מעטפה לחזרה לא שלחתי, ודרכון להורה שכחתי לכתוב שכן שלחתימעטפה לחזרה לSSN לא הכנסת?
דרכון של הורה?
מעטפה לחזרה לא שלחתי, ודרכון להורה שכחתי לכתוב שכן שלחתימעטפה לחזרה לSSN לא הכנסת?
דרכון של הורה?
חצי שנה...אשמח לעזרה מהמבינים.
אני הייתי בשגרירות בירושלים לצורך הנפקת SSN פעם ראשונה בעבורי (מעל גיל 18 אם זה משנה).
הייתי שם באוקטובר, זה אומר לפני 3 חודשים.
הכתובת ששמתי היא הכתובת שלי בארץ.
מישהו יודע לומר לי מה הצפי לקבל את ה SSN? מישהו שהזמין בזמן האחרון?
והחזירו לך את המסמכים המקורים?מעטפה לחזרה לא שלחתי, ודרכון להורה שכחתי לכתוב שכן שלחתי
כן, אחרי שבועיים בערך קיבלתי בחזרה את המסמכים המקורים עם UPS,והחזירו לך את המסמכים המקורים?
ומי שילם על UPS?כן, אחרי שבועיים בערך קיבלתי בחזרה את המסמכים המקורים עם UPS,
ואחרי שבוע נוסף קיבלתי אצ הSSC עם דואר רגיל
הקונסוליה.ומי שילם על UPS?
אני שואל בשביל להבין
אני באמצע למלאות את הטופסלפני חודשיים שלחתי מפה בארץ עם FEDEX ישירות למשרד של הSS בברוקלין
ועל הטופס כתבתי את הכתובות של אח שלי שגר במונסי, ותוך 3 שבועות היה לי את הSSN
אני מלאתי את הכתובת של קרובי המשפחה שם,אני באמצע למלאות את הטופס
אשמח לדעת אם מלאת את הכתובת של אחיך בתוך הטופס , איפה שכתוב mailing address?
וכן אם כתבת את השם והמשפחה של אחיך,?
תודה רבה
תור לאזרחות או לויזה?...??אנחנו מחכים לתור לאזרחות כבר חודשיים והבנתי שיש אנשי מקצוע שנותנים תור תוך כמה שבועות. מישהו מכיר טריקים איך להקדים את הראיון?
שמחה-052-7147617תור לאזרחות או לויזה?...??
מכירים דרך להשיג תור לויזה כמה שיותר מהר???
ברכי ריבקין- 0546761181אנחנו מחכים לתור לאזרחות כבר חודשיים והבנתי שיש אנשי מקצוע שנותנים תור תוך כמה שבועות. מישהו מכיר טריקים איך להקדים את הראיון?
אני יודעת רק את התשובה לג. (כי הילדים שלי מקבלים אזרחות בלי לטוס).תור לאזרחות בנוי ג'רסי:
א. יש שם תור לSSN באזור שיאשרו את זה בקלות (כמובן עם כתובת בארה"ב לשליחת הכרטיסים) מיד לאחר האזרחות?
ב. מה הכללים בנ.י. לגבי משרד SSN?
ג. במקרה ולא עושים שם ורק בהמשך - האם כשאין מספר SSN מפסידים את שנת המס של אותה שנה? אם המספר מגיע לדוגמא תחילת שנה הבאה
2. בויזה שעושים אונליין לילדים - לא להזכיר מילה על התור לאזרחות? (ואם לא - זה לא חשוד להם משפחה שנוסעת שאחד ההורים אזרח?)
א. עשינו בברוקלין, כמה פעמים, עבר בקלות רבה (בלי להמתין 10 ימים).תור לאזרחות בנוי ג'רסי:
א. יש שם תור לSSN באזור שיאשרו את זה בקלות (כמובן עם כתובת בארה"ב לשליחת הכרטיסים) מיד לאחר האזרחות?
ב. מה הכללים בנ.י. לגבי משרד SSN?
ג. במקרה ולא עושים שם ורק בהמשך - האם כשאין מספר SSN מפסידים את שנת המס של אותה שנה? אם המספר מגיע לדוגמא תחילת שנה הבאה
2. בויזה שעושים אונליין לילדים - לא להזכיר מילה על התור לאזרחות? (ואם לא - זה לא חשוד להם משפחה שנוסעת שאחד ההורים אזרח?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: