בלת"ק
איך אפשר לשחזר כרטיס SSN יש לי את המספר אבל לא את הכרטיס
@אם אין אני לי חזרתי לעדכן:עכשיו אנחנו מנסים דרך אחרת, אם יעבוד אני אשתף בפרטים.
לקראת סוף 2021 פורסמה הצעת החוק לרפורמת מס על ידי הקונגרס. חלק מן הצעת החוק כללה סעיף שעבור השנים 2023-2025 רק מי שתושב ארה"ב (על פי ההגדרה מי שגר בארה"ב מעל 6 חודשים במהלך שנת המס), יהיה זכאי להחזר מס עבור ילדים.יש לו קישור למידע הזה?
כי ברשת אין כלום
מה שאני הבנתי שזה מדבר על המענק קורונה לכל ילד שמחלקים בחצי שנה (בערך) האחרונה ושמאושר עד 2025 כרגע.לקראת סוף 2021 פורסמה הצעת החוק לרפורמת מס על ידי הקונגרס. חלק מן הצעת החוק כללה סעיף שעבור השנים 2023-2025 רק מי שתושב ארה"ב (על פי ההגדרה מי שגר בארה"ב מעל 6 חודשים במהלך שנת המס), יהיה זכאי להחזר מס עבור ילדים.
כרגע הצעת החוק הזאת עדיין בשלבים של תיקונים ודיונים, אז לא ניתן לדעת מה יקרה עם זה. עבור שנת 2021 (וכנראה עבור 2022) עדיין תושבי חוץ יוכלו לקבל עד $1,400 עבור כל ילד מזכה.
מה זה?המענק קורונה לכל ילד שמחלקים בחצי שנה (בערך) האחרונה ושמאושר עד 2025
לפי המתורגמן סה 1400מה שאני הבנתי שזה מדבר על המענק קורונה לכל ילד שמחלקים בחצי שנה (בערך) האחרונה ושמאושר עד 2025 כרגע.
ולא על ההחזר מס הרגיל.
לא קשור למי שגר בישראלימה זה?
לפי המתורגמן סה 1400
חלק מן הצעת החוק כללה סעיף שעבור השנים 2023-2025 רק מי שתושב ארה"ב (על פי ההגדרה מי שגר בארה"ב מעל 6 חודשים במהלך שנת המס), יהיה זכאי להחזר מס עבור ילדים.
התכוונתי ל1400 דולר של החזר מס עבור ילדים שמי שלא תושב ארה"ב לא יהיה זכאי,וזה לא מה שהתכוונת?
שואלת שוב יותר מפורטקופצת על האשכול
יש לנו זימון לאזרחות בסוף מרץ
משהו יודע עם קיצרו את חובת הבידוד
כדי להגיע למשרדים ממשלתיים?
לפני חודשיים שלחתי מפה בארץ עם FEDEX ישירות למשרד של הSS בברוקליןלמעשה, אני מעונין להנפיק מספר SSN לבת שלי.
יש לי אח שגר בארה"ב, והוא מעונין לעזור לי בלשלוח את הטפסים בדואר רשום.
מישהו יודע לעדכן במדיוק, מה אני צריך לשלוח לו, ואיזה טופס צריך למלאות.
תודה מראש.
מצוין, בדיוק אחד כמוך אני מחפשלפני חודשיים שלחתי מפה בארץ עם FEDEX ישירות למשרד של הSS בברוקלין
ועל הטופס כתבתי את הכתובות של אח שלי שגר במונסי, ותוך 3 שבועות היה לי את הSSN
מציעה לך לפתוח אשכול אחר עם השאלה הזו, או אולי יש אשכול בנושא הזה.שואלת שוב יותר מפורט
משהו יודע עם יש חובת בידוד של 12 יום
כדי להגיע לעשות אזרחות במשרד ההגירה בניו גרזי
לא רוצים להיתקע עם 2 שבתות
אשמח למידע
שלחתי את התעודת אזרחות שקיבלתי כשעשיתי את האזרחות בארה"ב,מצוין, בדיוק אחד כמוך אני מחפש
אשמח מאד לדעת מה הכנסת לתוך המעטפה,
ומה הכתובת שאליה שלחת?
תודה
מעטפה לחזרה לSSN לא הכנסת?שלחתי את התעודת אזרחות שקיבלתי כשעשיתי את האזרחות בארה"ב,
אם עשית את האזרחות פה בארץ, תשלח את הCRBA במקום , בנוספ שלחתי את התעודת לידה דו לשוני ואת הדרכון הישראלי(כי עדיין לא עשיתי אמריקאי עבורם) ואת הטופס שצירפתי פה:
הכתובות לשלוח את המעטפה:
לא לשכוח לחתום על הטופס!
- 154Pierrepont Street, Sixth Floor, Brooklyn, NY 11201
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: