נראה לי שזו חובה בחוק...וכמובן אין מה לדבר-קסדה-חובה.
נראה לי שזו חובה בחוק...וכמובן אין מה לדבר-קסדה-חובה.
יש גם רכבים שצריך לבלום להם ככה...סעי פעם אחת ברכב תבלמי 500 פעם לאופנים וקורקינטים
ההבדל המהותי זה המהירות. באופניים חשמליים אפשר לנסוע מאד מהר. זה כמו אופנוע אלא שגם רוכבים על המדרכות. ולכן הם יותר מסוכנים גם מאופניים (לרוכב עצמו) וגם מאופנוע (להולכי רגל).האם יש הבדל מבחינת הסיכון בין אופניים חשמליים לרגילים.
בתור אחד שנסע המון על אופניים חשמליות בזהירות המתבקשתוואי וואי איזה התקפה....(אני יודעת שע"פ חוק אסור)
עיקר העניין שמצריך תיאוריה לאופניים חשמליים זה בגלל שזה כלי שמותר ואפשר ליסוע בו בדרך בינעירונית ושם חייבים לדעת את כללי התנועה
אני ממודיעין עילית ואני מדברת רק על נסיעות בתוך העיר - ושוב אני שואלת האם יש הבדל מבחינת הסיכון בין אופניים חשמליים לרגילים.
אודה מאד אם התשובות לו יהיו סתם מתלהמות אלא מבוססות ידע.
בחור ששבר כתף כתוצאה מנפילה מאופניים יכול להיות גם מאופניים רגילות
כמו שכבר כתבו כאן אם יש באזור שביל לאופניים אז יותר טוב...אופניים חשמליות לא יכולות לנסוע על מדרכה אלא רק על כביש- מבחינת החוק.
ועל הכביש- הנהגים לא אוהבים את זה,
אז תשקלי אם זה שווה לך שאיזה נהג יחטוף כריזה ויכנס בו...
הכי זהירים בעולם מקבלים אומץ תוך כדי....מאד תלוי בהכרות עם הילד, כמה הוא זהיר או אמיץ מידי..
ההבדל הנוסף והמסוכן מאוד הוא מה שנקרא מומנט גבוה מאוד (בשפה פשוטה - מהירות התאוצה מ אפס ל מקסימום קמש) וכאמור מנסיון זה החלק הכי מסוכן להולכי הרגל כי המהירות היא מדהימה וכשנוסעים על המדרכות כמעט לא ניתן לשלוט בזה.ההבדל המהותי זה המהירות. באופניים חשמליים אפשר לנסוע מאד מהר. זה כמו אופנוע אלא שגם רוכבים על המדרכות. ולכן הם יותר מסוכנים גם מאופניים (לרוכב עצמו) וגם מאופנוע (להולכי רגל).
בדרך בינעירונית אסור לנסוע כל כלי שלא יכול להגיע ל55 קמש, אז אופניים וקורקינט חשמלי אסורים בו בכל מקרה.עיקר העניין שמצריך תיאוריה לאופניים חשמליים זה בגלל שזה כלי שמותר ואפשר ליסוע בו בדרך בינעירונית ושם חייבים לדעת את כללי התנועה
המכה יותר גבוהה גם כי החשמליים שוקלים יותר מהרגילגם בדרך עירונית חייבים לדעת את כללי התנועה כי אסור לנסוע עם אופניים חשמליות על המדרכה
באופניים חשמליות עוצמת המכה הרבה יותר גדולה כי המהירות היא הרבה יותר גדולה ולכן זה הרבה יותר מסוכן
בדיוק.לא יודע להסביר,ותקנו אותי אם אני טועה,
אבל לא ראיתי בחורים נורמטיבים עם אופניים חשמליות.
אני שול בכנות מה יותר מפחיד אותך.וואי וואי איזה התקפה....(אני יודעת שע"פ חוק אסור)
עיקר העניין שמצריך תיאוריה לאופניים חשמליים זה בגלל שזה כלי שמותר ואפשר ליסוע בו בדרך בינעירונית ושם חייבים לדעת את כללי התנועה
אני ממודיעין עילית ואני מדברת רק על נסיעות בתוך העיר - ושוב אני שואלת האם יש הבדל מבחינת הסיכון בין אופניים חשמליים לרגילים.
אודה מאד אם התשובות לו יהיו סתם מתלהמות אלא מבוססות ידע.
בחור ששבר כתף כתוצאה מנפילה מאופניים יכול להיות גם מאופניים רגילות
איפה עושים תאוריה? זה תאוריה רגילה כמו שעושים לרכב?בהחלט! בנוסף -נוסע על אופניים חשמליות צריך לעשות תיאוריה, בדיוק שבוע שעבר הייתי עד לשוטר שנתן דוח לרוכב אופניים בלי תיאוריה
מליאת הכנסת אישרה בשבוע שעבר (רביעי) בקריאה טרומית את הצעת החוק לתיקון פקודת התעבורה, חובת נשיאת לוחית זיהוי באופניים ממונעים ובקורקינט ממונע, התשפ"ג 2023. בהצעה תמכו 9 חברי כנסת ללא מתנגדים והיא תועבר לוועדת הכלכלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: