נכון מאד ופלימוביל יש כאלה עצמים קטנים שזה יכול להרוס את המכונת כביסהתבדקי שזה מספיק צפוף. שלא יפלו החלקים הקטנים כמו הסכום והפרחים
נכון מאד ופלימוביל יש כאלה עצמים קטנים שזה יכול להרוס את המכונת כביסהתבדקי שזה מספיק צפוף. שלא יפלו החלקים הקטנים כמו הסכום והפרחים
לנו יש מלא פלימוביל ואת האמת לא יודעת איך לנקות אותם בכלל זה סיפור יציאת מצרים
אפשר לייבש בתוך הציפית. פשוט להניח על הסורגים לאיזה יומיים, ומידי פעם להפוך שאם הצטברו מים באנשהו, שישפכו.פשוט מאוד. הכל לתוך ציפית גדולה ולמכונה. כביסה קצרה של 15-20 דקות. כמובן תסגרי את הציפית טוב טוב שלא יפלו חלקים קטנים למכונה ויהרסו אותה. אח"כ לשטוח על סדין או מגבת להתייבשות וזהו
אם רק לא היה גשום כ"כ.....אפשר לייבש בתוך הציפית. פשוט להניח על הסורגים לאיזה יומיים, ומידי פעם להפוך שאם הצטברו מים באנשהו, שישפכו.
טו כנראה את לא בהריוןלא קראתי את כל הכתוב פה.
בכובע השני שלי אני יועצת לניהול בית.
שבוע הבא אני עושה הרצאה בזום על הנושא הזה ותראו כמה זה פחות מלחיץ ממה שעושים מזה...
מי שמעניין אותה תשלחו לי הודעה במייל
oritc43 שטרודל גימל. כום
את יכולה לקחת יומיים חופש ואז לנקותאני בטוחה שהרבה שואלות את השאלה הזו...
אז נתחיל לפרט
אני קמה בשש בבוקר, מתפללת מארגנת תיקים לגנים
יוצאת לעבודה
חוזרת ב4
עד הערב מטופלת בקטנים ב"ה...
אח"כ מכינה לי ולבעלי ארוחת ערב...אוכלת...
מארגנת קצת את הבית...כביסות... כלים....ולמיטה....
איפה אני מכניסה את ההכנות לפסח????
ויש לציין שכמו כולן...כמובן... עובדת עד ערב פסח!
ונניח שאני מוצאת לי איזה חצי שעה פנויה ולא יושבת וקוראת את העיתון, ממה מתחילים???????????
כל עצה תעזור כאן
אני מאמינה שכבר יש אשכולות על זה
אז אדרבא אפשר לרכז כאן את כל האשכולות
לתועלת כולן
תודה מראש לעונות!
באמת רעיון טוב...את יכולה לקחת יומיים חופש ואז לנקות
(ביום חופשי שלך יש לך גם זמן לנקות)
חוץ מאם הילד ''לא מרגיש טוב ''יש הרבה מקרים שהעבודה לא מאפשרת לקחת חופשה, גם לא על חשבוני.
באיזה גיל?העצה הכי פשוטה לסגור את הבית ולסוע להורים
ואז לנקות/לבשל +לארח את כל האורחים הרבים שיגיו אליהם כולל לארגן את הויזיטע /VIZITE בחוה''מהעצה הכי פשוטה לסגור את הבית ולסוע להורים
זה כשאין ברירה והבוס אינו סוג שמתחשב או רוצה להבין ועושה שרירים כל השנה , כן , אני טעונה מאד!!חוץ מאם הילד ''לא מרגיש טוב ''
אני גם עושה ככהאני מתחילה חדר שינה הראשון. הכי קל לי לשמור עליו נקי.
אח"כ עוברת לחדר ילדים, ארונות .
אח"כ סלון - ארון סלון.
חוזרת למיטות בחדר ילדים
חוזר לסלון מסיימת ספה שולחן כסאות וכד'.
ומטבח... אולי במטבח יש ארונות שכן אפשר לעשות קודם.
ואני בלי היסטריה, אם הילדים מוציאים משחק אחרי שהוא נקי. לא קרה כלום. מחזירים אותו בחזרה נקי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: