וואווווווווווווווווווועוד סרטונים שלייבי ווידער העלה בין ההצגות-סליחה על האיחור ....
המגבון שחור כמו פחם לכו תדעו מה מצב הזקן......................
וואווווווווווווווווווועוד סרטונים שלייבי ווידער העלה בין ההצגות-סליחה על האיחור ....
זה יורד אחרי כמה טושים!וואווווווווווווווווווו
אני שחקתי בכמה הצגות בקהילה שלנו כל המיקאפ והספריי והזקנים יורד זה עבודה של שעה עבודה מאד מגעילה אבל זה יורדוואווווווווווווווווווו
זה פשוט מתחלק פה בפורום לשתייםואלהההההה איזה התקפה!
ידעתי שיקומו פה עלי על שהעזתי!! לדבר בגנות האונטערן המהוללים
אז תקשיב אתה צודק בזה שאנחנו חרדים וכו...
אבל אפשר להביא מורה מקצועי למשחק שילמד אותם איך להציג נכון ויותר מקצועי כי פשוט חבל...
ונראה שלא הבנת נכון אבלאני ממש לא באתי לריב איתך
בסה"כ באתי לומר נקודה חשובה
שלי בתור חובבת משחק מאודד הפריע
אני אתן לך דוגמא קטנה כל שחקן מתחיל יודע שאין מצב לסובב תגב לקהל
ובאונטערן הם עושים את זה אין סוף פעמים
נשמח אם תעלה את זה תודהמענין למישהו שעה לייוו עם לייבי וידר הוא מדבר שעה על ההצגה
אני שואל כי זה שוקל 350 מ"ב ולדעתי לא שווה את ההשקעה רק אם יש כמה שרוצים לשמוע בירבורים במשך שעה ולראות רק את הפנים של לייבי אני יעלה.....נשמח אם תעלה את זה תודה
אם כבר מדברים פה על האיפור, מה שלא הבנתי זה מה בעצם הם עושים כל יום עם העניין המפרך הזה שנקרא 'הקונסטרוקציה המורכבת של הפריזורה'.אני שחקתי בכמה הצגות בקהילה שלנו כל המיקאפ והספריי והזקנים יורד זה עבודה של שעה עבודה מאד מגעילה אבל זה יורד
בטח תביא בבקשה כולי ציפיה!!!!מענין למישהו שעה לייוו עם לייבי וידר הוא מדבר שעה על ההצגה
ג"א מצטרףבטח תביא בבקשה כולי ציפיה!!!!
בטח תביא בבקשה כולי ציפיה!!!!
אני רוצה לומר משהו בזהירות ואני מקווה שלא יאכלו אותי...
נראה שאם הייתה הצגה המיועדת לציבור הליטאי/ספרדי ולא לציבור החסידי, זה לא היה תופס עשירית מהעניין וההערצה שזה עושה אצל הציבור החסידי. אני מנסה להבין מדוע זה כך, יתכן שאצל הליטאים (אני מתכוין האנשים הממוצעים, כמו החסידים שבאים להצגות, אנשים רגילים) הרבה פחות שייך להעריץ מישהו שלא משקיע ברוחניות, אלא סתם עוסק במשהו אחר. כל הנושא של ללכת להצגה וזה לא רק ילדים,ובכלל לתת לגיטימציה להנות ממשהו בשביל להנות (למען להיות יהודים טובים יותר , זה ברור) זה הרבה יותר קיים אצל החסידים.
אני כמובן לא מעביר ביקורת, אולי להיפך,..
יש לי עוד הרבה מה לומר אבל נסתפק בזה ולוואי שלא יצא מכשול תחת ידי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: