בכלל לא חוקי!אני רעבה.. זה לא חוקי מה שהולך כאן!
אני מעלה תמונות תגידו מה מענין אתכם ואכתוב מתכון
צפה בקובץ המצורף 550968 צפה בקובץ המצורף 550969 צפה בקובץ המצורף 550970 צפה בקובץ המצורף 550971 צפה בקובץ המצורף 550972 צפה בקובץ המצורף 550973
בכלל לא חוקי!
נראה לי אני הולכת להתקשר למשטרה
אכלתי עכשיו סתם שוקולד
איך אפשר להשוות אותו לכל מה שהולך פה?
@brur - אשמח לכל המתכונים, הכל נראה שווה לגמרי
בעיקר 2 המרקים, הכתום וזה עם הבצל הסגול
והפיתה שנראית שיש עליה משהו חלבי כזה
תודה!!
איזה נשות חיל יש פה!!!
אצלי הדברים עוד לא מבושלים אפילו, ואצלכן כבר מוכן ומצולם...
אשריכן!!
איזה נשות חיל יש פה!!!
אצלי הדברים עוד לא מבושלים אפילו, ואצלכן כבר מוכן ומצולם...
אשריכן!!
עוגת שכבות טורט חום לבן
לטורט הלבן
10 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 כפות שמן
3 כפות מיץ לימון
1 כוס קמח
לטורט החום
6 ביצים
שליש כוס סוכר (5 כפות)
1 כף שמן
2 כפות קקאו
שליש כוס קמח (4 כפות)
1 כפית אבקת אפיה
לקרם שוקולד
3/4 כוס סוכר
125 גרם שוקולד מריר
1 כף קקאו
3/4 כוס מים חמים
1 כפית אבקת נס קפה
1 מרגרינה
לציפוי
1 ריצ'
1 חבילת שוקולד מריר
אופן ההכנה:
מכינים את הטורטים הלבנים: מקציפים חלבונים עם הסוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים
מחלקים את הכמות ל2 תבניות גודל תנור משומנות היטב ואופים 20 דק' על 160 מעלות
מכינים את הטורט החום מקציפים חלבונים עם סוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים
ואופים בתבנית גודל תנורמשומנת היטב 20 דק' על 160 מעלות
אחרי שהעוגות אפיות מכינים את קרם השוקולד בסיר קטן בלי המרגרינה ואחרי שמוכן מוסיפים מרגרינה ומערבבים עד שנמס
מרכיבים את העוגה
מניחים טורט לבן ועליו מחצית מכמות הקרם ועליו טורט חום ואז את מחצית הקרם השניה ואז שוב טורט לבן
מכינים את ציפוי השוקולד ושופכים מעל הטורט הלבן...
לקרר את העוגה היטב ולחתוך
למי שאין כח לעשות שתי קרמים
יכולה פשוט להכפיל את הגאנש ולהשתמש רק בו בתור קרם
חמודה את!!שלא יצא תקלה תחת ידי
ותחשבו שאני כזאת חרוצה
שום דבר ממה שהעלתי לא מוכן לחג
זה תמונות שצולמו במקרים קודמים
הכל נראה מקסים!
אפשר את המתכון של המוס?
טוב,ריבת פירות יער לארוחות בוקר של חוה"מ,
נחשב מתכון?
תודה רבה על המתכון,חזה עוף בטמפורה ורוטב צ’ילי מתוק- צפה בקובץ המצורף 550000
שווה את העבודה! טעים ברמות על! הילדים והאורחים וכל מי שטעם, לא גמר לשבח
העני,סלמון מתקתק- מתכון מוצלח מאוד
צפה בקובץ המצורף 550992
צפה בקובץ המצורף 550993
מתכון:
5-7 פרוסות פילה דג סלמון משובח
מסדרים בתבנית חד פעמית ברווחים קלים זה מזה
רוטב:
1/3 כוס רוטב טריאקי
1/2 כוס מיונז
3 כפות קטשופ
1/3 כוס סוכר
מלח
פלפל שחור- מעט
1/3 כוס מים
1 כפית חרדל
1/3 כוס דבש
3 שיני שום
טוחנים הכל יחד.
מורחים בנדיבות על מנות הדג.
צולים בתנור בערך 8 דקות עד שהדג מוכן.
לא יותר כדי שלא יתייבש.
הרוטב מקבל צבע עמוק וקרמלי.
אפשר לפזר לפני האפיה שומשום או פקאן סיני גרוס
אני אוהבת להגיש עם אורז סיני.
לדלל מעט ולשים על סלט חסההעני,
הכנתי היום וזה יצא מעולה!
שאלה- החתיכות סלמון שלי היו קטנות ונשאר לי דיי הרבה מהרוטב.
יש לך רעיון מה אפשר לעשות איתו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: