חדר ארונות. אם כי לי יותר נח לעבוד רוחבי. כל הארונות בכל החדרים, כל המיטות וכו'אז כך , עד פה דיונים יפים מעכשיו:
מאיפה כדאי להתחיל לעשות פסח בבית? מחדר הורים , חדר ילדים ,חדר ארונות ,
וגם פחות חמץ נכנס לשם לחדר ארונותחדר ארונות. אם כי לי יותר נח לעבוד רוחבי. כל הארונות בכל החדרים, כל המיטות וכו'
חדר שינה זה חדר של מבוגרים מאד קל לשמור עליואני מתחילה חדר שינה הראשון. הכי קל לי לשמור עליו נקי.
אח"כ עוברת לחדר ילדים, ארונות .
אח"כ סלון - ארון סלון.
חוזרת למיטות בחדר ילדים
חוזר לסלון מסיימת ספה שולחן כסאות וכד'.
ומטבח... אולי במטבח יש ארונות שכן אפשר לעשות קודם.
ואני בלי היסטריה, אם הילדים מוציאים משחק אחרי שהוא נקי. לא קרה כלום. מחזירים אותו בחזרה נקי.
אני כבר כמה שנים סוגרת את כל המשחקים. מנקה כמובן מלמעלה, ממיינת וכל זה. אבל לא עוברת חלק חלק. לפסח קונה 4-5 משחקים חדשים.וגם פחות חמץ נכנס לשם לחדר ארונות
החדר שהוא הכי פרוייקט לדעתי זה חדר ילדים עם כל המשחקים שלהם בלי עין הרע מרוב עצים לא רואים את היער
מה את רצינית כך כל שנה את קונה משחקים , ומה את עושה אחרי פסח אם המשחקים החדשים מעבירה אותם לחמץ?אני כבר כמה שנים סוגרת את כל המשחקים. מנקה כמובן מלמעלה, ממיינת וכל זה. אבל לא עוברת חלק חלק. לפסח קונה 4-5 משחקים חדשים.
כן. לא חייבים לקנות 5 קופסאות פליימוביל.... אצלי לדוגמא אוהבים קלפי מלחמה. מעיפה הכל לפני פסח וקונה 4 קופסאות חדשות בשוקהשקל. השנה היה מבצעים של פליימוביל באושר עד. קניתי כמה מזוודות. כולה שבוע... לא צריך מלאי רציני מידימה את רצינית כך כל שנה את קונה משחקים , ומה את עושה אחרי פסח אם המשחקים החדשים מעבירה אותם לחמץ?
הא ואחרי זה את מעבירה את כל הפלימוביל לחמץ אני מבינהכן. לא חייבים לקנות 5 קופסאות פליימוביל.... אצלי לדוגמא אוהבים קלפי מלחמה. מעיפה הכל לפני פסח וקונה 4 קופסאות חדשות בשוקהשקל. השנה היה מבצעים של פליימוביל באושר עד. קניתי כמה מזוודות. כולה שבוע... לא צריך מלאי רציני מידי
השאלה כמובן בכמות הילדים ובגילאים...כן. לא חייבים לקנות 5 קופסאות פליימוביל.... אצלי לדוגמא אוהבים קלפי מלחמה. מעיפה הכל לפני פסח וקונה 4 קופסאות חדשות בשוקהשקל. השנה היה מבצעים של פליימוביל באושר עד. קניתי כמה מזוודות. כולה שבוע... לא צריך מלאי רציני מידי
כן. וגם לא שומרת קופסאות. הכל לקופסאות הגדולות של איקאה. חוסך מקוםהא ואחרי זה את מעבירה את כל הפלימוביל לחמץ אני מבינה
לנו יש מלא פלימוביל ואת האמת לא יודעת איך לנקות אותם בכלל זה סיפור יציאת מצריםכן. וגם לא שומרת קופסאות. הכל לקופסאות הגדולות של איקאה. חוסך מקום
אני מעלה את המשחקים יחד עם הכלי פסח, כנ"ל גם את הספרים,מה את רצינית כך כל שנה את קונה משחקים , ומה את עושה אחרי פסח אם המשחקים החדשים מעבירה אותם לחמץ?
פשוט מאוד. הכל לתוך ציפית גדולה ולמכונה. כביסה קצרה של 15-20 דקות. כמובן תסגרי את הציפית טוב טוב שלא יפלו חלקים קטנים למכונה ויהרסו אותה. אח"כ לשטוח על סדין או מגבת להתייבשות וזהולנו יש מלא פלימוביל ואת האמת לא יודעת איך לנקות אותם בכלל זה סיפור יציאת מצרים
וואו איזה נוסטלגיה, להזכר במשחקים של פסחאני מעלה את המשחקים יחד עם הכלי פסח, כנ"ל גם את הספרים,
ההתרגשות שהם יורדים
שווה את זה!!!!
כל שהשנה מציצים למעלה : "אמא תורידי לנו"....
ואז הצפייה גדולה!
ביננו כמה פעמים בשנה קוראים את אותו ספר שוב
ניראה לי שיש כזה בד מיוחד שאפשר לקנות וזה מאד נוח סוג של רשת לבנה מה שזכור ליפשוט מאוד. הכל לתוך ציפית גדולה ולמכונה. כביסה קצרה של 15-20 דקות. כמובן תסגרי את הציפית טוב טוב שלא יפלו חלקים קטנים למכונה ויהרסו אותה. אח"כ לשטוח על סדין או מגבת להתייבשות וזהו
תבדקי שזה מספיק צפוף. שלא יפלו החלקים הקטנים כמו הסכום והפרחיםניראה לי שיש כזה בד מיוחד שאפשר לקנות וזה מאד נוח סוג של רשת לבנה מה שזכור לי
אני צריכה לחפש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: