מתאים בהקפאה?מתכון מעולה שרץ אצלי (בערך פעם בשבוע)
אבל עם שינויים קלים, ואני ממליצה לנסות,
מכניסה לתבנית משומנת קלות, בלי מים (ללא כיסוי)
אופה בחום גבוה (200) בסמוך לגוף חימום עליון בתנור, כ15 דקות בלבד
אפיית יתר מייבשת את החזה, חבל!
מתאים בהקפאה?מתכון מעולה שרץ אצלי (בערך פעם בשבוע)
אבל עם שינויים קלים, ואני ממליצה לנסות,
מכניסה לתבנית משומנת קלות, בלי מים (ללא כיסוי)
אופה בחום גבוה (200) בסמוך לגוף חימום עליון בתנור, כ15 דקות בלבד
אפיית יתר מייבשת את החזה, חבל!
יש לי שתי שאלות:טוב.. אז דקה לפני שאני במיטה
מתכון לשמרים חלבי הכי טוב שהכרתי(ותאמינו, ניסיתי הרבה)
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 חמאה (200 גרם)
1 כוס שמן
2 כפות שמרים (50 גרם)
2 וחצי מים פושרים
3/4 כוס סוכר
לערבב הכל
לחלק ל-9 כדורים
מילוי
800 גרם גבינה
1 וחצי חבילת אינסטנט וניל
4 ביצים
3 כפות קמח
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 חמאה
לערבב את כל חומרי המילוי
להכין את פסי 9 פסי השמרים בפנים מילוי הגבינה
אפשר למרוח לפני כן מילוי אוכמניות מעט, או דובדבנים
פעם שמתי שוקולד ציפס שחור או לבן
פרורים למעלה:
רבע מרגרינה
שליש כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
לערבב הכל ביד ולפורר על 9 הפסים
לאפות עד להזהבה
זהו. מהר להקפיא אחרת לא ישאר
אפשר לעשות מזה גם גביניות- זה טעים במיוחד ומאד הונגרי.
לא חושבת, זה גם לא הכי מוצלח מהמקרר, רק טרי.מתאים בהקפאה?
במתכון המקורי היא כותבתמתאים בהקפאה?
לא המגולגלים זה שם של שניצלים מגולגלים בתנור שכל כך אהובים עלינו
הם נפלאים בהקפאה
ואם רוצים להרשים- אז חותכים אותם כמו שעשיתי
המתכון:
שניצלים מגולגלים בתנור
מכינים פרוסות שניצלים דפוקות ודקות.
ומגש חד פעמי (לחבילת חזה)
ובו בצל פרוס או חתוך על נייר אפיה.
מכינים 2 צלחות: אחת עם שמן ותבלינים- מלח מעט פפריקה א. שם א. מרק עוף
בשניה שמים רק פרורי לחם (רצוי מוזהבים)
עכשיו טובלים פרוסת חזה בשמן עם התבלינים
אחר כך בפרורי לחם - מכל הצדדים
ומגלגלים
(זה נתפס בלי קיסם)
ושמים על הבצל החתוך לפי הסדר בתבנית.
מחממים תנור ל- 180 מעלות בדיוק
כשזה חם מכניסים את תבנית המגולגלים ומכניסים ביניהם כוס מים.
אופים בדיוק 45 דקות. ולא יותר כדי שלא יתיבש ללא כיסוי
מעדן מיוחד ומועדף
אני מכינה ברגיל לפחות פעם בחודש - אין מי שלא אוהב
מקפיאה פסים ומחלקת לנשואים.
סלט תירס גמדי עם פלפליםאשמח למתכון
האם זה לא מתייבש אחרי ההקפאה?במתכון המקורי היא כותבת
מקפיאה פסים ומחלקת לנשואים
כנראה שאפשר, @כוס קקאו אולי תעני לה
אני הייתי מקפיאה מוכן לפני האפייה.
לגבי השמרים- כך עשיתי וזה היה מעולה.יש לי שתי שאלות:
איך 2 כפות שמרים זה 50 גרם? ממה שאני יודעת כף שמרים זה סביב ה10 גרם.
באיזו מידת כוס השתמשת לאורך המתכון? נפח 180/200/240 מ"ל?
תודה מראש.
מושלם בהקפאה לאורך זמן ארוך (עטוף בנילון נצמד)יש לי שתי שאלות:
איך 2 כפות שמרים זה 50 גרם? ממה שאני יודעת כף שמרים זה סביב ה10 גרם.
באיזו מידת כוס השתמשת לאורך המתכון? נפח 180/200/240 מ"ל?
תודה מראש.
יכול להיות שכף שמרים שוקל 10 גרםאיך 2 כפות שמרים זה 50 גרם? ממה שאני יודעת כף שמרים זה סביב ה10 גרם.
שמרים, שמת 2 כפות או 5 כפות?לגבי השמרים- כך עשיתי וזה היה מעולה.
אני משתמשת בכוס- 200
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיב
א הַלְלוּיָהּ אַשְׁרֵי אִישׁ יָרֵא אֶת יי בְּמִצְוֹתָיו חָפֵץ מְאֹד:ב גִּבּוֹר בָּאָרֶץ יִהְיֶה זַרְעוֹ דּוֹר יְשָׁרִים יְבֹרָךְ:ג הוֹן וָעֹשֶׁר בְּבֵיתוֹ וְצִדְקָתוֹ עֹמֶדֶת לָעַד:ד זָרַח בַּחֹשֶׁךְ אוֹר לַיְשָׁרִים חַנּוּן וְרַחוּם וְצַדִּיק:ה טוֹב אִישׁ חוֹנֵן וּמַלְוֶה יְכַלְכֵּל דְּבָרָיו בְּמִשְׁפָּט:ו כִּי לְעוֹלָם לֹא יִמּוֹט לְזֵכֶר עוֹלָם יִהְיֶה צַדִּיק:ז מִשְּׁמוּעָה רָעָה לֹא יִירָא נָכוֹן לִבּוֹ בָּטֻחַ בַּיהוָה:ח סָמוּךְ לִבּוֹ לֹא יִירָא עַד אֲשֶׁר יִרְאֶה בְצָרָיו:ט פִּזַּר נָתַן לָאֶבְיוֹנִים צִדְקָתוֹ עֹמֶדֶת לָעַד קַרְנוֹ תָּרוּם בְּכָבוֹד:י רָשָׁע יִרְאֶה וְכָעָס שִׁנָּיו יַחֲרֹק וְנָמָס תַּאֲוַת רְשָׁעִים תֹּאבֵד: