אני עושה p אנטר, והוא עושה לי PAN , יש למישהו מושג למה??
נכתב ע"י נהנית ללמוד;n5000187:אני עושה p אנטר, והוא עושה לי PAN , יש למישהו מושג למה??
אולי שם הסגנון בתכנית השניה כבר קיים שם תחת גופן אחר,איך יכול להיות שיש לי שרטוט של לקוחה שאני תכננתי בכתב עברית. וכאשר אני מעתיקה אותו משם לתוכנית של לקוח אחר הכתב עובר באנגלית או סימני שאלה. אעפ"י שרשום בשם הכתב עברית.
כן, נראה לי שעשו עריכה למידה... אני מקישה על המידה עם התכנית שקיבלתי והיא נראת ערוכה, לא מסומנת כחדשה. אוטוקד צריכים לחשוב על זה, שעתיים הלכו לי על השטות הזאת... תודה רבה!!ומה המידה האמיתית? מה שאת מדדת?
כי לפעמים עושים עריכה למידה ואז היא לא משתנה גם אם מותחים או מקצרים את קו המידה, נשאר אותו מספר שכתבו בעריכה,
יתכן שערכו את קו המידה ואח"כ שינו את הגודל ונשארה המידה הקצרה יותר,
אם מה שאת מודדת הוא הנכון- מסתבר שזה הסיפור
זה נראה כמו האופציה של אוביקטים אסוציטיביים:
תנסי לבטל את זה ותראי אם משפיע
אוקי,
זה ה- INFER CONSTRAINT,
תנסי לבטל אותו או בסרגל כלים תחתון (לפעמים לא כל הסמלים נמצאים בחוץ וצריך להוציא אותם בסמל הכי ימני שפותח את רשימת הפקודות שבסרגל)
אם לא הולך תכתבי- CONSRAINTINFER ואז תתני לו ערך 0, זה אמור לבטל, בתקווה
כן זה קרה לי גם מקובץ אחר -זה מדבק כמו וירוס אבל -יש פתרון לניקוי!הסימון הכחול הוא 2 ריבועים אחד חלול ואחד מלא שעומדים באלכסון אחד לשני.
ועכשיו גיליתי שכשאני לוחצת על זה מופיעים כל מיני סימונים בלתי מוכרים לי, שאם אני מתקרבת אליהם
אלופה! הקובץ נקי!כן זה קרה לי גם מקובץ אחר -זה מדבק כמו וירוס אבל -יש פתרון לניקוי!
תרשמי DELCON
אנטר,
ALL אנטר אנטר
כן זה קרה לי גם מקובץ אחר -זה מדבק כמו וירוס אבל -יש פתרון לניקוי!
תרשמי DELCON
אנטר,
ALL אנטר אנטר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: