לומד ומתלמד
משתמש רשום
אתם מתכונים לתור במשרד לאזרחות עבור הילדים או תור אחר האזרחות להשגת מספר ssn?
קבלתם את המספרים יחד עם הדרכונים והתעודות אזרחות?כן בארץ
בקורנה
ממש לאחרונה עכשיו - שלחנו לקונסוליה בדואר שליחים שמנו מעטפה בפנים מבויילת בערך המתאים, והם בחרו להחזיר גם בדואר שליחים (שאנחנו כמובן התבקשנו לשלם אותו) כי יש שם גם דרכונים תעודות אזרחות - זה חומר יקר מידי בשביל לאבד אותם בתהום הנשיה של דואר ישראל
אם השאלה היתה מכוונת אלי,אתם מתכונים לתור במשרד לאזרחות עבור הילדים או תור אחר האזרחות להשגת מספר ssn?
התחדש לך משהו בענין?לכן אני שואל אם משהו ניסה להוציא לאחרונה SSN בניו ג'רזי ואיפה נתנו לו?
לצערי לא, אני כנראה ישלח את הטפסים לשגרירותהתחדש לך משהו בענין?
עשיתם את זה לאחרונה?קובעים תור בטלפון, ומגיעים עם המסמכים שמפורטים באתר של SSA
הם מצלמים את המסמכים ומחזירים את המקור, ואמורים תוך שבועיים לשלוח כרטיס SS לכתובת שנותנים להם- בניו יורק.
לא בטוח שאפשר לעשות את זה עבור מישהו אחר. (רק הורים, בדיעבד סבא/סבתא עבור נכד)
נראה לי שיש תורים זמינים בערך לעוד שבוע.
עשיתם את זה לאחרונה?
אם כן נשמח לשמוע איך זה הלך
מה כלול בטפסים שצריך להביא?
הם עונים בטלפון בקלות?
אנחנו לא עשינו את זה
אבל שמעתי מכאלו שעשו לאחרונה וקיבלו
שלחו את המסמכים כמו שכתוב באתר, ומילאו בטופס כתובת בארה"ב
אשמח למידע הם אאם שלחו ישר מהארץ? (ונתנו כתובות בחו"ל)
או ששלחו לשם ומישהו שלח להם את זה
ב. מה הם עשו עם מעטפות מבויילות בשביל שיחזירו להם את המסמכים
חשוב לי מאוד המידע ולא ע"פ השמועה
אשמח מאוד אם תבררי זאת
אין לי דרך לברר
את המסמכים הם מחזירים לכתובת שנותנים בארה"ב.
בקיצור לא ממליץ לעשות את זה, עד שאתה לא שמע מישהו איך הוא עושה את זה בפרטותזה הבנתי, רק שבארץ צריך לתת להם מעטפה מבויילות, ורציתי לדעת איך עשים את זה בחו"ל,
עכ"פ תודה
אשמח אם יש כאן משהו שיודע איך זה עובד ומכיר באופן אישי משהו שעשה את זה
ניסינו לעשות את זה ע"י שליחת קרוב משפחה למשרד הנ"ל כמו שפרטתי, אבל שכחנו פרט אחד- הדרכונים לא היו חתומים@אוריגמי אם תוכלו להתייחס שאלות שלי
תודה
תודה ענקית על התשובהניסינו לעשות את זה ע"י שליחת קרוב משפחה למשרד הנ"ל כמו שפרטתי, אבל שכחנו פרט אחד- הדרכונים לא היו חתומים
הפקיד אמר שאם לא הנקודה הזו, זה היה עובר חלק. הוא היה מצלם את המסמכים המקוריים ומחזיר לנו את זה ביד, ושולח את הצילומים למשרד הראשי, שם מנפיקים כרטיס ושולחים לכתובת הכתובה בטופס (בניו יורק) תוך שבועיים.
עכשיו אנחנו מנסים דרך אחרת, אם יעבוד אני אשתף בפרטים.
אם יש לכם מישהו שם שיכול לקבוע תור טלפונית, ולגשת פיזית למשרדים (אפילו שקלנו לטוס במיוחד זה שווה כלכלית)
אז רשימת המסמכים מופיעה פה:
Learn what documents you will need to get a Social Security Card | SSA
Learn what documents you will need to get a Social Security Cardwww.ssa.gov
יש מקום למטה לחתום,תודה ענקית על התשובה
רק לא הבנתי מה זה 'הדרכונים לא היו חתומים' כביכול לא הופיע שאתם ההורים באמריקה ?
אנחנו נוסעים עוד חודש האם נוכל להזמין תור טלפונית ולהגיע לשם פיזית?
צודק, טעות שלי@הלומד מפרוג לא מדויק מה שהבאת מ@אוריגמי
אני שאלתי על להזמין תור טלפונית ולהגיע פיזית ואתה ציטטת הודעה שמדברת על שליחת מסמכים בדואר
@אוריגמי אם תוכלו להתייחס שאלות שלי
תודה
בעמוד הצמוד לתמונה יש מקום לחתום. הדרכונים לא תקפים בלי החתימה.רק לא הבנתי מה זה 'הדרכונים לא היו חתומים' כביכול לא הופיע שאתם ההורים באמריקה ?
לא רואה סיבה שלאאנחנו נוסעים עוד חודש האם נוכל להזמין תור טלפונית ולהגיע לשם פיזית?
עשו קצת פרצוף, אבל הסכימו.מענין אני יודע שלא יסכימו לקבל דרכונים מקרב משפחה, רק ע"י בן אדם,
זה אומר שאם אני נוסע לעשות אזרחות רק אחרי שיהיה לי את התעודת אזרחות אני יוכל לקבוע תור? או שאפשר לקבוע תור גם לפני שיש לי תעודת אזרחות?שאני יתקשר אחרי שיש לי את התעעודת אזרחות
לי אמרו בטלפון רק אחרי שאני מקבל את אזרחות, שם של ילד ושם של הורה שהוא אזרח וSSN שלו,זה אומר שאם אני נוסע לעשות אזרחות רק אחרי שיהיה לי את התעודת אזרחות אני יוכל לקבוע תור? או שאפשר לקבוע תור גם לפני שיש לי תעודת אזרחות?
וחוצ"מ כשאני מזמין תור איזה פרטים אני צריך לתת על עצמי? (שם, מספר דרכון, מספר SSN)
תודה לכם צדיקים!
ככה אמרו לנו לשים מעטפה מבוילת - לא השתמשו בה בתכל'סקבלתם את המספרים יחד עם הדרכונים והתעודות אזרחות?
מתלבטת אם לשלוח להם הכל שוב וזהו...
את הדרכונים והתעודות אזרחות קבלנו חזרה בדואר שליחים (כמובן ששלמנו).
לא זוכרת ששמנו שם מעטפה מבויילת... בשביל מה היא אמורה להיות? בשביל המשלוח לחו''ל של הבקשה?
הגיע מארה''ב בדואר במעטפה רגילה? או בדואר שליחים?קבלנו בדואר מארה"ב (לא מהקנוסליה כאן) את המס'
הכל טוב שום חפירההגיע מארה''ב בדואר במעטפה רגילה? או בדואר שליחים?
סליחה שאני חופרת אבל מנסה לחשוב מה עושים עם המספרים האלה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: