מעריך מאוד את המאמץ תודה רבה.אחרי חיפושים (גם אני עם נטפרי) מצאתי פה:
תלחץ על הVIEW IN BROWSER
אם תרצה העליתי את זה לכאן.
בדיוק הרגע קבלתי את הקובץ בפורום תוכנה חומרה ורשתות
-מהמשתמש גיחצי וכו'
מעריך מאוד את המאמץ תודה רבה.אחרי חיפושים (גם אני עם נטפרי) מצאתי פה:
תלחץ על הVIEW IN BROWSER
אני חיפשתי אתמול המון ולא מצאתי! (מצאתי דיווח על הבעיה מסיבות אחרות שלא עזרו לי) שאפו!!אחרי חיפושים (גם אני עם נטפרי) מצאתי פה:
תלחץ על הVIEW IN BROWSER
תודה על הפירגונים, אני לא חיפשתי את הפתרון של הבעיה, אלא חיפשתי מקור אחר להורדה של המסמך.אני חיפשתי אתמול המון ולא מצאתי! (מצאתי דיווח על הבעיה מסיבות אחרות שלא עזרו לי) שאפו!!
ניסיתי את מה שכתבת, ולהוריד את הסימון של 'תלוי' אבל.. באישור הסופי של התהליך המערכת כותבת שכבר הוגשה תביעה וא"א להגיש שוב.5746081
מעולם לאהאם הגשת פעם דו"ח בארה"ב??
הוא יכול להיות זכאי רק בתור נתמך, לא לבדאיך מקבלים על ילד שלהורים שלו אין אזרחות?
הילד נולד בארה"ב.
זה מה שמופיע לי אחרי שתיקנתי את הטעות
צפה בקובץ המצורף 670712
הטעות היא בסך הכל בכתובת , אין דרך לשנות את זה?
אם עדיין לא הסתדרתם.
מבדיקה עם ה-IRS, הם אומרים למלא טופס 8822, טופס שינוי כתובת, ולשלוח אליהם. רצ"ב.
עדיין לא ניסיתי, כך שלא יודע איך זה עובד.
בהצלחה
יש לך טלפונים של המחלקה לחידוש w7 שלחתי פספורט וזה עדיין לא חזר כבר חצי שנהאיזה מחלקה אתה מחפש, אני דיברתי עם כאלה שאחראים על וידוא זהות.
הטופס לחידוש הITIN ?יש לך טלפונים של המחלקה לחידוש w7 שלחתי פספורט וזה עדיין לא חזר כבר חצי שנה
היה לי רק מספר בשביל לקבל החזר, ולא אזרחות, לא זוכרת מה שמו, אולי כמו שכתבתהטופס לחידוש הITIN ?
היה לי רק מספר בשביל לקבל החזר, ולא אזרחות, לא זוכרת מה שמו, אולי כמו שכתבת
אפשרי באישי sf715609 שטרודל
מאיזה גיל של הילדים אפשר להגיש עבורם בנפרד, 17 או 18, מכיון ושלהורים יש עדיין בעיה שלא הגשנו את החזרי מס של 2018
לא בטוח (אני לא רו"ח) ככל הידוע לי גיל 17, אבל לפי הנתונים אין אפשרות מכיון שהם נחשבים כ'תלויים' בהורים.מאיזה גיל של הילדים אפשר להגיש עבורם בנפרד, 17 או 18, מכיון ושלהורים יש עדיין בעיה שלא הגשנו את החזרי מס של 2018
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: