אם רק הורה אחד אזרח, אין דרך אחרתנסעתם איתם לארהב כדי לעשות אזרחות?
מאוד מאוד אינדוודואלי. בעיקרון, אם ההורים אזרחים ואחד מהם גר בארה"ב אפילו יום אחד, ניתן לאזרח מפה. הבעיה היא שההגדרה הזו נתונה לפרשנויות שונות. מה מבדיל בין מגורים לביקור? איך אפשר לגור יום אחד? ועודמישהו יודע אם אפשר לאזרח את הילדים כעת ולקבל עליהם?
(שתינו אזרחים)
מנסיון עם צ'קים שלהם, זה לוקח הרבה זמן ומגיע בדואר רגיל לגמרי במעטפה לתיבהלגבי צקים שנשלחו לארץ , מישהו קיבל?
גם אם אין חשבון בנק/SSN?אלא יכול להגיש בקשה לקבלת המענק
יש לך סוסיאל סקיורטי נאמבר? Ssn?@לילי 1 אני רואה שאת מבינה בזה...
תכלס- אם לא דיווחתי הכנסות אף פעם
מה אני צריכה לעשות כדי לקבל את המענק?
כןיש לך סוסיאל סקיורטי נאמבר? Ssn?
אם כן, כנסי לאתר של הirs, יש שם הדרכה ממש ברורה
פעם ראשונה שאני שומע על זה, אני באופן אישי הייתי בארה"ב קרוב לשנתיים, כאשר אני אזרח מגיל דרך ההורים.בעיקרון, אם ההורים אזרחים ואחד מהם גר בארה"ב אפילו יום אחד, ניתן לאזרח מפה.
.תגידי,
זה פרוצדורה לפתוח חשבון בנק אמריקאי?
כמו שכתבתי, זה מורכב. ונראה לי שהמגורים צריכים להיות עד גיל מסוים, אני כבר לא זוכרת את הפרטים.פעם ראשונה שאני שומע על זה, אני באופן אישי הייתי בארה"ב קרוב לשנתיים, כאשר אני אזרח מגיל דרך ההורים.
וככה כל המשפחה שלי, וכולנו היינו צריכים לטוס (או כך חשבנו לפחות) כדי לאזרח את הילדים.
בזמנו בדקתי את זה לעומק, והיה צריך 5 שנים של מגורים (או שנתיים מעל גיל 18).כמו שכתבתי, זה מורכב. ונראה לי שהמגורים צריכים להיות עד גיל מסוים, אני כבר לא זוכרת את הפרטים.
מכירה אנשים שאיזרחו מכח החוק הזה בוודאות
גמני מעונינתהאם אתם מכירים מישהו שיכול לעזור לי בזה אפילו בתשלום ?
אין לי כח להכנס לפרטי פרטים האלו. ואולי השתנה בשנים האחרונות? בוודאות בלי ספק זוג שלא ביקר בארה"ב אחרי גיל שנה (וגם לא נולד בארה"ב) איזרחו מפה. הילד האחרון אוזרח לפני שנתייםבזמנו בדקתי את זה לעומק, והיה צריך 5 שנים של מגורים (או שנתיים מעל גיל 18).
וואו הייתי מאוד שמח אם תוכלי לעזור לי אם זה, כי אם זה נכון אני יאזרח עוד ילדים שאני לא עושה בגלל ההוצאות הכספיות של הטיסה וכו'.אין לי כח להכנס לפרטי פרטים האלו. ואולי השתנה בשנים האחרונות? בוודאות בלי ספק זוג שלא ביקר בארה"ב אחרי גיל שנה (וגם לא נולד בארה"ב) איזרחו מפה. הילד האחרון אוזרח לפני שנתיים
כן יכול לקבל את המענק, אמור לקבל 1200$ על עצמו.יצאתי מבולבלת
אברך כולל-ללא הכנסות נוספות,
שהוא אזרח,
יש לו SSC (אשתו והילדים לא אזרחים)
מעולם לא הגיש דוח בארה"ב
ואין לו חשבון בנק אמריקאי
יכול לקבל את המענק?
וא"כ מה הוא צריך לעשות בשביל זה?
יש מישהו שעוזר במילוי הטופס?כן יכול לקבל את המענק, אמור לקבל 1200$ על עצמו.
לא חייב בדיווח, ויש טופס שממלאים אונליין -
Non-Filers: Enter Payment Info Here Tool Is Closed | Internal Revenue Service
Steps to get the Economic Impact (stimulus) Payments if you haven't filed a tax return, and aren't receiving Social Security, SS Disability Income or Railroad Retirement benefits.www.irs.gov
אשמח לקבל את הפל' של רבינוביץאני עשיתי דרך אחד רבינוביץ מביתר. מכיון שיש לי חשבון בנק בארה"ב קיבלתי כבר את הכסף בחשבון הבנק!
למי שאין חשבון בנק יקבל שיק בדואר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: