מצטרף לשאלה??למשהו יש מידע היכן ניתן לקנות תווי קניה של שערי רווחה ואושר עד?
תודה רבה
רק לציין שמחירי הירקות מטורפים בשניהם עכשיו וביש חסד מחירים שפויים הרבה יותר
אכן זה זכיין1. זה נכון ששערי רווחה זה שייך לשופרסל כמו יש חסד?
בד"כ כן2. יש חסד יותר יקרים משערי רווחה?
לא3. ביש חסד יש הבדל במחירים בין סניף לסיף ועיר לעיר?
למשהו יש מידע היכן ניתן לקנות תווי קניה של שערי רווחה ואושר עד?
תודה רבה
יש בישיבת מיר במרכזי בקומת כניסה כל יום בצהרים אם אני לא טועה זה מ13:30 עד 14:00מצטרף לשאלה??
דווקא כן.3. ביש חסד יש הבדל במחירים בין סניף לסניף ועיר לעיר?
לא
אני שמעתי מאחד העובדים הבכירים שאושר עד סניף שמגר הוא הסניף הכי יקר בארץ.....כמדומני שיש פער במחירים בין סניפי אושר עד בירושלים שאני מכיר [גב"ש ושמגר] לטובת גב"ש כמובן..
באושר עד המחירים בנדנדה תמידית.. [רד עלה עלה ורד מלמעלה עד למטה] כך שקשה להשוות..
מוזר כי לי ידוע שספק שולח לרשת ברקודדווקא כן.
אחותי הולכת כל שבוע ליש בגב"ש ובכנפ"ש, ויש שם הבדלי מחירים.
מהסיבה הפשוטה שבאזור של כנפ"ש יש גם את רמי לוי ואושר עד, ולכן שם יש להם ענין לעשות מחירים יותר זולים.
אך בגב"ש לעומת זאת יש רק מכולות יקרות, כך שאין להם שם תחרות...
אגב, כבר ראינו הבדלים גם בין יש בגב"ש ליש בק"ס.
בבירור יש הבדל בפרסומים על מבצעים בין סניף לסניף, כך שלפעמים יהיה מבצע בסניף, ולא תדע על זה אלא אם היית בסניף אחר .מוזר כי לי ידוע שספק שולח לרשת ברקוד
והם פותחים מחיר אחיד לכל הרשת
אבל יכול להיות שזה רק למוצרי זכיין ככה
בל"נ אברר זאת מחר במשרדים שלהם
לכל מנהל סניף יש סמכות לעשות מבצעיםבבירור יש הבדל בפרסומים על מבצעים בין סניף לסניף, כך שלפעמים יהיה מבצע בסניף, ולא תדע על זה אלא אם היית בסניף אחר .
נכון כי לפעמים הקניין של הרשת לא מאשר את המוצר לכל הסניפים אלא רק לחלקקורה גם שיש מוצרים בסניף בודד או בחלק מהסניפים [ולא כי נגמר אלא כי מראש לא היה].
נכון מאד!בבירור יש הבדל בפרסומים על מבצעים בין סניף לסניף, כך שלפעמים יהיה מבצע בסניף, ולא תדע על זה אלא אם היית בסניף אחר .
קורה גם שיש מוצרים בסניף בודד או בחלק מהסניפים [ולא כי נגמר אלא כי מראש לא היה].
זה נשמע מעניין, צריך לבדוק. (האם יש הבדל בין הסניפים)נכון מאד!
כשאנחנו נמצאים בגב"ש ויש שם מבצע, אנחנו קונים שם, כי כנראה בק"ס לא יהיה את המבצע הזה...
איפה שיש ל"יש" מתחרים, הם עושים מבצעים שווים, אבל לדוג' בק"ס אין להם מתחרים. כולם יותר יקרים מהם.
והמצב הזה עגום במיוחד, כי לדוג' בירושלים בין הרשתות הגדולות מלבד "ברכל טוב בום טראח ברח" הם הרשת היקרה ביותר.
מבירור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: