אני מדפיסה "סתם"מי בכלל מדפיס היום תמונות?
רק תמונות מיוחדות כגון חלאקה בר מצווה וחתונה ולזה ממילא יש צלמ/ת מיוחד/ת עם מצלמה מקצועית
אבל סתם תמונות אף אחד לא מפתח היום ולכן החסרון הזה לא משנה
אני מדפיסה "סתם"מי בכלל מדפיס היום תמונות?
רק תמונות מיוחדות כגון חלאקה בר מצווה וחתונה ולזה ממילא יש צלמ/ת מיוחד/ת עם מצלמה מקצועית
אתם כותבים מידיעה?
אז את מהמיעוט שהולך וקטן שעדיין מדפיסאני מדפיסה "סתם"
יש לי כרטיסיה שנשארו בה עוד למעלה מ200 תמונות לפיתוחאז את מהמיעוט שהולך וקטן שעדיין מדפיס
וגם המכונות לפיתוח תמונות נעלמות לאט לאט מהשוק
לא ניסיתי להציג שום דבריש לי כרטיסיה שנשארו בה עוד למעלה מ200 תמונות לפיתוח
ואני לא מיושנת כמו שאתה מנסה להציג
עוד אנשים ירוצו להדפיס אחרי שיבינו מה ההפסד של פתרונות האיחסון למינהם
רק דיוק קטן.המושג של 'מייל אישי' של בן אדם, היה נדיר עד בלתי קיים בציבור החרדי.
כןאתם כותבים מידיעה?
למה לעתיד לבא?למה שאותם מוכשרים לא יפתחו "גוגלדוס" עולמי לכלל האנשים שלא מעוניינים לצרוך זבל ברשת?
רק אתרים עניינים, כמו בנק, רב קו, דואר ופרוג. ללא פרסומות קופצות ועם שליטה כשרותית ברורה ומלאה.
בעצם, זה בדיוק מה שיהיה, לדמיוני, בעתיד לבוא! הטכנולוגיה תרתום עצמה לחיי תומ"צ!
ובלי אפשרות לעבוד מול או בשביל הציבור החילוני.וזה אומר שלא תוכל לקבל שרות משום מערכת שאינה מותאמת לחברה החרדית בישראל.
לצורך העניין - בלי אמזון או אליאקספרס,
בלי חברות תוכנה בינלאומיות,
בלי אתרי רפואה ומחקר.
אז משתמשים בפיתרון של סטרטאפים לא עשירים:אבל זה עדיין דורש SMS. ולו לצורך הרישום הראשוני.
לצורך הדוגמא,וזה יעזור? לא בטוח.
היום מעלים את רמת האבטחה באתרים וממשקים לצרכן מה שאומר זיהוי משתמש כפול וודאי.
ומייל עם כל הכבוד איננו דרך בטוחה לאימות משתמש.
אנימי בכלל מדפיס היום תמונות?
נכון. כפי שכבר ציינו פה לפחות פעם אחת, הציבור שלנו נוטה להמתין עד לרגע שאחרי האחרון כדי למצוא פתרונות.פתרונות שצריך לעכשיו - צריך עכשיו.
התייחסתי לרעיונות מהסוג של לחשוב על העולם בעוד שנים רבות, או רעיונות של לעשות משהו ציבורי דרמטי עם הרבה צלצולים.
ולהכניס פלאפון למצלמה זה בסדר?זה מה שהרבנים לא רצו שיקרה
שפלא יהפך לבילוי.
אלא לשימוש מינימלי של להוציא/להכניס שיחות.
ולכן לא תמצא מכשיר כשר (לא מוכשר!) שכולל נגן ומצלימה.
אלפי משפחות מתוך כמה?...לא נכון קיים אלפי משפחות עם פלפונים בלי סמסים גם באירופה וגם בארה"ב
חו"ל זה מקום די גדול... מכל מקום מכשירים ללא סמס בהחלט קיימים, אבל הם בגדר 'מיעוט שאינו מצוי'. ולפי איך שאני רואה את המציאות, הם לעולם לא יהיו בגדר 'מצוי'.יש בהחלט פלאפונים כשרים!
יש מצב שעוד לא הגיע לכל מקום, זה יחסית מושג חדש שם.
אבל בהחלט קיים
חזק!!!!ולהכניס פלאפון למצלמה זה בסדר?
אם זה כל מה שהם רוצים, אז לשיטתם מצלמה היא מכשיר בילוי, לא? אז במכשיר בילוי מותר להכניס פלאפון?
שואל ברצינותכן
ואני מדברת על גדולי הדור
אם לא הובנתי נכון
לא יודעת איזה צפון אתאבל עוול בעיני (של משרד התחבורה כן?) להעביר את כולם לטעינה ממוחשבת ובמקביל להודיע שבאיזור הצפון אין קוראי כרטיסים למכירה (ובדקתי במסוף שלהם).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: