דחוף תני את השם שלו.תעדכני פליז איזה חנות, נלך לקחת ממנו את כל החוברות ונשרוף אותן.
h6931393 ג'ימייל
דחוף תני את השם שלו.
r573113740 בגימייל
מתי מסתיים הדיון?נתניהו דן כעת ב'הסגר' על החרדים באשדוד
ראש הממשלה בנימין נתניהו צפוי להטיל הערב סגר על עוד אזורים בארץ, בהם הרובעים החרדיים באשדוד, בעקבות העלייה בתחלואת הקורונה בעיר - ובמקומות נוספים
אני צריכה את העגבניות ולא אבזבז אותן עלייך.לא הבנתי משהו.
מתכוננת לעגבניות.
למה רק ברובעים החרדים???
והאם סגירת האולמות כוללת גם את אלו שבעד הלום, האצולה וכאלה? או שזה הכיינה לעטרת צבי וכל שאר האולמות שהם רק בז'?
זה לא כולל אצולה? פרידמן וכד'.אשדוד – הגבלות על רובעים ג', ז' ו-ח': סגירת מוסדות חינוך ואיסור על התקהלות של מעל 10 אנשים.
זה לא נושא של מסכות כן או לא@חחח לא כ"כ מסכימה איתך.
באזור ז' יש הרבה יותר דמויות עם מסיכה.
באזורים י"א,י"ב, י"ג, י"ד, ט"ו, ב', ועוד, אין כמעט מסיכות.
אני חושבת שיותר מסגר יועיל לאכוף מסיכות (ולא אר לאמר שהאכיפה מוגברת, בלי זכר למשטרה)אני צריכה את העגבניות ולא אבזבז אותן עלייך.
אבל כן אומר את דעתי-סגר ברבעים החרדיים באשדוד מתבקש עכשיו לגמרי!! ומוטב מוקדם לפני שיהיה מאוחר מידי....
לא מדובר על הגבלות תנועה אלא רק על אכיפה של מסכות, תפילות בשטח פתוח וכן גם חתונות שעם כל הצער והכאב לב (ויש לי גיס שאמור להתחתן בקרוב...) הן מן הסתם אחד הגורמים הראשיים להדבקה.
לא הבנתי,אל תזרקו עלי עגבניות!!!
אבל... אנחנו אשמים במצב ההזוי שנוצר עם כל הסגרים בכך שאנחנו הולכים להבדק מדי מהר...
הגיע הזמן להפנים ולהבין שאף אחד פה לא דואג לבריאות שלנו וכו', זה ממש שקוף!!!
פורסם פה מכתב של הרב שמואל אליעזר שטרן מבני ברק
שאין ללכת להבדק כל זמן שאין 48 שעות של תסמינים...
וכמובן, שמי שיש לו תסמינים חייב להשאר בבית!!!
חכי, עוד לא עודכנוהתקשרתי ל106 ואמרו שאין הנחיות מיוחדות.
אפשר להבין מה הולך פה?
ההנחיה של הרב שטרן לא להיבדק לפני 48 שעות של תסמינים היא מפני שאם בודקים מוקדם מידי, הבדיקה עלולה לצאת שלילית, למרות שכן נדבקו בקורונה.פורסם פה מכתב של הרב שמואל אליעזר שטרן מבני ברק
שאין ללכת להבדק כל זמן שאין 48 שעות של תסמינים...
כפי שפורסם, יש הבדל עצום בין המאומתים שהיה בתקופה של פסח למאומתים שמוצאים עכשיולא הבנתי,
איך זה יוריד את כמות המאומתים?
זה לא קשור להנחיה של הרב שטרן לגבי הבדיקות.כפי שפורסם, יש הבדל עצום בין המאומתים שהיה בתקופה של פסח למאומתים שמוצאים עכשיו
בתקופה של פסח קרוב ל-80% מהמאומתים היה עם סיפטומים,
לעומת זאת עכשיו זה בדיוק הפוך קרוב ל-80% הם בלי סיפטומים,
וזה אומר שההתפרצות של עכשיו חלשה מאד,
אם היו בודקים בטירוף בתקופה של פסח כמו עכשיו בטוח היו מוצאים בכל יום אלפי נדבקים...
ההבדל הוא שאז היה מדיניות לבדוק רק מי שיש לו סיפטומים וכו', ועכשיו המדיניות השתנתה.
ולכן יש להמשיך במדיניות הזאת שכל מי שאין לו סיפטומים לא נבדק, ואז פתאום יצליחו להשטיח את העקומה של הגל השני, והכל על מקומו יבוא בשלום, והעיקר, שלא יוכלו לרדוף את החרדים...
אנחנו כבר קיבלנו בשמונה וחצי הודעה רשמית על סגירת המעוןהתקשרתי ל106 ואמרו שאין הנחיות מיוחדות.
אפשר להבין מה הולך פה?
כאן יש לכם את התשובה הברורה להתפרצות באשדודו-אגב, מכמות הבדיקות שמבצעים במכבי רשב"י, אני מבינה שמה שמחלקים-לוקחים.
אמר לי מישהו שהגיע לשם שהגיעה משפחה על כל טפיה ועולליה לבצע את הבדיקה "כי למה לא?"
אולי זה עוד נתון שמסביר את העליה הפתאומית?
לאלוקים הפתרונים
נכון מאוד!!כאן יש לכם את התשובה הברורה להתפרצות באשדוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: