ישראל אשר בך אתפאר
משתמש מקצוען
זה לא יעצבן אותו שבשעת מלחמה מגיעים אלפי אנשים כאילו כלום??כך שלהגיד שהוא יירה לכיון אומן דוקא בראש השנה זה חתיכת קונפירציה ללא שום אחיזה במציאות..
אולי ח"ו הוא ירצה להוכיח מי בעל הבית? (היל"ת)
זה לא יעצבן אותו שבשעת מלחמה מגיעים אלפי אנשים כאילו כלום??כך שלהגיד שהוא יירה לכיון אומן דוקא בראש השנה זה חתיכת קונפירציה ללא שום אחיזה במציאות..
מי שקצת מבין בפוליטיקה שם יודע שאין לזה שחר..זה לא יעצבן אותו שבשעת מלחמה מגיעים אלפי אנשים כאילו כלום??
אולי ח"ו הוא ירצה להוכיח מי בעל הבית? (היל"ת)
רבותי!!! חדרים אחרונים ממש!נכון לרגע זה נפתחה הרכבת מ"שדה לבן" (הראשונה שציינו)
וכבר נחטפו שם למעלה מ100 כרטיסים!!!
הרכבת מויניצה (השניה שציינו) איננה ניתנת למכירה באתר אלא בתחנת הרכבת בלבד!!!
קישור להזמנה:
Online reservation and purchase tickets - Ukrzaliznytsia
Train tickets by Ukrainian Railway online: reservation (booking) and buying train tickets online using Visa/Mastercard cards. Available seats on the train, tickets cost, tickets prices, train's schedule.booking.uz.gov.ua
אנחנו כבר שניים.חבר יקר אני גם אמור בעז"ה להגיע דרך שם
נו אולי נסע ביחד...
בכל זאת מצב לחימה ויש סדר עדיפות ואף אחד לא מחפש פרוייקטים מה הם מבינים בראש השנה שכל העולם תלוי בזההתכונתי לשאול אם באמת אין סכנה אז מה האינטרס של ישראל וארה"ב להפחית?
אני בעזרת השם!אנחנו כבר שניים.
יש עוד מישהו??
אתה נוסע לקלוז' בבוקר יום חמישי האחרון לפני ראש השנה?אני בעזרת השם!
ממש לא!אתה נוסע לקלוז' בבוקר יום חמישי האחרון לפני ראש השנה?
מרוסיה וודאי אין חשש וכפי שנכבר הכתב פה רבות, אם אולי יש צד כלשהוא של חשש זה אולי דוקא מהצד האוקראיני שידועים כאנטישמים גדולים הרבה יותר, שיכולים לנצל את המצב ולירות טילים וכיוצ"ב על אומן ולהאשים בכך את רוסיה. ודו"ק היטב!!!נ.ב עכשיו לכו"ע אין סכנה באומן, כל החשש הוא שרוסיה תנצל ח"ו את ימי ר"ה שכל ש10000 איש מתקבצים במקום אחד
כרגע זה הדבר הכי משתלם:יש אופציה לצאת ברביעי בלילה או שכבר לא יהיו טיסות?
אני גם חושש מהאפשרות של כזה תרחיש ח"ומרוסיה וודאי אין חשש וכפי שנכבר הכתב פה רבות, אם אולי יש צד כלשהוא של חשש זה אולי דוקא מהצד האוקראיני שידועים כאנטישמים גדולים הרבה יותר, שיכולים לנצל את המצב ולירות טילים וכיוצ"ב על אומן ולהאשים בכך את רוסיה. ודו"ק היטב!!!
מי שהוא ברסלבר והרב שהוא שואל אותו את כל השאלות אומר לו לנסוע, שיסע, הרבנים כמדומני נוסעים בעצמם, אז מה הבעיה? מישהו יודע אם הרב שכטר יסע?אני גם חושש מהאפשרות של כזה תרחיש ח"ו
השאלה היא איך אפשר לדעת שאין סיכון שיקרה התרחיש הנ"ל ח"ו ??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: