלח
פלפל
2 כפות רוטב טריאקי
2 כפות אבקת מרק בצל
1 כף סודה לשתיה
2 ביצים

טוחנים הכל יחד לבלילה חלקה. הבלילה צריכה להיות כמו טחינה סמיכה במעט. כזו שכאשר טובלים בה את העוף הטמפורה נדבקת לעוף ומכסה אותו היטב.

מחממים שמן בסיר עמוק.

טובלים רצועות חזה עוף בטמפורה ומטגנים בשמן עד להשחמה נאה. בערך 3 דקות.
מעבירים לקערה עם ניר סופג.
מטגנים כל פעם רק מספר רצועות.

לרוטב חמץ-מתוק

3/4 כוס קטשופ
4 כפות חומץ
1 כף מיץ לימון
מלח
פלפל
1/3 כוס מים
2 כפות קורנפלור

שמים הכל בקערה וטוחנים במקל לרוטב חלק.
מגישים בקערית לצד העוף או יוצקים מעל
צפה בקובץ המצורף 551479

צפה בקובץ המצורף 551480
נראה משגע.
ותגידי, הטמפורה הזאת מתאימה לעוד דברים?
נניח קישואים או חצילים?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה