הגשתי בקשה לפני חודשיים וחצי.
קבלתי מיד מייל של מזל טוב וכו..שזה כנראה אושר.
ובסטטוס בבדיקה כתוב כל הזמן שאין אינפורמציה .
יש כאן מישהו שהגיש מזמן ולא קבל איזה עדכון בקשר לצק?
האם יש פעימה שנייה למענק נוסף?
אני קיבלתי רק שק אחד בשבלי ובשביל הילדים לא קיבלתי עדיין פוחדת אולי גנבו אותו מה אני אמורה לעשות? מישהו קיבל כאן שיק גם בעבור הילדים ויודעת מתי אני אמורה לקבל אותו?יש מישהו שלא קיבל את הצק ופנה לIRS וקיבל צק חדש?
לא מקבלים שיק נפרד עבור הילדים, הסכום כלול בתוך השיק של ההורים.אני קיבלתי רק שק אחד בשבלי ובשביל הילדים לא קיבלתי עדיין פוחדת אולי גנבו אותו מה אני אמורה לעשות? מישהו קיבל כאן שיק גם בעבור הילדים ויודעת מתי אני אמורה לקבל אותו?
חני25 עזרת לי מאוד עם המידע הזה ישר כח!!!לא מקבלים שיק נפרד עבור הילדים, הסכום כלול בתוך השיק של ההורים.
קרה תקלה שהרבה מאנשים שלא מדווחים כרגיל את ההכנסות השנתיות לא עודכן אצלם גם בעבור הילדים.
לפי מה שפורסם מדובר בכ-365,000 איש.
ה-IRS פירסמה שהם מנסים לתקן את הבעיה עד סוף החודש.
כל שנה זה חשבון בפני עצמואם אני מגישה דוח מס עבור 2019 זה אומר שמכאן והלאה אני חייבת לדווח כל שנה?
אבל אם אני מרוויחה יותר אבל אף פעם לא מדווחתכל שנה זה חשבון בפני עצמו
אם הרווחת פחות מהסכום של $12,200 לשנה (לזוג $24,400, לראש משק בית $18,350) אז אתם לא צריכים לדווח
אין קשר בין שנה אחד לשני
את עובדת כשכירה או כעצמאית?אבל אם אני מרוויחה יותר אבל אף פעם לא מדווחת
(אין לי בשביל מה, הילדים שלי ישראליים)
ורוצה לדווח על מנת לקבל את המענק - זה יכול לסבך אותי בעתיד??
את עובדת כשכירה או כעצמאית?
אם את עובדת כעצמאית, זה קצת בעייתי שאת לא מדווחת
אפשר שתיהן, אפשר אחת, ואפשר אף אחת לא.בשביל לקבל את המענק
אני מגישה דוח מס לשנת 2018? 2019?
שתיהם?
אחד מהשתיים?
משנה מה?
אשמח אם מישהו יוכל לענות בדחיפות...
לחכותמישהו יודע??
הגשתי 2018 כנשואים וביחד (בעלי לא אמריקאי)
הגשתי 2019 כנשואה שמגישה בנפרד - לפי הבנתי אני אמורה לקבל אבל כבר חודש זה לא מתעדכן באתר (קבלתי כבר כסף על מס שלילי)
יש מה לעשות?
מספר טלפון??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: