חצי כוס סוכר.נו אז כמה סוכר צריכים להוסיף?
מהר כי אני רוצה להכין את זה.
חצי כוס סוכר.נו אז כמה סוכר צריכים להוסיף?
מהר כי אני רוצה להכין את זה.
בלינצ'ס מלוחיםמה אפשר להכין תחליף לבצק פילו
שיהיה אפשר למלא בחתיכות חזה עוף?
הכנתי גם בלי סוכר בכלל לא היה נראה שחסרנו אז כמה סוכר צריכים להוסיף?
מהר כי אני רוצה להכין את זה.
יצא ממש כמו בתמונה, מיותר אפילו לצלםלחם ביתי
1 1/2 כפות מלח
ק"ג קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
2 1/2 כוסות מים חמימים
3/4 כוס שמן
שמים בקערה את כל המרכיבים לפי הסדר ומשאירים למנוחה כ10 דקות
לשים היטב ומתפיחים כ 1/2 שעה
יוצרים צורות של כיכר קטנה ומכסים במגבת לחה ל1/4 שעה מקמחים ועושים חריצים,
אופים כ25 דקות ויוצא מושלםםםםם!!!צפה בקובץ המצורף 551850
כל כך נכון מה שכתבת.אתן ממש מקסימות.
דבר אחד הוא לראות מתכון פלסטיק מרוח בשמן תינוקות ובספריי פאות במדור הבישול שבעיתון,
ודבר אחר לגמרי זה לראות את המתכון ככה, מצולם באמיתי על השיש של החַברה.
זה מגרה ואמיתי הרבה יותר!!!!!!
תמשיכו להעלות מתכונים ותמונות!!
אחרי החג הייתי ממליצה לשנות את הכותרת ל"אשכול המתכונים המצולמים הגדול"
ולהמשיך איתו הלאה.
שכחתי לכתוב שהמתכון המקורי הולך גם עם א. מרק בצל, ובעצמי שכחתי לשים אבל מסתבר שיצא יותר טעים... אז למעוניינות, אפשר להוסיף.עוף בסוכר חום וסילאן ותועפות בצל:
לוקחים בצל בכמות גדולה (אני על 10 כרעיים שמתי 6 בצלים)- פורסים לפרוסות.
את הבצל שמים בקערה שבה יש- סילאן, שמן, סוכר חום, מלח ופלפל שחור גרוס. לצערי אין לי כמויות אני שמתי לפי העין....
מערבבים את הבצל היטב במשרה.
מרפדים חצי מכמות הבצל בתבנית גדולה, עליה מניחים את הכרעיים הפוכות, ומעל את שאר הבצל (הכרעיים לא מתובלות).
מכסים היטב ומכניסים לתנור חם על 150° לשעתיים.
מוציאים, הופכים את העוף מעל הבצלים ואופים פתוח עוד רבע שעה על 200°.
העוף מקבל את כל הטעמים ויוצא שזוף וטעיםםם.צפה בקובץ המצורף 552144צפה בקובץ המצורף 552152
אני קונה כמות, מכינה הרבה מהתערובת מערבבת עם העוף הטחון ומקפיאה בשקיות ואז יש לי בסיס לארוחות צהרים.אפשר את המתכון לכדורי הבשר?
אני הכנתי את זה בלי הסוכר (עם מיץ אחר כי אין לנו ספרינג) יצא מעולהנו אז כמה סוכר צריכים להוסיף?
מהר כי אני רוצה להכין את זה.
טוב לדעת. שיהיה קצת בריא יותראני הכנתי את זה בלי הסוכר (עם מיץ אחר כי אין לנו ספרינג) יצא מעולה
תודה
ליצ'י, פשוט מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!מנה עיקרית קלילה ואחרת (בסגנון אסייתי) טעימה בטירוף!
מבוסס על המתכון של ''BODEK''
2 חזות עוף חתוכים לנתחונים
חבילת ברוקולי
נודלס (אני השתמשתי במסולסלים - יצא מהמם)
2 גזרים מגורדים/ חתוכים לגפרורים
מעט שומשום
בצל ירוק חתוך לטבעות
לרוטב:
חצי כוס רוטב סויה
כרבע כוס סילאן
2 כפות סוכר חום
2 כפות חומץ
מבשלים את הנודלס לפי ההוראות ומסננים. שומרים בצד.
צורבים את נתחוני העוף במחבת לוהטת ומשומנת כ- 2 דקות מכל צד ומעבירים לכלי אחר,
מאדים קלות את גפרורי הגזר, מוסיפים את הברוקולי ומאדים מס' דקות
מוסיפים את הנודלס
מערבבים היטב את רכיבי הרוטב ומוסיפים לסיר. מערבבים היטב
מוסיפים את נתחוני העוף ומקפיצים במשך מס' דקות
להגשה - קולים שומשום במחבת ומפזרים מעל המנה עם טבעות בצל ירוק. (אפשר לפזר גם קשיו)
קינוח-
ארטיק פרי - מנגו טחון עם ריץ' (לא מוקצף)
עם תלולית קצפת ליד ו'קולי' אוכמניות
חבילת אוכמניות קפואות - להביא להרתיחה עם מעט מים/מיץ תפוזים וכמה טיפות מיץ לימון ומעט סוכר לפי הטעם- כשרותח מוסיפים כף קורנפלור מדולל ב- 2 כפות מים ומבשלים כ- 10 דקות על אש קטנה
שיתוף של פטנט מוצלח:
מאחר ורציתי לזלף שושני קצפת ובשבת אסור לזלף עם צנטר הכנתי מלא שושני קצפת (במס' גדלים) לפני שבת בתוך תבנית גדולה ושמרתי במקפיא, כך שבזמן ההגשה פשוט שלפתי אותם מוכנים מהתבנית והנחתי בכל צלחת
יצא קינוח שכולם התלקקו, גם המבוגרים וגם הקטנים (אוטומטית טבלו את הארטיק בקצפת עם האוכמניות)
צפה בקובץ המצורף 552294צפה בקובץ המצורף 552295 צפה בקובץ המצורף 552293
מנה עיקרית קלילה ואחרת (בסגנון אסייתי) טעימה בטירוף!
מבוסס על המתכון של ''BODEK''
2 חזות עוף חתוכים לנתחונים
חבילת ברוקולי
נודלס (אני השתמשתי במסולסלים - יצא מהמם)
2 גזרים מגורדים/ חתוכים לגפרורים
מעט שומשום
בצל ירוק חתוך לטבעות
לרוטב:
חצי כוס רוטב סויה
כרבע כוס סילאן
2 כפות סוכר חום
2 כפות חומץ
מבשלים את הנודלס לפי ההוראות ומסננים. שומרים בצד.
צורבים את נתחוני העוף במחבת לוהטת ומשומנת כ- 2 דקות מכל צד ומעבירים לכלי אחר,
מאדים קלות את גפרורי הגזר, מוסיפים את הברוקולי ומאדים מס' דקות
מוסיפים את הנודלס
מערבבים היטב את רכיבי הרוטב ומוסיפים לסיר. מערבבים היטב
מוסיפים את נתחוני העוף ומקפיצים במשך מס' דקות
להגשה - קולים שומשום במחבת ומפזרים מעל המנה עם טבעות בצל ירוק. (אפשר לפזר גם קשיו)
קינוח-
ארטיק פרי - מנגו טחון עם ריץ' (לא מוקצף)
עם תלולית קצפת ליד ו'קולי' אוכמניות
חבילת אוכמניות קפואות - להביא להרתיחה עם מעט מים/מיץ תפוזים וכמה טיפות מיץ לימון ומעט סוכר לפי הטעם- כשרותח מוסיפים כף קורנפלור מדולל ב- 2 כפות מים ומבשלים כ- 10 דקות על אש קטנה
שיתוף של פטנט מוצלח:
מאחר ורציתי לזלף שושני קצפת ובשבת אסור לזלף עם צנטר הכנתי מלא שושני קצפת (במס' גדלים) לפני שבת בתוך תבנית גדולה ושמרתי במקפיא, כך שבזמן ההגשה פשוט שלפתי אותם מוכנים מהתבנית והנחתי בכל צלחת
יצא קינוח שכולם התלקקו, גם המבוגרים וגם הקטנים (אוטומטית טבלו את הארטיק בקצפת עם האוכמניות)
צפה בקובץ המצורף 552294צפה בקובץ המצורף 552295 צפה בקובץ המצורף 552293
מ''קליקה'' או ''קליצ'ן'' של סיליקומרטנראה טעים מאד.
מהיכן התבנית לקרטיב?
אם זה ילך גם בלי קינמון, אז אני רוצה....עוגת טעימה וקלה מאד.
עם נגיעות קינמון.
מי שתרצה, אעלה מתכון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: