לפני כמה שנים יצאה חוברת עם עיקרי החיוב מה לנקות בבית רק עיקר הדין ופירוט מה הידור ועצות ללחוצים בזמן
עם תזכורות לערב פסח בפרט שחל בשב"ק
כמדומני נמכרה במשנת יוסף. יש למישהו?
שכויח על ההיענות המהירה, זה זה!עזרה - דף הלכות ניקוי לפסח מאת הרב דינר שליט"א, למי יש?
לפני מספר שנים קיבלתי דף עם הלכות איך צריך לנקות לפסח, ובעיקר, איך לא צריך (סגולה נפלאה כנגד נערווים ושות') למישו יש אותו? תודה רבהwww.prog.co.il
יש קופסא לחבקים בקאזה בלהמחפשת רעיון לאכסון של כל החבקים והאקססוריז של שולחן השבת, יש לכם רעיון כלשהו??
מחפשת רעיון לאכסון של כל החבקים והאקססוריז של שולחן השבת, יש לכם רעיון כלשהו??
אני לא מהבלובסטיות כאן ... אין לי המלצהאני בטוחה שהרבה שואלות את השאלה הזו...
אז נתחיל לפרט
אני קמה בשש בבוקר, מתפללת מארגנת תיקים לגנים
יוצאת לעבודה
חוזרת ב4
עד הערב מטופלת בקטנים ב"ה...
אח"כ מכינה לי ולבעלי ארוחת ערב...אוכלת...
מארגנת קצת את הבית...כביסות... כלים....ולמיטה....
איפה אני מכניסה את ההכנות לפסח????
ויש לציין שכמו כולן...כמובן... עובדת עד ערב פסח!
ונניח שאני מוצאת לי איזה חצי שעה פנויה ולא יושבת וקוראת את העיתון, ממה מתחילים???????????
כל עצה תעזור כאן
אני מאמינה שכבר יש אשכולות על זה
אז אדרבא אפשר לרכז כאן את כל האשכולות
לתועלת כולן
תודה מראש לעונות!
כבר כמה שנים שאני במצב שלך, אבל פסח פשוט לא מלחיץ אותי!אני לא מהבלובסטיות כאן ... אין לי המלצה
אבל כן נתתי לייק לשאלה , שאפו גדול על סדר היום העמוס , אשת חיל את .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: