לאזרח זה תהליך ארוך קצת נראה לי...מישהו יודע אם אפשר לאזרח את הילדים כעת ולקבל עליהם?
(שתינו אזרחים)
שני המקרים האלה זכאים למענק. העניין הוא שאין להם את המידע המעודכן עלייך, אז זה יקשה על קבלת הכסף.מי שהגיש דוחות עד לשנת 2017 (לדוגמא) וטרם הגיש את דוחות האחרונים של 2018- 2019 גם זכאי למענק?
מי שיש לו אזרחות ארה''ב ובפועל לא עבד בתלוש בשנה האחרונה (למיטב ידיעתי צריך עדיין להגיש דוחות ) האם יש לו קשר למענק הזה?
אני קיבלתי לפני שבוע הודעה שיופקד ב-15 - אתמוליש מישהו שכבר קיבל את המענק ?
כן. ב"ה נכנס לחשבון הבנק אתמול או היום.יש מישהו שכבר קיבל את המענק ?
אשמח לפרטים על רבינוביץאני עשיתי דרך אחד רבינוביץ מביתר. מכיון שיש לי חשבון בנק בארה"ב קיבלתי כבר את הכסף בחשבון הבנק!
למי שאין חשבון בנק יקבל שיק בדואר.
יש חדש ?אני אזרחית ארה"ב
בעלי והילדים לא
בדקתי וזה אפשרי לקבל את המענק אי עדיין בודקת עם מי כדיי להסתייע בזה
אעדכן כשיהיה לי מידע
בניגוד למה שנאמר, במשפחה בה רק הורה אחד אמריקאי, הילדים כן מקבלים לי נכנס היום
תגידי,בניגוד למה שנאמר, במשפחה בה רק הורה אחד אמריקאי, הילדים כן מקבלים
לי נכנס היום
אני בררתי את זהמישהו יודע אם אפשר לאזרח את הילדים כעת ולקבל עליהם?
(שתינו אזרחים)
נסעתם איתם לארהב כדי לעשות אזרחות?בניגוד למה שנאמר, במשפחה בה רק הורה אחד אמריקאי, הילדים כן מקבלים
לי נכנס היום
מלגת כולל לא חייבת במס. לכן היא גם לא צריכה להיות מחושבת כחלק מההכנסות.(כולל מלגות כוילל)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: