עוד פעם. ברמה המערכתית.אבל יש כבר אופציה כשרה!!!
יש נתיב והדרן ועסקן ולא יודעת עוד מה...לא מכירה את כולם....
אבל קיים ומי שנצרך לזה פונה לשם!
גם למוגנים האלו יש חורים.
מוגנים וכשרים באופן שכל מי שמחזיק לא אמור לחשוש לשמו ולמשפחתו. וד"ל.
עוד פעם. ברמה המערכתית.אבל יש כבר אופציה כשרה!!!
יש נתיב והדרן ועסקן ולא יודעת עוד מה...לא מכירה את כולם....
אבל קיים ומי שנצרך לזה פונה לשם!
לבנות מוביל מים בד"ץ פשוט יותר מאשר הרעיון להקים אינטרנט חרדי. שזה בלתי אפשרי.אין טעם וצורך להמציא את הגלגל מחדש, (כמו שלא נקים מוביל מים ארצי בהשגחת העדה החרדית)
אני שאלתי ממכרים. תודה בכל אופן.אני מוכנה לעשות לך משלוח בדואר רשום,
אני גרה 2 דקות מהמוקד של רב קו.
רוצה?
אני בעד!אם נצא מתוך נקודת הנחה שאין פסול בSMS, בלי מסכים גדולים.
והראיה שאת, ועוד רבים כמוך מחזיקים טלפון נוסף לשם SMSים
אז הגיוני הרבה יותר להכניס את זה לתוך הטלפונים הכשרים, ולהגביל את צבעי המסך, מאשר להשאיר את זה מחוץ לכשרים, ולהחזיק שני טלפונים.
תמיד יהיה חורים. תמיד.עוד פעם. ברמה המערכתית.
גם למוגנים האלו יש חורים.
לא צריך להכניס, זה כבר קיים. מספיק פשוט לא להוציא את זה.אז הגיוני הרבה יותר להכניס את זה לתוך הטלפונים הכשרים
עניין סמנטי.לא צריך להכניס, זה כבר קיים. מספיק פשוט לא להוציא את זה.
חה חה חה...שמיעת עדויות מכל הצדדים, קבלת הסברים ממומחי טכנולוגיה על האופציות, ואז הכרעה.
דיוק חשוב. בשביל להראות עד כמה זה פשוט.עניין סמנטי.
דווקא אישור חזרה צריך SMS? כי אני מתנהלת באתר של ביטוח לאומי המון, והכל באמצעות אימות בדוא"ל.אישור חזרה לעבודה לביטוח לאומי (עבור המענק של המעסיק) - כרוך באפליקציה ו/או אסמס לאימות.
הטענת רב קו. (במחשב אפשר רק עם קורא כרטיסים והוא לא זמין למכירה כרגע).
ויש עוד דוגמאות לפעולות שנעשות קשות ומורכבות לביצוע ללא טלפון חכם.
לא לכולנו יש כח וזמן לשבת על הטלפון בהמתנה לנציג.
אגב ישנם אתרים ושירותים שחד משמעית לא ניתן לקבל ללא אימות בSMS.
ולא. אין להם אופציה להודעה קולית.
כן ולא ברור למה.דווקא אישור חזרה צריך SMS?
גם בטרמינל X יש קשיים עם כרטיס מועדון.האתר היחיד שנתקלתי שלא עובד בלי SMS הוא של סלקום. וזה באמת פשע, חברה שיש לה נתח נכבד מהצרכנים החרדיים.
אני הייתי צריכה שירות מאחד המשרדים הממשלתיים. את המידע על התנהלות הפנייה ואת תוצאות הפנייה אפשר לקבל רק במסרון. אין אופציה אחרת. לא טלפון, ואפילו לא הגעה פיזית למשרד. נאדה. תוצאות הפנייה היו בעלות חשיבות גבוהה ומטעמי אבטחה ודיסקרטיות קיבלתי קוד כפול - אחד בדוא"ל ואחד ב-SMS. נאלצתי לאתר "שאבעס גוי" לצורך השלמת הקוד. זה היה מביך ולא נעים. במשרד זה לא עניין אותם.האתר היחיד שנתקלתי שלא עובד בלי SMS הוא של סלקום. וזה באמת פשע, חברה שיש לה נתח נכבד מהצרכנים החרדיים.
תודה על הדוגמא הקונקרטית.אני הייתי צריכה שירות מאחד המשרדים הממשלתיים. את המידע על התנהלות הפנייה ואת תוצאות הפנייה אפשר לקבל רק במסרון. אין אופציה אחרת. לא טלפון, ואפילו לא הגעה פיזית למשרד. נאדה. תוצאות הפנייה היו בעלות חשיבות גבוהה ומטעמי אבטחה ודיסקרטיות קיבלתי קוד כפול - אחד בדוא"ל ואחד ב-SMS. נאלצתי לאתר "שאבעס גוי" לצורך השלמת הקוד. זה היה מביך ולא נעים. במשרד זה לא עניין אותם.
ומתי נבין שזה לא פשע. החברות לא עושות זאת משנאת חרדים. הם פשוט מתנהלים טכנולוגית בצורה יעילה ומותאמת 2020. אז אפשר לנסות ולפנות לחברות, ולבקש, ולצעוק, ולאיים. והחברה תיענה או שלא. אבל יום למחרת נגלה עוד חברה שמתנהלת כך. ולכו תנסו לייבש את הים.וזה באמת פשע, חברה שיש לה נתח נכבד מהצרכנים החרדיים.
כי התחושה היא שמנסים להתיר בכל דרך אפשרית דבר שאנחנו יודעים כמה מסוכן הוא יכול להיות לצעירים,
ברגע ש"מסך גדול" יהיה מותר ומקובל כבר לא ממש מעניין אם יש עליו חותמת של כשר או לא
ותהיה לגיטימציה לכוווווווולם להחזיק אותו בכיס ולהחזיק בתוכו הרבה מרעין בישין
תודה על הדוגמא הקונקרטית.
ניחר כבר גרוני מלהסביר פה למה זה הולך ונעשה יותר קשה ולמה פתרונות נקודתיים שאנשים מציעים פה
(בטוב ליבם. באמת) לא באמת יפתרו את הבעיה בכללותה.
טכנולוגיה זו מילה גדולה.רק רציתי לציין שיש ציבורים שלמים שהבעיה שלהם היא לא רק טכנולוגיה לא מותאמת.
אלא עצם הטכנולוגיה. מבחינתם היא דבר ממכר, גשמי ובהכרח בא על חשבון חיי התורה.
יש גישה שאומרת נגייס את הטכנולוגיה לשירות היהדות.
ויש גישה שרואה בעצם הטכנולוגיה פגיעה ביהדות.
כך או כך לשתי השיטות אין צורך בעולם טכנולוגי ייחודי.
מה שכמובן לא סותר חשיבה מחודשת על המציאות הנוכחית.
אין ספק, במיוחד שמים לא צריכים הכשרלבנות מוביל מים בד"ץ פשוט יותר מאשר הרעיון להקים אינטרנט חרדי. שזה בלתי אפשרי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: