דרוש מידע אז איך מתחילים פסח?

תמונות

משתמש פעיל
אז כך , עד פה דיונים יפים מעכשיו:
מאיפה כדאי להתחיל לעשות פסח בבית? מחדר הורים , חדר ילדים ,חדר ארונות ,

mina

משתמש מקצוען
אני מתחילה חדר שינה הראשון. הכי קל לי לשמור עליו נקי.
אח"כ עוברת לחדר ילדים, ארונות .
אח"כ סלון - ארון סלון.
חוזרת למיטות בחדר ילדים
חוזר לסלון מסיימת ספה שולחן כסאות וכד'.
ומטבח... אולי במטבח יש ארונות שכן אפשר לעשות קודם.

ואני בלי היסטריה, אם הילדים מוציאים משחק אחרי שהוא נקי. לא קרה כלום. מחזירים אותו בחזרה נקי.

תמונות

משתמש פעיל
חדר ארונות. אם כי לי יותר נח לעבוד רוחבי. כל הארונות בכל החדרים, כל המיטות וכו'
וגם פחות חמץ נכנס לשם לחדר ארונות
החדר שהוא הכי פרוייקט לדעתי זה חדר ילדים עם כל המשחקים שלהם בלי עין הרע מרוב עצים לא רואים את היער

דור העתיד

משתמש צעיר
תכלס אני הכי אוהבת את מה שלא מפריעה - לגמור ארונות חדרים, אח"כ לגמור לגמרי חדר אחד ולשם להכניס כל דבר שמנקים ככה לא מלחיצה את כלם כל הזמן... בסוף נשאר בכל חדר רק מיטות ורצפה...

תמונות

משתמש פעיל
אני מתחילה חדר שינה הראשון. הכי קל לי לשמור עליו נקי.
אח"כ עוברת לחדר ילדים, ארונות .
אח"כ סלון - ארון סלון.
חוזרת למיטות בחדר ילדים
חוזר לסלון מסיימת ספה שולחן כסאות וכד'.
ומטבח... אולי במטבח יש ארונות שכן אפשר לעשות קודם.

ואני בלי היסטריה, אם הילדים מוציאים משחק אחרי שהוא נקי. לא קרה כלום. מחזירים אותו בחזרה נקי.
חדר שינה זה חדר של מבוגרים מאד קל לשמור עליו
ואת כל החדר ילדים צריך להכניס למכונת כביסה
אבל אני שוטפת אותם במקלחת את המשחקים כמובן רק מה שאפשר לשטוף

bnoya

משתמש מקצוען
וגם פחות חמץ נכנס לשם לחדר ארונות
החדר שהוא הכי פרוייקט לדעתי זה חדר ילדים עם כל המשחקים שלהם בלי עין הרע מרוב עצים לא רואים את היער
אני כבר כמה שנים סוגרת את כל המשחקים. מנקה כמובן מלמעלה, ממיינת וכל זה. אבל לא עוברת חלק חלק. לפסח קונה 4-5 משחקים חדשים.

תמונות

משתמש פעיל
אני כבר כמה שנים סוגרת את כל המשחקים. מנקה כמובן מלמעלה, ממיינת וכל זה. אבל לא עוברת חלק חלק. לפסח קונה 4-5 משחקים חדשים.
מה את רצינית כך כל שנה את קונה משחקים , ומה את עושה אחרי פסח אם המשחקים החדשים מעבירה אותם לחמץ?

דור העתיד

משתמש צעיר
משהו נחמד למשחקי הילדים - אני טובלת באמבט עם חומר ומים ומשם לתוך ציפית של כרית לחלון כשיבש לקופסת אחסון חזרה. ממילא לא יוצא בפסח... יש משחקים חדשים...

bnoya

משתמש מקצוען
מה את רצינית כך כל שנה את קונה משחקים , ומה את עושה אחרי פסח אם המשחקים החדשים מעבירה אותם לחמץ?
כן. לא חייבים לקנות 5 קופסאות פליימוביל.... אצלי לדוגמא אוהבים קלפי מלחמה. מעיפה הכל לפני פסח וקונה 4 קופסאות חדשות בשוקהשקל. השנה היה מבצעים של פליימוביל באושר עד. קניתי כמה מזוודות. כולה שבוע... לא צריך מלאי רציני מידי

תמונות

משתמש פעיל
כן. לא חייבים לקנות 5 קופסאות פליימוביל.... אצלי לדוגמא אוהבים קלפי מלחמה. מעיפה הכל לפני פסח וקונה 4 קופסאות חדשות בשוקהשקל. השנה היה מבצעים של פליימוביל באושר עד. קניתי כמה מזוודות. כולה שבוע... לא צריך מלאי רציני מידי
הא ואחרי זה את מעבירה את כל הפלימוביל לחמץ אני מבינה

חיים יפים מאד

משתמש מקצוען
השאלה כמובן בכמות הילדים ובגילאים...

רבקה כ.

משתמש פעיל
אני מעלה את המשחקים יחד עם הכלי פסח, כנ"ל גם את הספרים,
ההתרגשות שהם יורדים
שווה את זה!!!!

כל שהשנה מציצים למעלה : "אמא תורידי לנו"....
ואז הצפייה גדולה!

ביננו כמה פעמים בשנה קוראים את אותו ספר שוב

bnoya

משתמש מקצוען
לנו יש מלא פלימוביל ואת האמת לא יודעת איך לנקות אותם בכלל זה סיפור יציאת מצרים
פשוט מאוד. הכל לתוך ציפית גדולה ולמכונה. כביסה קצרה של 15-20 דקות. כמובן תסגרי את הציפית טוב טוב שלא יפלו חלקים קטנים למכונה ויהרסו אותה. אח"כ לשטוח על סדין או מגבת להתייבשות וזהו

חיים יפים מאד

משתמש מקצוען
אני מעלה את המשחקים יחד עם הכלי פסח, כנ"ל גם את הספרים,
ההתרגשות שהם יורדים
שווה את זה!!!!

כל שהשנה מציצים למעלה : "אמא תורידי לנו"....
ואז הצפייה גדולה!

ביננו כמה פעמים בשנה קוראים את אותו ספר שוב
וואו איזה נוסטלגיה, להזכר במשחקים של פסח
אבל רק של פסח, לשחק אותם באמצע השנה זה.... בדיוק כמו, אהההה, לאכול מצות באמצע השנה חחחחחחחח

תמונות

משתמש פעיל
פשוט מאוד. הכל לתוך ציפית גדולה ולמכונה. כביסה קצרה של 15-20 דקות. כמובן תסגרי את הציפית טוב טוב שלא יפלו חלקים קטנים למכונה ויהרסו אותה. אח"כ לשטוח על סדין או מגבת להתייבשות וזהו
ניראה לי שיש כזה בד מיוחד שאפשר לקנות וזה מאד נוח סוג של רשת לבנה מה שזכור לי
אני צריכה לחפש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה