יודעת פרטים על האולפנה החדשה?בהחלט יש אולפנות כאלה
פשוטות בלי סמרטפונים
אולי לא הרבה אבל בנות כאלה יש
שנה הבאה פותחים כזו אולפנה
וגם נראה לי במגדל העמק יש אולפנה מתאימה
מחפשת מקום לימודים בסגנון אולפנה עבור נערה קרובת משפחה אמריקאית (דוברת עברית שוטף ומתאימה גם למוסד ישראלי)
ה'בעיה' שלה שמצד אחד היא לא חרדית רגילה והיא לא תסתדר בסמינר רגיל, בעיקר מבחינת הלבוש והסגנון,
מצד שני היא ממש לא מודרנית(פלאפון כשר למשל) וגם לא תתאים לדת"ל,
היא צריכה מקום עם נערות פשוטות וטובות שלא יעשה עסק מלבוש (היא לבושה כחרדלי"ת -פשוט וצנוע אבל לא כפי המקובל בציבור החרדי) וכו'
אשמח לעזרה והכוונה,
תודה!
האם מצאת מקום כזה,מחפשת מקום לימודים בסגנון אולפנה עבור נערה קרובת משפחה אמריקאית (דוברת עברית שוטף ומתאימה גם למוסד ישראלי)
ה'בעיה' שלה שמצד אחד היא לא חרדית רגילה והיא לא תסתדר בסמינר רגיל, בעיקר מבחינת הלבוש והסגנון,
מצד שני היא ממש לא מודרנית(פלאפון כשר למשל) וגם לא תתאים לדת"ל,
היא צריכה מקום עם נערות פשוטות וטובות שלא יעשה עסק מלבוש (היא לבושה כחרדלי"ת -פשוט וצנוע אבל לא כפי המקובל בציבור החרדי) וכו'
אשמח לעזרה והכוונה,
תודה!
.האם תוכלי לחזור אלי ל
אולי סמינר פתח תקווה או נתניה חיפהאולי סמינר בסגנון של אופקים/ רכסים אופקים
או שזה רק מכיתה י"ג?
לאיזה גיל את צריכה? ומה המטרה? (רק מסגרת קודש? השלמת בגרויות?)האם מצאת מקום כזה,
הבת שלי נשמעת מאוד דומה למה שתארת רק שהיא גם עם קשיי קשב וריכוז וכבר שנה לא במסגרת ומחפשת לקראת אלול מסגרת תורנית לסיגנון שתארת.
מצאת משהו?
האם תוכלי לחזור אלי ל אפס חמש שתים
שבע שש אחת
שמנה
ארבע אפס ארבע?
את מחפשת מסגרת תורנית חרדית פתוחה או אולפנה?האם מצאת מקום כזה,
הבת שלי נשמעת מאוד דומה למה שתארת רק שהיא גם עם קשיי קשב וריכוז וכבר שנה לא במסגרת ומחפשת לקראת אלול מסגרת תורנית לסיגנון שתארת.
מצאת משהו?
האם תוכלי לחזור אלי ל אפס חמש שתים
שבע שש אחת
שמנה
ארבע אפס ארבע?
אולפנת תהילה- אסור סמרטפון ואינטרנט, חייב גרביים, חלק מהצוות חרדי.
בעיני יתאים יותר לבת מרקע חרדי (בהנחה שמחפשים אולפנה, כן?) ביחס לאולפנות האחרות בירושלים.
נשמע שמחפשת משהו כמו מדרשה (שנת קודש)את מחפשת מסגרת תורנית חרדית פתוחה או אולפנה?
יש אולפנות מאוד טובות, אבל את צריכה לקחת בחשבון שבת שלומדת באולפנה לרוב תושפע מאוד מהסגנון, שזה כולל השקפה, לבוש (שונה מאוד מהמקובל בציבור החרדי, לטוב ולמוטב), סגנון, וכו', מה שישליך כמובן גם על ההמשך (בעל, ילדים), לא אומרת שזה רע, רק צריך לדעת את זה (כבר פגשתי אנשים שחשבו שישלחו בת לאולפנה והיא תישאר כמו שהיא- ולא!)
יש סוגים שונים של אולפנות, מה הסגנון של הבת?
אני מחפש לבתי מקום עם פנימיה ולימודי קודש אך לא לוחץ מצד כמות השיעורים, שיזרמו איתה עם קשיי הקשב שלה לשבת בשיעורים פרונטלים. לא מקום מודרני אך לא חרד"לי כבד.לאיזה גיל את צריכה? ומה המטרה? (רק מסגרת קודש? השלמת בגרויות?)
אולי אולפנת ראשית בירושלים? שמעתי על המקום דברים טובים. לא מכירה אישית.אני מחפש לבתי מקום עם פנימיה ולימודי קודש אך לא לוחץ מצד כמות השיעורים, שיזרמו איתה עם קשיי הקשב שלה לשבת בשיעורים פרונטלים. לא מקום מודרני אך לא חרד"לי כבד.
דוברת אנגלית?אני מחפש לבתי מקום עם פנימיה ולימודי קודש אך לא לוחץ מצד כמות השיעורים, שיזרמו איתה עם קשיי הקשב שלה לשבת בשיעורים פרונטלים. לא מקום מודרני אך לא חרד"לי כבד.
לאיזה גיל? כיתה ט' או י"ג?אני מחפש לבתי מקום עם פנימיה ולימודי קודש אך לא לוחץ מצד כמות השיעורים, שיזרמו איתה עם קשיי הקשב שלה לשבת בשיעורים פרונטלים. לא מקום מודרני אך לא חרד"לי כבד.
אם צריך לא חרד"לי כבד אז לא אולפנת תהילה.אני מחפש לבתי מקום עם פנימיה ולימודי קודש אך לא לוחץ מצד כמות השיעורים, שיזרמו איתה עם קשיי הקשב שלה לשבת בשיעורים פרונטלים. לא מקום מודרני אך לא חרד"לי כבד.
אני אבהיר, היא בגיל של עולה לי"ב גאשר שנה וחצי היא לא לומדת במוסד לימודי, היא צירכה מדרשה לבנות 18 ומעלה, עדיף בלי אוריאנטציה צה"לית. זורמת ומכילה.אם צריך לא חרד"לי כבד אז לא אולפנת תהילה.
ראשית נשמע לי יותר מתאים מצד הפנימייה,
מצד הזרימה איתה עטרת רחל נשמע מתאים, אבל אין פנימייה מסודרת.
אז יש המון מדרשות.אני אבהיר, היא בגיל של עולה לי"ב גאשר שנה וחצי היא לא לומדת במוסד לימודי, היא צירכה מדרשה לבנות 18 ומעלה, עדיף בלי אוריאנטציה צה"לית. זורמת ומכילה.
תודה על כל העצות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: