כן.יש כאן מישהו שחייב בהגשה,
ומגיש דו''ח לבד?
כן.יש כאן מישהו שחייב בהגשה,
ומגיש דו''ח לבד?
איך אפשר ליצור קשר איתכם?
יכולים לברר יותר פרטים? מה הכוונה? למי לשלם? מאיפה הבנתם אתזה?@אדלי אחותי קיבלה בחשבון בנק אמריקאי
אבל צריכים לשלם קודם כל דולר אחד, לא יודע בדיוק למי כדאי לקבל את הכסף בחשבון הבנק.
ככה רואת החשבון שהגישה לי את הבקשה כתבה לי במייל.יכולים לברר יותר פרטים? מה הכוונה? למי לשלם? מאיפה הבנתם אתזה?
אנחנו גם רשמנו בנק אמריקאי ולא קיבלנו את הכסף
לכל אלו ששאלים על תיקון טעות.
בשעת מילוי הטופס היה עליכם לרשום קוד וכתובת מייל. נשלח לכתובת מייל אישור על קבלת הטופס ובמייל יש לינק למילוי עוד פעם אם יש טעות. אפשר לתקן רק אם יש הלינק והקוד הסודי. אחרי זה פשוט למלא עוד פעם עם התיקונים.
ילד שאין לו מספר סושל סקיוריטי לא יכול לקבל ה$500
להגשת הדו"ח לבעלי אזרחות כולל סושל סקיוריטי לאלו שצריכים עזרה (ללא תשלום)5746081 שטרודל והסיומת הרגיל
כעקרון הם התחילו לחזור (שלב 1 מתוך 3).האם יש כבר מענה שם במשרדים הממשלתים שם? יש לי תקוע פספורט בשביל לעשות v7
שלחנו את הפספורט לשם, אז כנראה שזה שם, כבר 4 חודשים, מה הכוונה שלב 1, יש מענה טלפוני בשרדי או אר אס?כעקרון הם התחילו לחזור (שלב 1 מתוך 3).
אתם צריכים קשר עם השגרירות פה בארץ או עם המחלקה בארה"ב.
אם שם אז תנסו עם המספרים כאן:
Contact U.S. Passports
Information on how to contact the U.S. passport office if you have questions, need to make an appointment, or give us feedback about your experience applying for a passport.travel.state.gov
1. הכוונה בשלב 1 הייתה, שיש להם תכנית פתיחה בשלבים בגלל הקורונה, והם התחילו עם שלב 1 שבוע שעבר.שלחנו את הפספורט לשם, אז כנראה שזה שם, כבר 4 חודשים, מה הכוונה שלב 1, יש מענה טלפוני בשרדי או אר אס?
אפשרי לקבל טלפונים שלהם, עדכנים של או אר אס1. הכוונה בשלב 1 הייתה, שיש להם תכנית פתיחה בשלבים בגלל הקורונה, והם התחילו עם שלב 1 שבוע שעבר.
2. IRS זה משהו אחר לגמרי, ואכן יש להם מענה, אני אישית דיברתי אתם כבר לפני שבועיים בטלפון.
איזה מחלקה אתה מחפש, אני דיברתי עם כאלה שאחראים על וידוא זהות.אפשרי לקבל טלפונים שלהם, עדכנים של או אר אס
הוא בטח ניסה עם forms freefilefilabble כי זה הכי קל והגיוני אבל אכן יש שם באג שא"א להוסיף הערות וכתושב חול הכתובת מגיעה בהערה(או משהו דומה, לא ניסיתי כבר כמה שנים)רציתי לשאול,
כל שנה אבא שלי ממלא לי את הטפסים, ואני שולח אותם ידנית, וששאלתי אותו מדוע לא לעשות זאת דרך מילוי אוטומטי באתר, הוא אמר שהוא ניסה לפני כמה שנים כמה פעמים, אבל כל פעם דרשו מידע שרלוונטי וניתן לרשמו רק מי שגר ממש בארה"ב, האם ניתקלתם בבעיה מעין זו ???
תודה רבה !
(וכן האם אתם שולחים בדואר, או שיש דרך כלשהיא לעשות זאת ONLINE?)
מאיפה הוצאת את האישור הזה?
תכנסי שוב לטופס עם השם משתמש והסיסמא ותוכלי לראות מה סימנתמאיפה הוצאת את האישור הזה?
אני ממש רוצה לבדוק אם סימנתי או לא
לא זוכרת...
איך אפשר להגיע לזה?
אחרי חיפושים (גם אני עם נטפרי) מצאתי פה:אודה מאוד אם מישהו יכול בבקשה להעלות את הטופס הזה (PDF) מאתר הIRS?
טופס 14653
אני משער שזה לא נפתח לי בגלל נטפרי כי זה קובץ מאובטח, אבל יתכן שזה קשור לתאימות של תוכנת הPDF (אם כי עדכנתי לגירסא האחרונה)
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: