יואלי ברוין הוא מלך עוד תשמעו עליו בשנים הבאות מציאון במייל שלח פעם קליפ שלו עם דודי לינקער והוא גאנץ פיין נישט קשה, באמת.גראמער בחו"ל בעיקר וגם זמר !
כבר הספקתי "להשתגע" עליו ועל הקול שלו תוך 24 שעות מאז שהאונטערן הודיעו שהוא גם בהצגה...יואלי ברוין הוא מלך עוד תשמעו עליו בשנים הבאות מציאון במייל שלח פעם קליפ שלו עם דודי לינקער והוא גאנץ פיין נישט קשה, באמת.
מלך, וגאנץ פיין נישט קשה, זה קצת סותריואלי ברוין הוא מלך עוד תשמעו עליו בשנים הבאות מציאון במייל שלח פעם קליפ שלו עם דודי לינקער והוא גאנץ פיין נישט קשה, באמת.
נו שוין, זקן מבגדד חייב להראות שהוא יודע לקשקש כמה מילים באידיש... לא בטוח שהבין מה הוא אומר.מלך, וגאנץ פיין נישט קשה, זה קצת סותר
צודק מחתקידי נו זה לא יפה לרדת על אנשים
שלא יפה מה שכתבוצודק - מה?
את משתגעת עליו בגלל הקול שלו או בגלל שהוא באונטערן?כבר הספקתי "להשתגע" עליו ועל הקול שלו תוך 24 שעות מאז שהאונטערן הודיעו שהוא גם בהצגה...
זה השתלב לי....את משתגעת עליו בגלל הקול שלו או בגלל שהוא באונטערן?
כן גם אני מצפה... ברגע שהיה אני בל"נ יעלה לכאןנביאה מחכים לתשובות באשכול האונטערן שטוהל.
וכן, מצפים לקליפים נוספים מהחזרות.
מזעזעוכאן עוד קטע די מפחיד.
הזקן מבגדד יכול ללמד פה את כולכם אידיש ולא משנה איזה ניב שהואנו שוין, זקן מבגדד חייב להראות שהוא יודע לקשקש כמה מילים באידיש... לא בטוח שהבין מה הוא אומר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: