מסתמן: ייסגרו מוסדות החינוך ובתי הכנסת ברבעים ג', ז', ח' | כאן דרום - אשדוד
www.kan-ashdod.co.il
אושרו ההגבלות שיוטלו על הרובעים ז', ח' ו-ג' מידית
ashdodnet.com
צודקת מאוד!!!!!נכנסתי השבוע לחנות ברובע ז',היו לפני בתור אנשים בלי מסכות,שאלתי את המוכר למה הוא מרשה בלי מסכה?,פתח עלי פה ואי ואי,שהכל שטויות ואין קורונה ו.ו.ו.ו.
תאמת הייתי המומה,הוא גם מחלק חוברות עם חומר שהכל שטויות ולא צריך מסכה,כאב לי לראות בן אדם משלנו שככה מדבר,רק שאלתי אותו שאני לא מבינה איך לא מקבל קנס,אמר לי שום קנס אני לא מקבל והכל בסדר גברתי זה סתם שפעת אין קורונה!
האנשים האלה עוברים על: "לא תרצח", "לא תעמוד על דם רעך", "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם", ועוד.הבעיה היא שאותם אנשים מאותן קהילות שקיבלו הוראה מרבותיהם "לא נבדקים לא נדבקים"
חסום לי. אפשר בקצרה מהם ההגבלות?מסתמן: ייסגרו מוסדות החינוך ובתי הכנסת ברבעים ג', ז', ח' | כאן דרום - אשדוד
***www.kan-ashdod.co.ilאושרו ההגבלות שיוטלו על הרובעים ז', ח' ו-ג' מידית
ashdodnet.com
כנ"לחסום לי. אפשר בקצרה מהם ההגבלות?
כןחסום לי. אפשר בקצרה מהם ההגבלות?
נכנסתי השבוע לחנות ברובע ז',היו לפני בתור אנשים בלי מסכות,שאלתי את המוכר למה הוא מרשה בלי מסכה?,פתח עלי פה ואי ואי,שהכל שטויות ואין קורונה ו.ו.ו.ו.
תאמת הייתי המומה,הוא גם מחלק חוברות עם חומר שהכל שטויות ולא צריך מסכה,כאב לי לראות בן אדם משלנו שככה מדבר,רק שאלתי אותו שאני לא מבינה איך לא מקבל קנס,אמר לי שום קנס אני לא מקבל והכל בסדר גברתי זה סתם שפעת אין קורונה!
מסתמן: ייסגרו מוסדות החינוך ובתי הכנסת ברבעים ג', ז', ח'
התפרצות הקורונה באשדוד: 75% מהנדבקים החדשים באשדוד באים משכונות חרדיות
התפשטות נגיף קורונה באשדוד: מסתמן שהחל ממחר ולמשך שבוע לפחות ייסגרו מוסדות החינוך ובתי הכנסת ברבעים ז', ג', ח'. בנוסף יתכן שתאסר התקהלות של מעל 10 בני אדם.
אחר הצהריים התקיימה ישיבה דחופה של ועדת משק לשעת חירום (מל"ח) באשדוד בעקבות המצב המדאיג.הערב צפויה הממשלה לדון בצעדים החדשים.ראש העירייה ד"ר יחיאל לסרי אמר בעקבות הצעדים הצפויים: "החלטה מחוייבת המציאות, נוכח שיעורי התחלואה בשבוע האחרון ברובעים המזרחיים. זוהי קריאת השכמה לכל העיר להפנים שהמגיפה עדיין איתנו בכל החומרה".
מסתמן: אלה ההגבלות שיוטלו על הרובעים ז', ח' ו-ג' החל ממחר
בהמשך לדיווח על המלצת משרד הבריאות להטיל הגבלות על רובעים באשדוד, מסתמן שבתי הכנסת, אולמות אירועים ומוסדות החינוך ייסגרו מיידית. בנוסף תוגבל התפילה לשטח פתוח במניין של עשרה. זה הזמן לחבק ולחזק את התושבים באזורים אלה, רובן ממשפחות ברוכות ילדים שעושים מאמץ כביר לשמור על יקיריהם
בהמשך לדיווח להטלת הגבלות על רובעים בעיר, מסתמן כי המלצת משרד הבריאות מתייחסת לסגירת בתי כנסת, מוסדות חינוך ואולמות אירועים. בנוסף, התפילה תוגבל לעד 10 אנשים בשטח פתוח בלבד.
לא יהיו הגבלות על תנועת התושבים או יציאה למרחב הציבורי או יציאה לעבודה. כמובן שתימשך האכיפה על אי עטיית מסיכות וביקורות בעסקים על מנת לבדוק עמידה בתנאי התו הסגול.
הרובעים עליהם יוטלו ההגבלות יהיו הרובעים ג', ח' ורובע ז'. ההדבקות במקומות אלה יצאה משליטה מאחר ומדובר במשפחות ברוכות ילדים וההדבקות רובן הן בתוך המשפחה.
לגבי חבישת מסכה את צודקת לגמריועוד דבר, מפעים אותי שישנם אנשים שטרם הפנימו את ההנחיות וחשיבותן, אם היום נאלצתי לנסוע באוטובוס למקום מרוחק, התישבתי במושב מרוחק 2 מטר מהיושב\ת ממני, בקשה ממני אישה שאזוז למושב ליד כדי לפנות לה מקום,
ממש הזדעזעתי ושאלתי אותה-על ההנחיות, 2 מטר שמעת? היא היתה המומה....
או אישה ונערה שעלו לאוטובוס עם מסכה על הסנטר, אמרתי להן "תחבשו מסכה! אני מגנה עליכן, אתן לא חושבות שזה מינימלי לדאוג לי?"
אה, הן חבשו כמו ילדות טובות...
ועוד דבר, מפעים אותי שישנם אנשים שטרם הפנימו את ההנחיות וחשיבותן, אם היום נאלצתי לנסוע באוטובוס למקום מרוחק, התישבתי במושב מרוחק 2 מטר מהיושב\ת ממני, בקשה ממני אישה שאזוז למושב ליד כדי לפנות לה מקום,
ממש הזדעזעתי ושאלתי אותה-על ההנחיות, 2 מטר שמעת? היא היתה המומה....
או אישה ונערה שעלו לאוטובוס עם מסכה על הסנטר, אמרתי להן "תחבשו מסכה! אני מגנה עליכן, אתן לא חושבות שזה מינימלי לדאוג לי?"
אה, הן חבשו כמו ילדות טובות...
לגבי חבישת מסכה את צודקת לגמרי
אבל לגבי המקומות זה לא הגיוני לצפות מנשים ל עמוד באוטובוס- ולכי תדעי מה יקרה להן, אז כמובן משתדלים להתיישב בספסלים נפרדים אבל אם אין מקום ברור שיושבים באותו ספסל... מה לעשות שהורידו את הגבלת הכמות באוטובוס
באוטובוס יושבים זה לצד זה עם מסכות.
רוצה שאף אחד לא ישב לידך כל הנסיעה? תעמדי.
הגיוני מאד שהאישה בקשה ממך לזוז . זכותה לשבת כמו זכותך היא שילמה את אותו מחיר.
לפי החוק מותר כרגע להעלות 56 נוסעים לאוטובוס שזה אומר כלל המקומות אמורים להיות מלאים.
(בהתחלה אכן היה מותר רק 20 כדי שאף אחד לא ישב ליד השני - ההגבלה בוטלה)
על זה נאמר "אל תוכח לס פן ישנאך"...נכנסתי השבוע לחנות ברובע ז',היו לפני בתור אנשים בלי מסכות,שאלתי את המוכר למה הוא מרשה בלי מסכה?,פתח עלי פה ואי ואי,שהכל שטויות ואין קורונה ו.ו.ו.ו.
לא הבנתי משהו.
מתכוננת לעגבניות.
למה רק ברובעים החרדים???
והאם סגירת האולמות כוללת גם את אלו שבעד הלום, האצולה וכאלה? או שזה הכיינה לעטרת צבי וכל שאר האולמות שהם רק בז'?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: