געטשעפעט.....דרך אגב איך האב זיך ממש גיטשעפעט פון אייערע רייד אנטקעגען מיר און מיין אידיש, ס'איז באמת נישט שיין געווען...
(מבטיח לכם כתבתי הכל לבד, לא עם חבר ולא עם תרגום גוגל, איך זאג צו...)
געטשעפעט.....דרך אגב איך האב זיך ממש גיטשעפעט פון אייערע רייד אנטקעגען מיר און מיין אידיש, ס'איז באמת נישט שיין געווען...
(מבטיח לכם כתבתי הכל לבד, לא עם חבר ולא עם תרגום גוגל, איך זאג צו...)
זה ממש לא סותר, הסתירה היא בבן אדם עצמו [יואלי ברוין] שיום אחד שר יפה ובמשנהו עוד יותר יפה אז הוא גם מלך ומצד שני גאנץ פיין און נישט קשהמלך, וגאנץ פיין נישט קשה, זה קצת סותר
תפסיק לבלבל במוח. כל אחד כותב את זה אחרת, פתח ספרים באידיש ותראה.געטשעפעט.....
א. זיי מיר מוחל.דרך אגב מאוד נהנתי לקבל תשומת לב ציבורית במשך כ"כ הרבה זמן עלה והצלח, כותב התגובה הראשונה... (כוכבית בלע"ז...)
עיראקי, טוניסאי, א קיצער חסידישע, פון אלע קרייזן.סתם מענין אותי, לא חייבים לענות החברה פה הם יותר חסידישע או מאה שערים'דיגע
באמת סתם סקרן
אויב ווילסטו שרייבן ריכטיגדרך אגב איך האב זיך ממש גיטשעפעט
אוקיי אם זה ממש מפריע אני לא רוצה לעשות באלגאניםטוב, תרגיעו עם האידיש!
אוקיי איך הייב הענטכן, אני למשל
ז'תומרת אני מבינה די טוב אבל בפרוש לא את הכל
סתם מענין אותי, לא חייבים לענות החברה פה הם יותר חסידישע או מאה שערים'דיגע
באמת סתם סקרן
מה קרה חזרתם לשורשים האידשאים שלכם?הזקן מבגדד יכול ללמד פה את כולכם אידיש ולא משנה איזה ניב שהוא
דער "זקן מבגדד" [אלטער פון בגדד...] קען אייך אלעמען אויס לערנען אידיש מאכט נישט אויס וועלכע סארט מ'וויל
לא להתחצף
זיך ביטע נישט חוצפה'נען
תודה א דאנק
לא בשביל זה קיים "אייוועלט"?מה קרה חזרתם לשורשים האידשאים שלכם?
אולי נפתח לכם אתר פרעוג-חדש לדוברי אידיש בלבד?
נכון אבל זה אידיש אמריקאית שלא כולם פה מביניםלא בשביל זה קיים "אייוועלט"?
מה קרה חזרתם לשורשים האידשאים שלכם?
אולי נפתח לכם אתר פרעוג-חדש לדוברי אידיש בלבד?
פרעוג הרבה יותר עסיסי מאייוולעטלא בשביל זה קיים "אייוועלט"?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: