ככה את חושבת?...אין ספק, במיוחד שמים לא צריכים הכשר
פעם חשבנו כך גם על טלפונים.
ככה את חושבת?...אין ספק, במיוחד שמים לא צריכים הכשר
אגב, גם האינטרנט עצמו הוא לא בעייתי. הוא בסה"כ פרוטוקול תקשורת.סביר להניח שלא,
שהאינטרנט הוא המוקד הבעייתי.
זה פשע, כי יש עוד חברות תקשורת יעילות לא פחות ומתקדמות טכנולוגית אף יותר.ומתי נבין שזה לא פשע. החברות לא עושות זאת משנאת חרדים. הם פשוט מתנהלים טכנולוגית בצורה יעילה ומותאמת 2020. אז אפשר לנסות ולפנות לחברות, ולבקש, ולצעוק, ולאיים. והחברה תיענה או שלא. אבל יום למחרת נגלה עוד חברה שמתנהלת כך. ולכו תנסו לייבש את הים.
מוכנה לכתוב באיזה משרד מדובר?אני הייתי צריכה שירות מאחד המשרדים הממשלתיים. את המידע על התנהלות הפנייה ואת תוצאות הפנייה אפשר לקבל רק במסרון. אין אופציה אחרת. לא טלפון, ואפילו לא הגעה פיזית למשרד. נאדה. תוצאות הפנייה היו בעלות חשיבות גבוהה ומטעמי אבטחה ודיסקרטיות קיבלתי קוד כפול - אחד בדוא"ל ואחד ב-SMS. נאלצתי לאתר "שאבעס גוי" לצורך השלמת הקוד. זה היה מביך ולא נעים. במשרד זה לא עניין אותם.
אצל אחד וואצפ זה מותרות כאתרי חדשות, ואצל הרבה אחרים זה כלי עבודה לכל דבר ועניין, לא פחות ממייל.כך ליצור טלפונים בלי וואצפ ואתרי חדשות אך עם מייל וSMS וגישה לאתרים חיוניים
משרד הבריאות.מוכנה לכתוב באיזה משרד מדובר?
ברור לי שזה יגרום ללגיטימציה לזה, ודי מהר ציבורים שלמים שלא היה להם הו''א לקנות מכשיר כזה יסתובבו איתו בחוצות.אם היה הכשר מקובל גם על המיינסטרים,
(אולי לא להחזקה לכתחילה לכל אברך, אבל עם הבנה שחלק גדול מהציבור צריך את זה)
זה היה גורם לאלפי חרדים, שכבר היום -מחזיקים סמרטפון,
לרצות לקנות מכשיר עם הכשר.
והכשר טוב.
אף אחד לא מוכן לקחת אחריותברור לי שזה יגרום ללגיטימציה לזה, ודי מהר ציבורים שלמים שלא היה להם הו''א לקנות מכשיר כזה יסתובבו איתו בחוצות.
תוצאה: חרדי = סמארטפון.
אתה רוצה את זה?
מוכן לקחת אחריות על זה?
אז כנראה שגם אנשים (ורבנים) אחרים לא.
זה בדיוק מה שקרה כשנטפרי בא לעולם, עם שלל חנויות האינטרנט החרדיות.
אלפי אנשים שלא נחשפו ולא חשבו להיחשף לרשת, והיום הם עמוק בפנים.
למה זה קרה?
כי זה אינטרנט ''למהדרין''. יש לו כיפה עם סרט.
העולם מחייב אותנו לשינויים. אך לא כדאי להיות מעשרה ראשונים, גם לא מהאלף. תהליכים ממושכים לפי הכורח,, ללא צלצולים וללא החלטות דרמטיות - יוצרים כמו שכתבו כבר - איזון מסוים.
ואין עניין להקדים דברים כאלה טרם זמנם - כלומר טרם יש הכרח של ממש שמגיע בתהליך איטי.
לפני כמה שנים המצוקה התחילה לבצבץ, ועכשיו היא כבר בועטת. ולכן מחפשים פתרון.וכשלא נסתדר יהיה פיתרון.
המצוקה היא אבי כל ההמצאות והפתרונות. (ובמיוחד צרוך שמשלמים עליו כסף)
נכון. זה לא פשע, זו או טיפשות או שירות זוועה (שבמדינת ישראל מתקבלת בסלחנות). חברה שיש לה נתח צרכנים כזה גדול לא מציעה שירות שיתאים לאותו נתח מכובד? אתמהה.ומתי נבין שזה לא פשע. החברות לא עושות זאת משנאת חרדים. הם פשוט מתנהלים טכנולוגית בצורה יעילה ומותאמת 2020.
כתבתי:סיפרו את זה בזמנו על בעלזא..
אבל לא משנה מי הוא זה, העיקר הסיפור.
התייחסתי לדברים אלו:תעברו במחילה על מה ספציפית נכתב מה שכתבתי ומה היא באה להוכיח כי כבר העיר מי שהעיר:
זה נראה כאילו יש מצווה כזו להוציא דברים של אנשים מהקשרם ואז לגעור בהם.
למה זה 'הוצאת דברים מהקשרם'?והתוכן שהגיע בSMS שחור ולבן ללא צבעוניות סלל את דרכו למחוזות שהציניות שלך לא תצליח להחזיר אותו.
לא נכון. (פה ושם, לעתים רחוקות, שומעים בודדים שממליצים כך, אבל כמעט ולא תמצא מי שאין לו).לא מדויק.
בליקווד הדרישה מהאברכים וממשפחותיהם לא להחזיק SMS. ולרובם באמת אין.
פתרונות שצריך לעכשיו - צריך עכשיו.לפני כמה שנים המצוקה התחילה לבצבץ, ועכשיו היא כבר בועטת. ולכן מחפשים פתרון.
אתה אמור לדעת מה קורה שם יותר ממני, אז אני מוריד את הכובע. אפילו ששמעתי כך מכמה אנשים.לא נכון. (פה ושם, לעתים רחוקות, שומעים בודדים שממליצים כך, אבל כמעט ולא תמצא מי שאין לו).
לא נכון קיים אלפי משפחות עם פלפונים בלי סמסים גם באירופה וגם בארה"באני עדיין מקבלת מדי פעם, ופעם אפילו קיבלתי כאימות וזה עבד.
אגב בארה"ב ובאירופה כולם היו עם מכשירים פשוטים עם SMS לפני שהתחילו הסמארטפונים, ועד היום יש אותם לציבור הצדיק יותר שלא מחזיק סמארטפון. אין כזה מושג של פלאפון ללא SMS.
מישהו ראה שהם פחות צדיקים בגלל זה? האם הם קיבלו פרסומות שליליות שהורידו אותם? אני לא ראיתי ואני מכירה המון כאלה.
לא נכון קיים אלפי משפחות עם פלפונים בלי סמסים גם באירופה וגם בארה"ב
וזה יעזור? לא בטוח.מוכנה לכתוב באיזה משרד מדובר?
לא היו פה כאלה. רוב הדוגמאות היו מימינו אנו.פתרונות שצריך לעכשיו - צריך עכשיו.
התייחסתי לרעיונות מהסוג של לחשוב על העולם בעוד שנים רבות, או רעיונות של לעשות משהו ציבורי דרמטי עם הרבה צלצולים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: