זה לא חסידי ולא ליטאי, זה אמריקאי.אני רוצה לומר משהו בזהירות ואני מקווה שלא יאכלו אותי...
נראה שאם הייתה הצגה המיועדת לציבור הליטאי/ספרדי ולא לציבור החסידי,
זה לא חסידי ולא ליטאי, זה אמריקאי.אני רוצה לומר משהו בזהירות ואני מקווה שלא יאכלו אותי...
נראה שאם הייתה הצגה המיועדת לציבור הליטאי/ספרדי ולא לציבור החסידי,
הכי הזוי איך הם מורידים את הזקנים המודבקים..........אני שחקתי בכמה הצגות בקהילה שלנו כל המיקאפ והספריי והזקנים יורד זה עבודה של שעה עבודה מאד מגעילה אבל זה יורד
בדרך כלל מדביקים את השער על העורהכי הזוי איך הם מורידים את הזקנים המודבקים..........
זה בטח מאוד כואב ומתיש......................
לא הבנתי מה העניין להכניס את המאמר היפה שלך לפה?אני רוצה לומר משהו בזהירות ואני מקווה שלא יאכלו אותי...
נראה שאם הייתה הצגה המיועדת לציבור הליטאי/ספרדי ולא לציבור החסידי, זה לא היה תופס עשירית מהעניין וההערצה שזה עושה אצל הציבור החסידי. אני מנסה להבין מדוע זה כך, יתכן שאצל הליטאים (אני מתכוין האנשים הממוצעים, כמו החסידים שבאים להצגות, אנשים רגילים) הרבה פחות שייך להעריץ מישהו שלא משקיע ברוחניות, אלא סתם עוסק במשהו אחר. כל הנושא של ללכת להצגה וזה לא רק ילדים,ובכלל לתת לגיטימציה להנות ממשהו בשביל להנות (למען להיות יהודים טובים יותר , זה ברור) זה הרבה יותר קיים אצל החסידים.
אני כמובן לא מעביר ביקורת, אולי להיפך,..
יש לי עוד הרבה מה לומר אבל נסתפק בזה ולוואי שלא יצא מכשול תחת ידי
הגיוני ההצגה תצא רק בחנוכה (ככה אמרו פה)עוד הערה קטנטנה, האם ייתכן שעד שההצגה תהייה בחנויות וסיכום התגובות של אלו שיראו אותה אז, האם בינתיים נגיע ל1000 עמודים ומיליון הודעות?? אוי לא!!!!
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול...
מה שברור שמבחינה אקוסטית אין שום אפשרות מימוש פוטנציאלי לגיבובי המלל המתרכזים בעצם ענין קיום האפשריות, ומה שנכון לגבי זה בוודאי אין חולק שעצם מהות מחוללי הדילמה אינו ניתן לשום הבנה בסיסית גם למעוטי יכולת סימבולית כלשהו.
כך שמה שנשאר זה רק אופן הוויכוח והצגתו קבל עם, כי מצד אחד ישנה אפשרות שכלית/קוגניטיבית בצורת קבלת האחר והכלתו, ומצד שני בהסתכלות עמוקה כאורח לרגע ללא הסחת הדעת על ידי גורמים שונים
ח ח ח?
לא הבנתי כלום מילת ערך, אתה כנראה סטודנט מצטיין בלימודים שלך...
זה קצת כואב אבל אחרי שעה עם שמפו לכלים דוקא יורד גם הדבקהכי הזוי איך הם מורידים את הזקנים המודבקים..........
זה בטח מאוד כואב ומתיש......................
העלו כאן הכל.קיבלתי קישור שכתוב כל ההצגה (נראה לי כל הקליפים ביחד) אבל כמובן חסום
בנטפרי אם אפשר לבודקו מחוץ לגבולות נטפרי (ואם זה מעניין גם להעלות בגמבו וכדומה )
https://www.google.com/url?q=https:...520000&usg=AFQjCNHpCuDI8fsJSw7BbJC_HrMfyG3flA
לא!העלו כאן הכל.
בדקתי, זה לא נראה ערוךלא!
הבנתי שזה ערוך בכל מקרה מי שיכול לבודקו אשמח מאוד
הכל נכון, אבל הסטטיסטיקה של הסטטוקופים שנבחנו על קופי מעבדה מצביעה על קוהרנטיות רלוונטית והיעדר סימביוזה של אסכולת האיש השונה.מה שברור שמבחינה אקוסטית אין שום אפשרות מימוש פוטנציאלי לגיבובי המלל המתרכזים בעצם ענין קיום האפשריות, ומה שנכון לגבי זה בוודאי אין חולק שעצם מהות מחוללי הדילמה אינו ניתן לשום הבנה בסיסית גם למעוטי יכולת סימבולית כלשהו.
כך שמה שנשאר זה רק אופן הוויכוח והצגתו קבל עם, כי מצד אחד ישנה אפשרות שכלית/קוגניטיבית בצורת קבלת האחר והכלתו, ומצד שני בהסתכלות עמוקה כאורח לרגע ללא הסחת הדעת על ידי גורמים שונים
טובבב!!מה שברור שמבחינה אקוסטית אין שום אפשרות מימוש פוטנציאלי לגיבובי המלל המתרכזים בעצם ענין קיום האפשריות, ומה שנכון לגבי זה בוודאי אין חולק שעצם מהות מחוללי הדילמה אינו ניתן לשום הבנה בסיסית גם למעוטי יכולת סימבולית כלשהו.
יש שם את כל הסירטונים שהעלו פה כבר מיליון פעםקיבלתי קישור שכתוב כל ההצגה (נראה לי כל הקליפים ביחד) אבל כמובן חסום
בנטפרי אם אפשר לבודקו מחוץ לגבולות נטפרי (ואם זה מעניין גם להעלות בגמבו וכדומה )
https://www.google.com/url?q=https:...520000&usg=AFQjCNHpCuDI8fsJSw7BbJC_HrMfyG3flA
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: