אני עושה עם עלי סיגרנראה מושלם!
איפה קונים אותם? הם כמו עלי סיגר?
לא נראה לי שיש הבדל
אולי אני טועה
אני עושה עם עלי סיגרנראה מושלם!
איפה קונים אותם? הם כמו עלי סיגר?
נראה לי שהאשכול הבא של מתכונים הוא למוגבלות הכשרויותנראה מדהים!
אבל האם מישהי פגשה תחתיות ארטישוק בהכשר עד"ח/לנדא?
חיפשתי המון ולא מצאתי.
@רק להודות... אם ישלך מיקסר תנסי את המתכון הזה.וואו.... אני שמה רבע כוס... לפעמים חצי כשרוצה יותר להמתיק.
רוצה לרשום את כל המתכון?
מגרה!!@רק להודות... אם ישלך מיקסר תנסי את המתכון הזה.
כל החומרים למיקסר משאירה להתפתחה ומשם קליעה ולתנור.
החומרים:
2 1/4 ק"ג קמח ( 2 ק"ג +2.5 כוסות חד פעמי)8
2 כפות מלח
2 ביצים
1 1/4 כוסות סוכר
2 קוביות שמרים סה"כ 100 גרם
5 כוסות מים חמימים
כוס שמן
התססת השמרים -מפרקים את השמרים בכוס קרטון מוסיפים כף סוכר וממלאים מים חמימים עד לכיסוי השמרים אחרי 14 דק' השמרים נראים כך
צפה בקובץ המצורף 550947 אז לכן להתסיס 10 דק' בדיוק
נשמע מורכב אבל זה פשוט מאוד מאוד
בקערה להוסיף
2 כפות מלח
מעל 2 ק"ג קמח
2 ביצים
לכסות את הביצים עם 2.5 כוסות הקמח הנותרים
להוסיף שמרים
סוכר
מים
ושמן
לערבל במיקסר לפחות 10 דק'
לכסות להתפחה שעה וחצי
להפריש חלה
לקלוע
להשאיר בתבנית להתפתחה נוספת של חצי שעה
ביצה
שומשום ולתנור
200 מעלות טורבו חצי שעה
את כל הארבע ביחד
וזה מה שיוצא
צפה בקובץ המצורף 550948
מהמם! עושה חשק לנסות את המתכון.@רק להודות... אם ישלך מיקסר תנסי את המתכון הזה.
כל החומרים למיקסר משאירה להתפתחה ומשם קליעה ולתנור.
החומרים:
2 1/4 ק"ג קמח ( 2 ק"ג +2.5 כוסות חד פעמי)8
2 כפות מלח
2 ביצים
1 1/4 כוסות סוכר
2 קוביות שמרים סה"כ 100 גרם
5 כוסות מים חמימים
כוס שמן
התססת השמרים -מפרקים את השמרים בכוס קרטון מוסיפים כף סוכר וממלאים מים חמימים עד לכיסוי השמרים אחרי 14 דק' השמרים נראים כך
צפה בקובץ המצורף 550947 אז לכן להתסיס 10 דק' בדיוק
נשמע מורכב אבל זה פשוט מאוד מאוד
בקערה להוסיף
2 כפות מלח
מעל 2 ק"ג קמח
2 ביצים
לכסות את הביצים עם 2.5 כוסות הקמח הנותרים
להוסיף שמרים
סוכר
מים
ושמן
לערבל במיקסר לפחות 10 דק'
לכסות להתפחה שעה וחצי
להפריש חלה
לקלוע
להשאיר בתבנית להתפתחה נוספת של חצי שעה
ביצה
שומשום ולתנור
200 מעלות טורבו חצי שעה
את כל הארבע ביחד
וזה מה שיוצא
צפה בקובץ המצורף 550948
פשוט פשוטמהמם! עושה חשק לנסות את המתכון.
נשאר לך כח לספר איך קלעת?
וואוו הבצק באמת נראה טובפשוט פשוט
מחלקת את הבצק ל4 כל רבע זה חלה.
מחלקת לשני חלקים שוים מרדדת כל חלק עם מערוך מגלגלת לנחש
מבריגה את שני החלקים אחד בשני מסובבת לעיגול ולתבנית
ככה זה נראה לפני התפתחה שניה
נמוך וקטן
אימאלע החלות שלך מאלפות תקשיבי. לא מפסיקה לראות ולהתעמק ---וזה מה שיוצא
אני חיכיתי עם התערובת למשך הלילה.תודה על העדכון
כייף לשמוע!
אגב, מעניין אותי אם יש עוד שניסו לחכות עם התערובת ואיך זה יצא
את חיכית עם התערובת כמה שעות?
אני חיכיתי עם התערובת למשך הלילה.
אפיתי בבוקר ערב יוהכ"פ לסעודה הראשונה.
היה מוצלח מאד!
תודה
הכל!!!!אני מעלה תמונות תגידו מה מענין אתכם ואכתוב מתכון
צפה בקובץ המצורף 550968 צפה בקובץ המצורף 550969 צפה בקובץ המצורף 550970 צפה בקובץ המצורף 550971 צפה בקובץ המצורף 550972 צפה בקובץ המצורף 550973
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: