התייעצות אושר עד או שערי רווחה

MRF

משתמש מקצוען
שפע ברכת ה' מביא שפע גדול לכיס שלו חוץ מכמה מוצרים שבאו לבלבל אותך המחירים גבוהים גבוהים
לדוג גבצ ב35 במקום 29
זה נשמע מעניין, צריך לבדוק. (האם יש הבדל בין הסניפים)

האם שפע ברכת ה' וזול ובגדול, ומעיין 2000 יותר זולים מיש?
רבותי,
פחות קשור לנושא, אבל...
שערי רווחה משתדל להעסיק עובדים יהודים שומרי תומ"צ בלבד...
יפה אבל שקונים למשפחה ברוכה מעדיפים לתת לילדים יותר פירות וירקות מאשר לפרנס יהודים
אפשר לתת צדקה אם יש אפשרות
נכון מאד!
כשאנחנו נמצאים בגב"ש ויש שם מבצע, אנחנו קונים שם, כי כנראה בק"ס לא יהיה את המבצע הזה...

איפה שיש ל"יש" מתחרים, הם עושים מבצעים שווים, אבל לדוג' בק"ס אין להם מתחרים. כולם יותר יקרים מהם.
והמצב הזה עגום במיוחד, כי לדוג' בירושלים בין הרשתות הגדולות מלבד "ברכל טוב בום טראח ברח" הם הרשת היקרה ביותר.
מבירור.
ברור כנפש יש לו מבצעים או מוצרים שאין בגבש אבל בכללי כן אותם מחירים
אני שמעתי מאחד העובדים הבכירים שאושר עד סניף שמגר הוא הסניף הכי יקר בארץ.....
נראה לי שאמריקאים אשמים בזה.........
אין להם הבדל כמה עולה, זה בכלל לא בראש שלהם ואלו הקליינטים שלהם והם מנצלים את זה עד הסוף של הסוף
לדעתי צריך לעשות חרם ציבורי לדוג' אם מלפפון עבר את ה5 שקל אסור לקנות אותו
כל עוד ימשיכו לקנות ללא גבול ימשיכו להעלות מחירים
ת"א 6.9 - לקחתי 8 תא יצא לי 17 שקל לעומת 3.40 ביש חסד
את חבילת הפופקורן הקטינו כדי להרוויח עוד כמה אגורות
חסה כרוב? חבילות פצפוניות בכפול מחיר
שאר החנות במחירים דומים ליש חסד ויש יותר מבחר עופות בשערי רווחה כך שהצליחו בתוכנית שלהם
הולכים בשביל הדברים הזולים ואז מוציאים גם על היקרים או שמתאמצים ללכת לשניהם

בעל נסיון

משתמש חדש
בגדול, אין הבדל משמעותי, [בטיטולים ראיתי הבדל משמעותי לטובת אושר עד] אבל צריך להתייחס גם לחווית הקניה, למשל המכשיר המסופון לקניה עצמית הרבה יותר נוח באושר עד, גם בעידכון כמות, גם בביטול מוצר, וגם למצוא בסוף עמדה פנויה לתשלום וכמעט תמיד צריך את עזרת האחראי...

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
בגדול, אין הבדל משמעותי, [בטיטולים ראיתי הבדל משמעותי לטובת אושר עד] אבל צריך להתייחס גם לחווית הקניה, למשל המכשיר המסופון לקניה עצמית הרבה יותר נוח באושר עד, גם בעידכון כמות, גם בביטול מוצר, וגם למצוא בסוף עמדה פנויה לתשלום וכמעט תמיד צריך את עזרת האחראי...
אני חסידה של אושר עד אבל דווקא בקטע הזה יש עשו משהו נכון.
לא צריך להתעסק במהלך הקנייה ובסוף יש קופות נוחות ובלי בלבולי מח. אם צריך לבטל האחראי די זמין.
באושר עד התהליך כ"כ מעצבן שאני מעדיפה לעמוד בקופות הרגילות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה