חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
היי בנות
יש לכן עוד מתכונים שמתאימים לסוכות עם תמונות, אפילו מהרשת?
אני רוצה שניצור "אלבום" תפריט לסוכות :D

אם אתן בענין כמובן :p
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
היי בנות
יש לכן עוד מתכונים שמתאימים לסוכות עם תמונות, אפילו מהרשת?
אני רוצה שניצור "אלבום" תפריט לסוכות :D

אם אתן בענין כמובן :p
ההגבלה של התמונות....
בכולופן מעתיקה לפה מתכון של אגרול סיני של ניקי שמאוד מומלץ מבחינתי
אני עשיתי את מילוי א', אז עליו אני יודעת להמליץ,
אני מקררת את התערובת לחלוטין לפני שממלאה את האגרולים, כדי שהעלים לא יקרעו
ניסיתי גם בטיגון וגם באפיה לדעתי שניהם מצוינים, בעלי טוען שטיגון עושה את זה ממש אמיתי...
לרוטב לא מספיק התחברתי, מחפשת תחליף...


אגרול ירקות
אגרול ירקות, תענוג של מתכון, מתאים לכל ארוחה הוא נחטף במהירות. האגרול יוצא מושלם וטעים ברמות. הטעם של הירקות משגע. האגרול מתחסלים במהירות!

מרכיבים:
חבילת עלי אגרול

מילוי א’:
כרוב קטן
3 גזרים
פלפל אדום
3 חופני נבטים
כף רוטב צ’ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח

מילוי ב’:
כרוב קטן
בטטה בינונית רכה
3 גזרים
כף סילאן
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:
1. לחתוך את הירקות לרצועות קצרות, במחבת חמה להקפיץ את הירקות עד שהם מתרככים אבל נשארים מעט קשים להוסיף את הנבטים ולהקפיץ כמה פעמים.

2. מילוי שני: להכין כמו הראשון למעוך את הבטטה ולערבב עם הירקות.

3. למלא את האגרול כמו מעטפה להבריש את הסגירה בביצה.

4. שתי אפשרויות הכנה:
לטגן בשמן עמוק משני הצדדים עד שמזהיב. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להבריש בשמן ולאפות עד שמזהיב בערך כ 15 דקות.

5. לערבב את מצרכי הרוטב ולהגיש עם האגרול:

מרכיבים:
2 כפות קטשופ
כף רוטב סויה
כף גדושה דבש
כף חומץ
1 – 2 כפות מיץ לימון


IMG_2309.jpg



IMG_22904.jpg





IMG_2214-1.jpg

IMG_2286-1.jpg

IMG_2480-1.jpg

IMG_22693.jpg
 

שושי א.

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
[QUOTE="אפרת 10, post: 6925534, member:

טוב, אז הנה המתכון:

מצרכים:
4 בצל בינוני קטן
חבילת שימורי פטריות
3 ביצים
1 כוס קמח
1 כוס מים
אבקת אפיה
כף א. מרק בצל \ פטריות
3 כפות שמן
פלפל
מלח
הכנה: קוצצים את הבצל לקוביות ואת הפטריות לחתיכות מעט קטנות ומערבבים עם שאר הרכיבים
משהים את התערובת מעל שעתים כדי שהבצל יתרכך.
מוזגים לתבניות אישיות או לתבנית אינגליש קייק עד 3\4 מהגובה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות עד להזהבה, וקיסם שננעץ במרכז התבנית יוצא יבש.
בתאבון!



צפה בקובץ המצורף 549733 צפה בקובץ המצורף 549735[/QUOTE]

הכנתי. יצא מוצלח מאד!
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
[QUOTE="אפרת 10, post: 6925534, member:


הכנתי. יצא מוצלח מאד!

תודה על העדכון :)
כייף לשמוע!

אגב, מעניין אותי אם יש עוד שניסו לחכות עם התערובת ואיך זה יצא

את חיכית עם התערובת כמה שעות?
 

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי בורקס במילוי בשר, יצא יפה וטעיים.
המילוי הוא ממתכון של ניקי ב https://nikib.co.il/pastry/1492/
עשיתי ממלאווח, חציתי כל מלאווח לחצי, שמתי ברבע העליון מילוי וסגרתי, כשנשאר זנב ארוך. את הזנב חתכתי לרצועות אורך, מהן עשיתי שטי וערב שקיפלתי על הבורקס, ואז ביצה ושומשום. אחרי שהבורקסים נכנסו לתנור חשבתי שחבל שלא צילמתי לכן את התהליך. עם רוטב פטריות יצא מושלם.
20191008_112900.jpg
 

ליבי קליין

משתמש סופר מקצוען
ארטישוק ממולא בשר \ עוף טחון
מעדן שחבל לפספס!

מצרכים לבשר:
15-20 תחתיות ארטישוק קפוא
700 גר' בשר טחון \ עוף טחון
3 כפות קמח מצה או פרורי לחם
חופן כוסברה קצוצה
בצל בינוני מגורד
4 כפות שמן
רבע כף פפריקה
רבע כף כמון
מעט פלפל
כפית שטוחה מלח
לרוטב:
בצל גדול פרוס
כף כרכום
כף פפריקה
פלפל שחור
כפית מלח
הכנה הבשר: שמים בקערה את הבשר, הפרורי לחם, הכוסברה, הבצל המגורד, השמן והתבלינים ולשים לעיסה אחידה.
הכנת הרוטב: מטגנים בסיר רחב ושטוח את פרוסות הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את תבליני הרוטב עם 2 כוסות מים ומבשלים 2 דקות.
ממלאים כל תחתית ארטישוק בכדור בשר ומהדקים היטב.
מסדרים את כל התחתיות אחד לצד השני בסיר השטוח, ומוסיפים מים לגובה התחתיות ארטישוק.
מבשלים על אש גבוהה עם מכסה סגור וכשמתחיל לרתוח מנמיכים את האש ומשאירים מכסה פתוח עד לצמצום הרוטב וריכוך הארטישוק.

* אם נגמרים המים והארטישוק עדיין קשה בנעיצת מזלג – ניתן להוסיף מים עד לריכוכו המלא.


צפה בקובץ המצורף 549870 צפה בקובץ המצורף 549871
נראה מדהים!
אבל האם מישהי פגשה תחתיות ארטישוק בהכשר עד"ח/לנדא?
חיפשתי המון ולא מצאתי.:(
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
ההגבלה של התמונות....
בכולופן מעתיקה לפה מתכון של אגרול סיני של ניקי שמאוד מומלץ מבחינתי
אני עשיתי את מילוי א', אז עליו אני יודעת להמליץ,
אני מקררת את התערובת לחלוטין לפני שממלאה את האגרולים, כדי שהעלים לא יקרעו
ניסיתי גם בטיגון וגם באפיה לדעתי שניהם מצוינים, בעלי טוען שטיגון עושה את זה ממש אמיתי...
לרוטב לא מספיק התחברתי, מחפשת תחליף...


אגרול ירקות
אגרול ירקות, תענוג של מתכון, מתאים לכל ארוחה הוא נחטף במהירות. האגרול יוצא מושלם וטעים ברמות. הטעם של הירקות משגע. האגרול מתחסלים במהירות!

מרכיבים:
חבילת עלי אגרול

מילוי א’:
כרוב קטן
3 גזרים
פלפל אדום
3 חופני נבטים
כף רוטב צ’ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח

מילוי ב’:
כרוב קטן
בטטה בינונית רכה
3 גזרים
כף סילאן
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:
1. לחתוך את הירקות לרצועות קצרות, במחבת חמה להקפיץ את הירקות עד שהם מתרככים אבל נשארים מעט קשים להוסיף את הנבטים ולהקפיץ כמה פעמים.

2. מילוי שני: להכין כמו הראשון למעוך את הבטטה ולערבב עם הירקות.

3. למלא את האגרול כמו מעטפה להבריש את הסגירה בביצה.

4. שתי אפשרויות הכנה:
לטגן בשמן עמוק משני הצדדים עד שמזהיב. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להבריש בשמן ולאפות עד שמזהיב בערך כ 15 דקות.

5. לערבב את מצרכי הרוטב ולהגיש עם האגרול:

מרכיבים:
2 כפות קטשופ
כף רוטב סויה
כף גדושה דבש
כף חומץ
1 – 2 כפות מיץ לימון


IMG_2309.jpg



IMG_22904.jpg





IMG_2214-1.jpg

IMG_2286-1.jpg

IMG_2480-1.jpg

IMG_22693.jpg
נראה מושלם!
איפה קונים אותם? הם כמו עלי סיגר?
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
וואווו! באלבוסטע ממש!
(אצלי- מי שאופה חלות היא לדעתי באלבוסטע אני עוד לא בשלב הזה לאפות חלות אבל רוצה מאוד!)
זה בסדר אני לא אופה עוגות
לדעתי שובע מכינים ממש טעים :cool:
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה