וגם לוקח לזה שבועיים בערך להתייבש....לגבי מגנטים לא כדאי במים
זה נכנס ויכול להחליד
וגם לוקח לזה שבועיים בערך להתייבש....לגבי מגנטים לא כדאי במים
זה נכנס ויכול להחליד
חלק חלק עם סמרטוט לח... עבודה של הילדים עד שהם מתייאשיםאז איך אתם מנקים את המגנטים?
אני לא יודעת על מה הן מדברות....אז איך אתם מנקים את המגנטים?
אזיקון מאד עוזר אין מצב שהציפית תפתחפשוט מאוד. הכל לתוך ציפית גדולה ולמכונה. כביסה קצרה של 15-20 דקות. כמובן תסגרי את הציפית טוב טוב שלא יפלו חלקים קטנים למכונה ויהרסו אותה. אח"כ לשטוח על סדין או מגבת להתייבשות וזהו
אני לא יודעת על מה הן מדברות....
כבר שנתיים אני מכניסה בציפית סגורה למכונת כביסה,
יוצא נקי, ומתייבש תוך יומיים.
לא נהרס ולא כלום.
פשוט להניח לייבוש ליד חלון.
לא יודעת, זה מה שאני עושה ולא נהרס לי.
בשביל מה להשתגע לוקחים את הצעצועים לתוך מקלחת שוטפים עם מים חמים או רותחים מהקומקום כדי שירדו הלכלוכים הקשים וזהו חסל סידור פסחאזיקון מא עוזר אין מצב שהציפית תפתח
אישית נראה לי יותר קשה...בשביל מה להשתגע לוקחים את הצעצועים לתוך מקלחת שוטפים עם מים חמים או רותחים מהקומקום כדי שירדו הלכלוכים הקשים וזהו חסל סידור פסח
ואם נופל למכונה צעצוע נגיד של פליימוביל או לגו שזה חלקים קטנים מה עושים ? זה יכול להרוס את המכונהאישית נראה לי יותר קשה...
להכניס למכונה ולהוציא אחרי רבע שעה משחקים נקיים- זה לא נקרא להשתגע.
מקסימום שלוש מכונות כאלה, וכל ארון המשחקים מבריק!
מה עוד את מכבסת?פשוט מאוד. הכל לתוך ציפית גדולה ולמכונה. כביסה קצרה של 15-20 דקות. כמובן תסגרי את הציפית טוב טוב שלא יפלו חלקים קטנים למכונה ויהרסו אותה. אח"כ לשטוח על סדין או מגבת להתייבשות וזהו
זה סוג של לקחת סיכון הייתי אומרת בשטיפת משחקיםאני שטפתי פעם קוביות מעץ וחצי מהצבע ירד, לתשומת לב
קליקס ופליימוביל אין בעיה לכבס. חלקים גדולים אני מנקה עם מטליתמה עוד את מכבסת?
יש לי :
קליקס,
פליימוביל (כולל מכוניות מסוקים וכו')
מגנטים
קוביות עץ
קפלה
מה מתוך זה מתאים לכבס?
ואיך מנקים את השאר?
כמה מעלות במכונה?
כמה זמן?
וכמה סחיטה?
סליחה על הנודניקיות
קליקס ופליימוביל אין בעיה לכבס.מה עוד את מכבסת?
יש לי :
קליקס,
פליימוביל (כולל מכוניות מסוקים וכו')
מגנטים
קוביות עץ
קפלה
מה מתוך זה מתאים לכבס?
ואיך מנקים את השאר?
כמה מעלות במכונה?
כמה זמן?
וכמה סחיטה?
סליחה על הנודניקיות
תודה רבהקליקס ופליימוביל אין בעיה לכבס. חלקים גדולים אני מנקה עם מטלית
קפלה פעם אחת ניסיתי לכבס, ירד לי הצבע (בקפלה הצבעונית) פשוט נהיה לי כמו נסורת. זרקתי הכל כי פחדתי על הילדים הקטנים. מאז לא מכבסת.
אני מכבסת בכביסה קצרה של 20 דקות 30 מעלות סחיטה 1000. אח"כ שוטחת של מגבת ונותנת לזה להתייבש. מתייבש דיי מהר.
מגנטים- לא מכבסת. זה לוקח לזה מלא זמן להתייבש. פשוט חלק חלק. עבודה של הילדים. כנ"ל לגבי קוביות העץ והקפלה.
מקווה שעזרתי
בשמחהתודה רבה
עזרת מאד
קבוע אצלי, חוץ מהבגדים, חולצות , אקססוריז ,איפור - באזור פורים או בין הזמנים אב,אני התחלתי השנה מהקניות...........
גילוי נאות- יש לנו חתונה השבוע אז זה היה מוכרח לקרות,
אבל כבר הוספתי את הדברים לפסח כמו קשתות לבנות, גרביונים, קצת קיץ לקטנה וכל זה...
זה חיסכון של שעות בחנויות הפקוקות בערב חג.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: