כמובן שהוא יעשה בדיקת קורונה וייצא רק אם הוא לא חולה.לא יודעת לענות על השאלה שבכותרת
אבל רק היום פורסם על משפחה שחזרה מחו"ל והפרה בידוד והדביקה כמה מבוגרים וכמה ילדים בווריאנט מצ'ילה
ווריאנט שלא היה בארץ עד היום...
אז רק חרדים הם לא מחייבים לענוד את זה? או שבגלל זה הם לא מפעילים את זה בארץ בכלל?יש אם זה בעיה בשבת אז לחרדים זה לא ישים
מאחת הבודדות האלה לצערי...מאיפה הוא מגיע? למיטב ידיעתי מרוב המדינות לא חייבים בידוד, רק מכמה בודדות.
אם בשדה תעופה לא אמרו לו על זה דבר- אני מניחה שהאכיפה לא רצינית בכלל.גם אני אשמח לשמוע ממקור ראשון
קרוב משפחתי חוזר השבוע מדרום אפריקה ובעיתונות כתוב שצריך בידוד
מהו? מי יודע??
עדיין לא הגיע..אם בשדה תעופה לא אמרו לו על זה דבר- אני מניחה שהאכיפה לא רצינית בכלל.
לא מבין מה שואלים פה?
אם הוא לא צריך להגיע לארץ שלא יגיע.
ואם הוא כן צריך, אז שיקחו בחשבון בידוד קשוח של 14/10 יום מה שיהיה, כולל מלונית או אזיק או משהו אחר.
איך מישהו יכול לקחת על עצמו אחריות של 0.0000000001% שהוא יצא מהבידוד באופן לא חוקי ומישהו ייפגע בגללו?
כמובן שהוא יעשה בדיקת קורונה וייצא רק אם הוא לא חולה.
הוא, אגב, מחלים עם בדיקה סרולוגית.
אם הטיסה תבוטל תקבלו החזר מחברת התעופה.למי אני צריכה לפנות כדי לקבל החזר?
המדינה מחליטה כך שרירותית לבטל כניסה של ישראלים לאוקראינה ולא מפצה את מי שקנה כבר כרטיסים לשם?
הטיסה לא תבוטל כי יש שטסים בה כקונקשיין למדינה שלישית ויש חריגים שיוצאים לשם לצרכים חיוניים.אם הטיסה תבוטל תקבלו החזר מחברת התעופה.
לא חשבתם שדבר כזה עלול לקרות? הקורונה לא התחילה אתמול...
את יכולה לבדוק אם יש לך ביטוח, או אם אפשר לשנות/ לדחות את הכרטיס.הטיסה לא תבוטל כי יש שטסים בה כקונקשיין למדינה שלישית ויש חריגים שיוצאים לשם לצרכים חיוניים.
ובכל זאת אני רוצה לקבל החזר כספי.
לא. לא חשבתי שזה עלול לקרות.
מנסיון של 2 קרובי משפחה. סיימו בידוד לפני שבוע
(לומדים בארץ, גרים בחו"ל, תושבי ישראל)
אחד בעיר לא חרדית- 2 שוטרים באו כל יום לבדוק
14 יום....
השני היה בירושלים-
לא זכה לביקורים....
כנראה תלוי בכוח אדם ותיעדוף של כל עיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: