@אפרת10 את הכנת הכל וצילמת?
כן, אני מצלמת הרבה במטבח
@אפרת10 את הכנת הכל וצילמת?
מדהים!כן, אני מצלמת הרבה במטבח
ההגבלה של התמונות....היי בנות
יש לכן עוד מתכונים שמתאימים לסוכות עם תמונות, אפילו מהרשת?
אני רוצה שניצור "אלבום" תפריט לסוכות
אם אתן בענין כמובן
[QUOTE="אפרת 10, post: 6925534, member:
הכנתי. יצא מוצלח מאד!
לא...תודה על העדכון
כייף לשמוע!
אגב, מעניין אותי אם יש עוד שניסו לחכות עם התערובת ואיך זה יצא
את חיכית עם התערובת כמה שעות?
לא...
טיגנתי את הבצל והפטריות ערבבתי ולתנור...
נראה מדהים!ארטישוק ממולא בשר \ עוף טחון
מעדן שחבל לפספס!
מצרכים לבשר:
15-20 תחתיות ארטישוק קפוא
700 גר' בשר טחון \ עוף טחון
3 כפות קמח מצה או פרורי לחם
חופן כוסברה קצוצה
בצל בינוני מגורד
4 כפות שמן
רבע כף פפריקה
רבע כף כמון
מעט פלפל
כפית שטוחה מלח
לרוטב:
בצל גדול פרוס
כף כרכום
כף פפריקה
פלפל שחור
כפית מלח
הכנה הבשר: שמים בקערה את הבשר, הפרורי לחם, הכוסברה, הבצל המגורד, השמן והתבלינים ולשים לעיסה אחידה.
הכנת הרוטב: מטגנים בסיר רחב ושטוח את פרוסות הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את תבליני הרוטב עם 2 כוסות מים ומבשלים 2 דקות.
ממלאים כל תחתית ארטישוק בכדור בשר ומהדקים היטב.
מסדרים את כל התחתיות אחד לצד השני בסיר השטוח, ומוסיפים מים לגובה התחתיות ארטישוק.
מבשלים על אש גבוהה עם מכסה סגור וכשמתחיל לרתוח מנמיכים את האש ומשאירים מכסה פתוח עד לצמצום הרוטב וריכוך הארטישוק.
* אם נגמרים המים והארטישוק עדיין קשה בנעיצת מזלג – ניתן להוסיף מים עד לריכוכו המלא.
צפה בקובץ המצורף 549870 צפה בקובץ המצורף 549871
ברורררריבת פירות יער לארוחות בוקר של חוה"מ,
נחשב מתכון?
נראה מושלם!ההגבלה של התמונות....
בכולופן מעתיקה לפה מתכון של אגרול סיני של ניקי שמאוד מומלץ מבחינתי
אני עשיתי את מילוי א', אז עליו אני יודעת להמליץ,
אני מקררת את התערובת לחלוטין לפני שממלאה את האגרולים, כדי שהעלים לא יקרעו
ניסיתי גם בטיגון וגם באפיה לדעתי שניהם מצוינים, בעלי טוען שטיגון עושה את זה ממש אמיתי...
לרוטב לא מספיק התחברתי, מחפשת תחליף...
אגרול ירקות
אגרול ירקות, תענוג של מתכון, מתאים לכל ארוחה הוא נחטף במהירות. האגרול יוצא מושלם וטעים ברמות. הטעם של הירקות משגע. האגרול מתחסלים במהירות!
מרכיבים:
חבילת עלי אגרול
מילוי א’:
כרוב קטן
3 גזרים
פלפל אדום
3 חופני נבטים
כף רוטב צ’ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח
מילוי ב’:
כרוב קטן
בטטה בינונית רכה
3 גזרים
כף סילאן
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הירקות לרצועות קצרות, במחבת חמה להקפיץ את הירקות עד שהם מתרככים אבל נשארים מעט קשים להוסיף את הנבטים ולהקפיץ כמה פעמים.
2. מילוי שני: להכין כמו הראשון למעוך את הבטטה ולערבב עם הירקות.
3. למלא את האגרול כמו מעטפה להבריש את הסגירה בביצה.
4. שתי אפשרויות הכנה:
לטגן בשמן עמוק משני הצדדים עד שמזהיב. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להבריש בשמן ולאפות עד שמזהיב בערך כ 15 דקות.
5. לערבב את מצרכי הרוטב ולהגיש עם האגרול:
מרכיבים:
2 כפות קטשופ
כף רוטב סויה
כף גדושה דבש
כף חומץ
1 – 2 כפות מיץ לימון
וואווו! באלבוסטע ממש!חלות נחשבות?
זה מה שיש לי כרגע מצולם
זה בסדר אני לא אופה עוגותוואווו! באלבוסטע ממש!
(אצלי- מי שאופה חלות היא לדעתי באלבוסטע אני עוד לא בשלב הזה לאפות חלות אבל רוצה מאוד!)
יפהפיות!חלות נחשבות?
זה מה שיש לי כרגע מצולם צפה בקובץ המצורף 550911
כוס ורבע סוכריפהפיות!
מה המתכון? מענין אותי אם זהה לשלי, כי הן נראות מתוקות יותר.
וואו.... אני שמה רבע כוס... לפעמים חצי כשרוצה יותר להמתיק.כוס ורבע סוכר
מתוק?
לאפות עוגות זה ממש סבבהזה בסדר אני לא אופה עוגות
לדעתי שובע מכינים ממש טעים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: